Αρκάνσας Φόρος διακοπών 2016

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Το Αρκάνσας θα φιλοξενήσει τις τέταρτες διακοπές φόρου επί των πωλήσεων το Σαββατοκύριακο στις 6 και 7 Αυγούστου. Τα καταστήματα λιανικής πώλησης δεν θα χρεώνουν φόρους επί των πωλήσεων για αγορές σχολικών προμηθειών και ορισμένων ενδυμάτων. Αυτό σημαίνει ότι οι αγοραστές θα πληρώσουν την τιμή αυτοκόλλητου για ρούχα , αξεσουάρ και σχολικά είδη. Ήρθε η ώρα να ετοιμαστείτε για επιστροφή στο σχολείο.

Πότε ξεκινά:

Οι αφορολόγητες διακοπές αρχίζουν στις 12:01 το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου (6) και λήγουν στις 11:59 την επόμενη Κυριακή (7).

Ποια στοιχεία είναι ΦΠΑ:

Ο φόρος πωλήσεων δεν θα χρεώνεται σε είδη ένδυσης και υπόδησης εάν η τιμή πώλησης είναι μικρότερη από $ 100 ανά τεμάχιο, αξεσουάρ και εξοπλισμός ένδυσης εάν η τιμή πώλησης είναι μικρότερη από $ 50 ανά αντικείμενο και όλα τα σχολικά είδη, τα είδη τέχνης και το εκπαιδευτικό υλικό. Τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν καλλυντικά, αξεσουάρ για τα μαλλιά, τσάντες, κοσμήματα, γυαλιά ηλίου, πορτοφόλια, ρολόγια κ.λπ. Οι προμήθειες τέχνης περιορίζονται σε πηλό και βερνίκια, χρώματα, πινέλα, σκίτσο και μαξιλάρια σχεδίασης και υδατογραφίες. Το εκπαιδευτικό υλικό περιλαμβάνει εγχειρίδια, βιβλία εργασίας και αναφορές.

Τα είδη ένδυσης περιλαμβάνουν όλα τα ρούχα: παπούτσια, πάνες, κουβέρτες, γαμήλια ρούχα, γάντια, ποδιές, καπέλα, γραβάτες, παλτά και σακάκια, γαμήλια ρούχα και επίσημες ενδυμασίες αν η τιμή είναι κάτω από $ 100. Έχει αναγραφεί ως "όλη η ανθρώπινη ενδυμασία", που σημαίνει ότι θα ωφεληθεί περισσότερο από το πίσω μέρος του σχολείου.

Οι υπολογιστές, το λογισμικό και τα περιφερειακά δεν απαλλάσσονται από το φόρο.

Τι γίνεται με κουπόνια;

Ένα κατάστημα μπορεί να μειώσει την τιμή ενός αντικειμένου (δηλαδή: μια πώληση που προσφέρει το 20% από ζεύγος τζιν $ 100 φτάνοντας κάτω από τα 100 δολάρια ανά τεμάχιο) και θα έχετε ακόμα την φορολογική απαλλαγή. Ωστόσο, ένα κουπόνι κατασκευαστών (δηλαδή: ένα κουπόνι για $ 20 από ένα ζευγάρι των $ 110 τζιν) δεν μειώνει την πραγματική τιμή πώλησης και ως εκ τούτου το προϊόν θα εξακολουθεί να υπόκειται σε φόρο επί των πωλήσεων.

Υπάρχει κάποιο όριο;

Όχι, δεν υπάρχει όριο στα συνολικά είδη που μπορείτε να αγοράσετε. Το μόνο όριο είναι το όριο τιμής ανά στοιχείο που αναφέρεται παραπάνω. Μπορείτε να αγοράσετε τόσα πουκάμισα αξίας 99 δολάρια, όπως θα θέλατε και να είστε ακόμα απαλλαγμένοι. Ομοίως, μπορείτε να αγοράσετε όλα τα σχολικά σας υλικά και να επιστρέψετε στα ρούχα του σχολείου μαζί. Ανεξάρτητα από το συνολικό κόστος, τα αντικείμενά σας θα εξακολουθήσουν να εξαιρούνται αν πληρούν τα κριτήρια που αναφέρονται παραπάνω.

Εάν ένα στοιχείο δεν πληροί τα κριτήρια (ένα πορτοφόλι $ 101, για παράδειγμα), τα άλλα σας στοιχεία θα εξακολουθούν να εξαιρούνται. Θα χρεωθείτε μόνο το φόρο επί των πωλήσεων για το συγκεκριμένο στοιχείο.

Για τα μη απαλλασσόμενα είδη, ο φόρος επί των πωλήσεων χρεώνεται σε ολόκληρο το ποσό ή απλά το ποσό που καταβάλλεται;

Εάν αγοράσετε ένα στοιχείο που δεν απαλλάσσεται από την απαλλαγή, ο φόρος πωλήσεων χρεώνεται στο σύνολο του ποσού. Για παράδειγμα, όλα τα ρούχα άνω των $ 100 δεν είναι απαλλαγμένα από απαλλαγή. Εάν αγοράσετε ένα κοστούμι αξίας $ 300, θα χρεωθείτε φόρο επί των πωλήσεων για ολόκληρο το ποσό των $ 300, όχι μόνο το ποσό πάνω από $ 100.

Πότε είναι η ημέρα απαλλαγής από φόρους του Tennessee και ποιες είναι οι πολιτικές του;

Όταν ήμουν νέος, το Τενεσί (συγκεκριμένα το Μέμφις) ήταν το μέρος για να πάει για απαλλαγμένες από φόρους αγορές. Κάποιοι ακόμα ταξιδεύουν ακόμα εκεί σήμερα. Η ετήσια άδεια φορολογίας των πωλήσεων του Tennessee πραγματοποιείται κάθε χρόνο, αρχίζοντας στις 12:01 π.μ. την τελευταία Παρασκευή του Ιουλίου και λήγοντας στις 11:59 μ.μ. την επόμενη Κυριακή το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου, ορισμένα αγαθά μπορούν να αγοραστούν αφορολόγητα. Το φετινό αφορολόγητο σαββατοκύριακο ξεκινά στις 12:01 π.μ. την Παρασκευή 29 Ιουλίου και λήγει την Κυριακή 31 Ιουλίου στις 11:59 μ.μ.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του Σαββατοκύριακου που απαλλάσσεται από το φόρο στο Μέμφις και της δικής μας είναι ότι απαλλάσσονται επίσης υπολογιστές και ταμπλέτες έως και $ 1500. Οι περιφερειακές συσκευές δεν εξαιρούνται. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα κομμάτι αλλαγής αν ψάχνετε για έναν υπολογιστή. Η TN εξαιρεί επίσης τα σχολικά είδη και τα ρούχα που είναι $ 100 ή λιγότερο. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Μέμφις, έχουν αρκετά εμπορικά κέντρα για να ψωνίσουν .

Πότε είναι το Τέξας διακοπές φορολογικών πωλήσεων;

Τέξας είναι επίσης ένας δημοφιλής προορισμός αγορών, ειδικά για εκείνους στην Texarkana. Το 2016, οι αγοραστές του Τέξας παίρνουν ένα διάλειμμα από τους κρατικούς και τοπικούς φόρους επί των πωλήσεων στις 5 Αυγούστου - 7 Αυγούστου. Ο νόμος απαλλάσσει τα περισσότερα είδη ένδυσης, υποδημάτων, σχολικών προμηθειών και σακιδίων αξίας κάτω των $ 100 από τους φόρους πωλήσεων και χρήσης.

Το Τέξας δεν απαλλάσσει τους υπολογιστές.