Ημέρα των Ευχαριστιών στο Albuquerque

Ενώ υπάρχουν πολλά εστιατόρια για να καθίσετε τα γεύματα αυτή την ημέρα των ευχαριστιών, όσοι θέλουν να μείνουν στο σπίτι κατά τη διάρκεια των διακοπών έχουν επίσης μια σειρά από θέσεις για να πάρει τα γεύματα γιορτή κατά την ημέρα των ευχαριστιών στο Albuquerque.

Αν ταξιδεύετε ή διαμένετε στο Albuquerque (ή ζείτε εκεί και δεν θέλετε να μαγειρέψετε) αυτή την εορταστική περίοδο, μπορείτε να αποφύγετε την ταλαιπωρία της προετοιμασίας μιας γιορτής των Ευχαριστιών, παραγγέλλοντας μπροστά και επισκέπτοντας ένα τοπικό παντοπωλείο, ειδικό κατάστημα ή εστιατόριο για να πάρει το πλήρως προετοιμασμένο γεύμα σας!

Λίγα λόγια προσοχής: φροντίστε να τοποθετήσετε την παραγγελία σας τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από την ημέρα των ευχαριστιών, καθώς η ζήτηση για αυτά τα γεύματα σημαίνει συχνά ότι τα καταστήματα είναι σε θέση από τις διακοπές και ίσως χρειαστεί να μαγειρέψετε μερικά από αυτά τα προετοιμασμένα γεύματα πριν από την εξυπηρέτηση. Υπάρχει επίσης μια σειρά από επιλογές γεύματος με ευχαρίστηση, έτσι δεν έχει σημασία όταν προσπαθείτε να πάρετε το γεύμα σας, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε τουλάχιστον μία θέση στην περιοχή του Albuquerque για να πάρετε ένα δείπνο απογείωσης αξίζει τον κόπο αυτό γιορτή.

Παντοπωλεία και ειδικών καταστημάτων

Αρκετά καταστήματα τροφίμων και ειδών πώλησης πωλούνται παρασκευασμένα και έτοιμα για κατανάλωση γεύματα ευχαριστιών στο Albuquerque αυτή την ημέρα των ευχαριστιών, ωστόσο μερικά από αυτά δεν είναι ανοιχτά στις ίδιες τις διακοπές έτσι θα πρέπει να πάρετε τα γεύματά σας εκ των προτέρων.

Στο 5307 Menaul NorthEast, HoneyBaked Ham προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από κρέατα και πλευρές για μια τέλεια γιορτή των διακοπών. Ωστόσο, θα χρειαστεί να προ-παραγγείλετε το φαγητό σας τώρα και να το παραλάβετε πριν από την ημέρα των Ευχαριστιών (κάθε ώρα αυτής της εβδομάδας) καθώς αυτό το κατάστημα ειδών κρέατος είναι κλειστό για τις διακοπές.

Με δύο τοποθεσίες μέσα και γύρω από το Albuquerque, τα Farm Stores του Keller είναι γνωστά για τα φρέσκα κρέατα χωρίς χημικά προϊόντα και διαθέτουν ποικιλία εδεσμάτων για έτοιμα φαγητά και επιτραπέζια πιάτα που διατίθενται αυτήν την εορταστική περίοδο. Το δείπνο διακοπών του Keller εξυπηρετεί δύο έως τέσσερα και περιλαμβάνει ντύσιμο, κατσαρόλα γλυκών πατατών, γαλοπούλα ή άλλο κρέας χωρίς κόκαλα, σαλάτα πορτοκαλιού πορτοκαλιού και κολοκυθόπιτα ή προσφέρουν επίσης ένα δείπνο που εξυπηρετεί τέσσερα έως έξι και ένα που εξυπηρετεί οκτώ έως 12, 14 έως 18 ή 20 έως 26.

Οι ολόκληρες γαλοπούλες έρχονται με τις επιλογές εξυπηρέτησης από 14 έως 18 ή 20 έως 26.

Το La Montanita Co-op διαθέτει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από διαθέσιμα τρόφιμα απόσυρσης, από παραδοσιακές έως χορτοφαγικές και βέγκαν επιλογές. Αναμειγνύετε και ταιριάζουν με τα πιάτα και τα πιάτα και επιλέγετε από μια μεγάλη ποικιλία πίτες και επιδόρπια, αλλά γνωρίζετε ότι οι παραγγελίες πρέπει να τοποθετηθούν μπροστά από τη βιασύνη των διακοπών και το ίδιο ισχύει για την Sprouts Markets, η οποία προσφέρει μαγειρευτά γεύματα που εξυπηρετούν μικρές ή μεγάλες οικογένειες.

Τέλος, το Whole Foods, το οποίο έχει δύο θέσεις στην περιοχή, θα είναι ανοικτή ημέρα των Ευχαριστιών από τις 7:30 π.μ. έως τις 3 μ.μ. και μπορείτε να κάνετε κράτηση για την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε απόλαυση, συμπεριλαμβανομένου ενός γεύματος για τέσσερα .

Εστιατόρια

Ορισμένα εστιατόρια προσφέρουν επίσης δείπνα ευχαριστιών και ανάλογα με αυτό που αναζητάτε, μπορείτε να πάρετε ολόκληρο το γεύμα, μερικές πίτες και επιδόρπια ή μερικές μόνο πλευρές.

Οι δύο τοποθεσίες του Furrs Family Buffet προσφέρουν παραδοσιακά δείπνα ευχαριστιών σε γεύματα, γεύματα ή τετράγωνα, αλλά και οι δύο θέσεις απαιτούν τουλάχιστον 24 ώρες προπληρωμένες κρατήσεις για να πάρουν αυτά τα γεύματα.

Το Buca di Beppo είναι ανοικτή ημέρα των ευχαριστιών και προσφέρει ένα ειδικό μεσημεριανό γεύμα για τις διακοπές, διαθέσιμο σε δύο διαφορετικά μεγέθη.

Το Mimi's είναι ανοιχτό και κατά τη διάρκεια των διακοπών και προσφέρει παραδοσιακή γαλοπούλα με όλες τις διακοσμητικές γαρνιτούρες καθώς και μερικά επιλεγμένα πιάτα υπογραφής, τα οποία τροφοδοτούν περίπου οκτώ έως 10 άτομα ή μπορείτε να παραγγείλετε μόνο τις πλευρές, a la carte ή brunch να πάω!

Το Country Store και το Μπάρμπεκιου του Rudy προσφέρουν γαλοπούλες που έχουν καπνιστεί με δρύινα αυγά ή ζαμπόν για λήψη που μπορείτε απλά να πάρετε στο σπίτι και να σερβίρετε ή μπορείτε να δείτε το Pepper's Ole 'Fashion BBQ, το οποίο έχει καπνιστές γαλοπούλες, και μπορείτε να πάρετε μια δωρεάν γλυκιά πατάτα πίτα και ένα τετράγωνο κοτόπουλο σάλτσα με κάθε παραγγελία!