Μεγάλη Ιρλανδική Έκθεση στο Νησί Coney του Μπρούκλιν

Erin Go Bragh! (Ιρλανδία για πάντα!) Κάθε Σεπτέμβριο

Κάθε Σεπτέμβριο στο Coney Island μπορείτε να απολαύσετε κάποια ιρλανδική χορό, φαγητό, τραγούδι και ιρλανδική πολιτιστική υπερηφάνεια στην ετήσια Μεγάλη Ιρλανδική Έκθεση της Νέας Υόρκης. Ένα από τα καλύτερα παρευρισκόμενα πολιτιστικά γεγονότα στην πόλη, το GIF (όπως ονομάζεται) είναι μια μέρα γεμάτη με τα χρώματα, τους ήχους και τις γεύσεις της Ιρλανδίας. Προσέλκυση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, αυτό το φεστιβάλ είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να περάσουν ένα Σάββατο.

Το 36ο ετήσιο γεγονός είναι το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Ford στο Conway Island Boardwalk (3052 W 21st St., Brooklyn, Νέα Υόρκη).

Ιστορικό εκδηλώσεων

Ονομάστηκε επίσημα η Μεγάλη Ιρλανδική Έκθεση της Νέας Υόρκης, το γεγονός ήταν το πνευματικό τέκνο του Κεφαλαίου του Αρκετού Τάγματος των Χιμπέρνιων ("AOH") του Μπρούκλιν το 1992, με στόχο να γιορτάσει τον ιρλανδικό πολιτισμό και την κληρονομιά. Το 2007, η διοργάνωση των εκδηλώσεων μεταφέρθηκε στην Ιρλανδική αμερικανική οικοδομική εταιρεία Charities, Inc. (IABSC), μια μη κερδοσκοπική εταιρία 501 (c) (3), της οποίας η αποστολή είναι να συνεχίσει τη μεγάλη ιρλανδική αμερικανική παράδοση .

Δραστηριότητες και ψυχαγωγία

Η Μεγάλη Ιρλανδική Έκθεση της Νέας Υόρκης είναι μια φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση που περιλαμβάνει ένα 5K τρέξιμο στο Riegelmann Boardwalk στο νησί Coney, με θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό (μπορείτε να κάνετε κύμα στην Ιρλανδία από εκεί!). Οι μουσικοί και οι συγκροτήματα θα παίζουν τα πάντα, από τις γκάιντες και τις παραδοσιακές ιρλανδικές μπαλάντες μέχρι τη χορευτική μουσική και τις σύγχρονες ιρλανδικές μελωδίες.

Οι ομάδες που θα εμφανιστούν το 2017 περιλαμβάνουν την Αξέχαστη Πυρκαγιά, τους Canny Brothers, τον Derek Warfield και τους Νέους Τόπους του Wolf, τον John Nolan, τους Brooklyn Bards και τον Andy Cooney. Οι παραστάσεις περιλαμβάνουν επίσης παραδοσιακό ιρλανδικό χορό.

Για τα παιδιά, υπάρχουν βόλτες και παιχνίδια, μαζί με πρακτική διασκέδαση συμμετοχής όπως ζωγραφική προσώπου και μαγικές επιδείξεις σε ένα μικρό μικρό εκθεσιακό χώρο της Ιρλανδίας.

Φαγητό και ποτό

Δεν θα υπάρξει έλλειψη ιρλανδικών αναψυκτικών με άφθονο μπύρα, φυσικά, καθώς και κλασικό ιρλανδικό φαγητό. Οι προηγούμενοι πωλητές έχουν συμπεριλάβει το εστιατόριο Buckley's, Peggy O'Neills, καθώς και περίπτερα με πολωνική kielbasa, θαλασσινά και πίτσα.

Ιρλανδικά αγαθά

Εάν έχετε τη διάθεση να αποκτήσετε κάποια αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν το Emerald Isle, μπορείτε να παραλάβετε κάποια ιρλανδικά θεματικά κοσμήματα, ρούχα και οικιακά αντικείμενα στους διάφορους θαλάμους πωλητών. (Αυτό είναι σπουδαίο για τους Μπρουκλινίτες, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν καταστήματα ιρλανδικών εισαγωγών πλήρους απασχόλησης που έχουν απομείνει στον δήμο).

Αγορά εισιτηρίων

Τα εισιτήρια είναι $ 20 γενικής αποδοχής και $ 45 για VIP. Τα παιδιά κάτω των 14 ετών είναι δωρεάν. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια μέσω του Ticketmaster. Ο ιστότοπος υπόσχεται ότι "το 100% του συνόλου των καθαρών εσόδων που προέρχονται από το GIF θα δωροδοτηθεί σε φιλανθρωπικό ταμείο προς όφελος των Καθολικών Δημοτικών Σχολείων του Μπρούκλιν και των Κουίνων".