Κυκλική γραμμή Best of NYC Cruise Review

Περάστε κάτω από 20 γέφυρες και δείτε και τους πέντε δήμους της Νέας Υόρκης

Από το 1945, η Circle Line έχει δείξει επισκέπτες της Νέας Υόρκης από τις μεγάλες πλωτές οδούς της πόλης. Η τριήρης Full Island Cruise προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να περιηγηθούν σε ολόκληρο το νησί του Μανχάταν και να δει πολλά από τα δημοφιλή αξιοθέατα της Νέας Υόρκης , όπως το Άγαλμα της Ελευθερίας , το Ellis Island , το South Street Seaport και το Empire State Building .

Σχετικά με το Best of NYC Cruise της Circle Line

Ο γύρος του Μανχάταν στο Full Island Cruise είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε μια επισκόπηση της διάταξης του Μανχάταν και της Νέας Υόρκης.

Δεν είναι περίεργο ότι πάνω από 60 εκατομμύρια επιβάτες έχουν ταξιδέψει στις διάφορες κρουαζιέρες της Circle Line - προσφέρουν έναν μοναδικό και διαχειρίσιμο τρόπο για να πάρετε μια επισκόπηση των πολλών αξιοθέατων της Νέας Υόρκης.

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας τριών ωρών, ένας ξεναγός διαδίδει το σύστημα ομιλητών του σκάφους, επισημαίνοντας σημαντικά ορόσημα, μοιράζοντας ασήμαντα πράγματα και αναδεικνύοντας μέρος της ιστορίας της Νέας Υόρκης. Το ταξίδι περιλαμβάνει ένα κοντινό πέρασμα του Άγαλμα της Ελευθερίας - ιδανικό για λήψη φωτογραφιών, και για πολλούς επισκέπτες σε σύντομη επίσκεψη αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δείτε το δημοφιλές αξιοθέατο ως μέρος μιας μεγαλύτερης περιοδείας. Βλέποντας το κέντρο του Μανχάταν από το νερό είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο, όπως είναι η ανακάλυψη των βορείων περιοχών του Μανχάταν, οι οποίες είναι εκπληκτικά πλούσια και πράσινα.

Τρεις ώρες είναι λίγο μακριά από τη μεγάλη πλευρά για να βρεθείτε στο σκάφος - παρόλο που υπάρχει αρκετός χώρος για περπάτημα, τα παιδιά μπορεί να είναι πιο ευτυχισμένοι στη μικρότερη κρουαζιέρα με ημι-κύκλο διάρκειας 2 ωρών.

Αξιοθέατα που παρουσιάστηκαν στο Best of Cruise Line της Circle Line

Βασικές πληροφορίες για το Best of Cruise Line της Circle Line

Χρήσιμες συμβουλές για την πλήρη κρουαζιέρα νησιών του Circle Line

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους