Αναθεώρηση του εστιατορίου του Edison στο The Dearborn Inn

Το εστιατόριο του Edison προσφέρει καλό φαγητό με μερικές εκπλήξεις σε ένα υπέροχο ιστορικό περιβάλλον. Η κομψή ατμόσφαιρα της δεν βρίσκεται συχνά στην περιοχή Dearborn . Το Dearborn Inn κάνει ένα ωραίο σημείο συνάντησης και το εστιατόριο του Edison προσφέρει ένα χαλαρό γεύμα της Κυριακής.

Μια κομψή ατμόσφαιρα

Το εστιατόριο του Edison σερβίρει φαγητό σε αμερικανικό στιλ σε ένα μικρό κομψό δωμάτιο από το όμορφα ανακαινισμένο λόμπι. Το Edison's είναι ανοιχτό για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, ενώ ένα άλλο εστιατόριο, το Ten Eyck Tavern, είναι ανοιχτό μόνο για δείπνο.

Το Edison είναι γεμάτο με φως από παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή. κρέμασε με φωτογραφίες του Χένρι Φορντ. και διακοσμημένα σε υποτονικούς κίτρινους, χρυσούς και πράσινους τόνους. Το καθιστικό είναι πολύ άνετο με υπερμεγέθη καρέκλες και άφθονο τραπέζι χώρο. Το εστιατόριο διαθέτει ένα πλήρες μπαρ και σερβίρει πρωινό σε μπουφέ. Το φαγητό στο ιστορικό σκηνικό είναι πολύ ευχάριστο, αλλά γίνεται λίγο ζοφερή όταν οι εξαιρετικά άνετα ντυμένοι επισκέπτες του ξενοδοχείου περιπλανηθούν, γεμάτοι με σακίδια και αποσκευές.

Εύκολο μενού με περιφερειακό στρίψιμο

Το φαγητό είναι σίγουρα αμερικανικό με λίγες εθνοτικές επιρροές και μερικές ενδιαφέρουσες περιφερειακές συσπάσεις, όπως οι κρέπες του Braised Venison και οι Quesadillas Wild Boar. Για μεσημεριανό γεύμα, ορεκτικά, σάντουιτς, μπιφτέκια, σαλάτες και μερικά εισιτήρια είναι διαθέσιμα. Το μενού δείπνου είναι πιο εκτεταμένο με μπριζόλες και επιλογές θαλασσινών.

Ο πρωινός μπουφές προσφέρει στάνταρ εισιτήριο χωρίς τίποτα ιδιαίτερα διαφορετικό. Οι ομελέτες που γίνονται στην τάξη είναι το standout, καθώς γεμίζουν με πολλές φρέσκες και γευστικές επιλογές.

Ξεκινήστε μέσα από το επιδόρπιο

Η σαλάτα του Dearborn Inn ήταν αρκετά καλή, πολύ γενναιόδωρα, και σερβίρεται με ένα ελαφρώς γλυκό βινεγκρέτ σφενδάμνου.

Η χυλοπίτες, γεμισμένες με πατάτες, γεμιστές, λαχανικά και σάλτσα, χτυπήθηκαν και χάθηκαν: η γαλοπούλα, ελκυστική σε μεγάλες επιδερμίδες, ήταν λιπαρή και λίγο ήπια, όπως και το σάλτσα.

Τα λαχανικά που σερβίρονται παράλληλα ήταν ζωηρά χρωματισμένα και φρέσκα - μπρόκολλινα, σπαράγγια και τζάμια καρότα με τα χόρτα. Η πίτα γαλοπούλας ήταν πολύ καλή με μεγάλα κομμάτια καλά καρυκευμένης γαλοπούλας που, σε αυτό το πιάτο, δεν ήταν λιπαρά καθόλου.

Το crème brulee σερβίρεται με ένα σπιτικό μπισκότο κουλουρακιών. Ήταν εξαιρετικό, κρεμώδες και λεπτό. Μία τριπλή σοκολάτα Napolean ήταν επίσης καλή, αλλά δεν εξυπηρετείται με τον συνηθισμένο τρόπο. Αντί της ζύμης, χρησιμοποιήθηκε ένα μπισκότο σοκολάτας στα φύλλα βάσης και σοκολάτας ως τα στρώματα. Επίσης, ήταν τυλιγμένο σε κέλυφος σοκολάτας. Σερβίρουμε με σμέουρα και κρέμα γάλακτος, το μόνο ψεύτικο σημείωμα ήταν το ψιλόβροχο του γευστικού όπως το σιρόπι του Hershey στο πιάτο.