Κινέζικα νέα γεγονότα στο Χονγκ Κονγκ 2016

Τι συμβαίνει για το κινεζικό νέο έτος στο Χονγκ Κονγκ

Υπάρχει κάτι για όλους κατά τη διάρκεια της κινεζικής Πρωτοχρονιάς στο Χονγκ Κονγκ με ένα γεμάτο ημερολόγιο εκδηλώσεων, από χορούς δράκων μέχρι αγώνες σεληνιακού νέου έτους.

Πρώτη Ημέρα του Σεληνιακού Νέου Έτους - 8 Φεβρουαρίου

Το μεγαλύτερο γεγονός της Πρωτοχρονιάς, φημισμένο παγκοσμίως, θα είναι η Κινέζικη Πρωτοχρονιάτικη Νυχτερινή Παρέλαση στο Tsim Sha Tsui. Μια πομπή φανταστικώς διακοσμημένων πλωτήρων θα παρέλαση στους δρόμους, με τους νεοεισερχόμενους να προέρχονται από όλο τον κόσμο.

Περιμένετε τύμπανα, δράκους και άφθονο δράμα. Η παρέλαση ξεκινάει στις 8μμ και συνεχίζεται μέχρι τις 9.45 μ.μ. και θα προχωρήσει στους δρόμους του Tsim Sha Tsui πριν χτυπήσει το έδαφος της παρέλασης. Η παρέλαση ξεκινάει από το Πολιτιστικό Κέντρο του Χονγκ Κονγκ και προχωράει κατά μήκος των οδών Canton, Haiphong, Nathan και Sailsbury πριν τελειώσει στο Sheraton Hong Kong Hotel.

Για να δείτε την παρέλαση, επιλέξτε ένα σημείο στο δρόμο δωρεάν ή αγοράστε εκ των προτέρων εισιτήρια για την τρίχα. Δείτε το προφίλ μας για την παρέλαση του κινεζικού νέου έτους του Χονγκ Κονγκ για πλήρεις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του πού να παρακολουθήσετε και άλλων κορυφαίων συμβουλών.

Τι - Κινέζικη Πρωτοχρονιά
Όταν - 8 Φεβρουαρίου 8:00 μ.μ.
Πού - Tsim Sha Tsui
MTR - Tsim Sha Tsui

Δεύτερη μέρα του σεληνιακού νέου έτους - 9 Φεβρουαρίου

Η δεύτερη μέρα του Νέου Έτους βλέπει τα σκάφη να παγιδεύουν το λιμάνι και τους ανθρώπους που συμπλέκονται με την προκυμαία Tsim Sha Tsui, ιδιαίτερα τη Λεωφόρο των Αστέρων, για την πιο εντυπωσιακή έκθεση πυροτεχνημάτων στον κόσμο - εκπληκτικά, πλήρως ελεγχόμενη από υπολογιστή.

Η εκδήλωση είναι στην πραγματικότητα μια εκτεταμένη έκδοση της καθημερινής εκπομπής Symphony of Lights του Χονγκ Κονγκ. Πολλοί άνθρωποι ενοικιάζουν ένα σκάφος για να έχουν μια τέλεια θέα από το λιμάνι. Εάν κατευθυνθείτε προς την προκυμαία, θα πρέπει να φτάσετε νωρίς, καθώς γεμίζει γρήγορα. Τα πυροτεχνήματα ξεκινούν στις 8μμ. Δείτε τις πέντε κορυφαίες απόψεις του άρθρου του λιμανιού του Χονγκ Κονγκ για να πάρετε το σημείο σας.

Τι - Πυροτεχνήματα της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς
Πότε - 9 Φεβρουαρίου, 8:00 μ.μ.
Πού - Tsim Sha Tsui
MTR - Tsim Sha Tsui

Τρίτη ημέρα του σεληνιακού νέου έτους - 10 Φεβρουαρίου

Αν έχετε ελέγξει τον οδηγό μας για τις Παραδόσεις Νέου Έτους , μπορείτε να μάθετε αν οι προσπάθειές σας να αντλήσετε καλή τύχη έχουν αποδώσει κατευθείαν στην ιπποδρομία. Η διαδρομή Sha Tin θα κοσμείται με φανάρια και θα υπάρχει καν χορός λιονταριού. Για τους οπαδούς των αγώνων, ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα είναι το Κινεζικό Κύπελλο Πρωτοχρονιάς.

Τι - Σεληνιακή Πρωτοχρονιά
Πότε - 10 Φεβρουαρίου, 11 π.μ.
Πού - Sha Tin
MTR - Ποδηλασία Sha Tin