Πετώντας στη Νέα Ορλεάνη

Πριν να φάτε ένα πο-αγόρι, να οδηγήσετε το τραμ, να πάτε σε παρέλαση Mardi Gras ή απλά να περπατήσετε κάτω από την οδό Bourbon, πρέπει να φτάσετε στη Νέα Ορλεάνη. Δείτε πώς μπορείτε να το διαχειριστείτε.

Από τον αέρα

Η Νέα Ορλεάνη εξυπηρετείται από το Διεθνές Αεροδρόμιο Louis Armstrong που βρίσκεται δυτικά της πόλης στο Jefferson Parish στο 900 Airline Drive στο Kenner της Λουιζιάνα. Υπάρχουν 10 αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν τη Νέα Ορλεάνη. Αυτοί είναι:

Μεταφορές εδάφους

Taxicab Από το αεροδρόμιο μπορείτε να πάρετε ένα ταξί. Μια διαδρομή με ταξί κοστίζει 33,00 δολάρια από το αεροδρόμιο στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή (CBD) για ένα άτομο και 14,00 δολάρια (ανά επιβάτη) για τρεις ή περισσότερους επιβάτες. Η παραλαβή είναι στο κατώτερο επίπεδο, έξω από την περιοχή των αποσκευών. Μπορεί να υπάρξει επιπλέον χρέωση για επιπλέον αποσκευές.

Μεταφορά από / προς το αεροδρόμιο Η μεταφορά από / προς το αεροδρόμιο είναι η επίσημη υπηρεσία εδάφους για το Διεθνές Αεροδρόμιο Louis Armstrong της Νέας Ορλεάνης. Η υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο είναι διαθέσιμη από και προς τα ξενοδοχεία της Νέας Ορλεάνης, τη γαλλική συνοικία και το συνεδριακό κέντρο κάθε μέρα (εκτός από τις 2 π.μ. - 3:30 π.μ.), με τα φορτηγά να αναχωρούν περίπου κάθε 30 λεπτά. Το κόστος είναι $ 20 μονόδρομο, $ 38 μετ 'επιστροφής για ενήλικες και παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω. παιδιά κάτω των 6 ετών δωρεάν. Για να λάβετε όλες τις πληροφορίες και να λάβετε εισιτήρια, μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Ενοικίαση αυτοκινήτου Όπως με τα περισσότερα αεροδρόμια, πολλές μεγάλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων διαθέτουν αυτοκίνητα στο αεροδρόμιο της Νέας Ορλεάνης. Ελέγξτε εδώ για ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Υπηρεσία λιμουζίνας Για να φτάσετε με στυλ, δεν υπάρχει τίποτα σαν μια λιμουζίνα. Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες λιμουζίνας από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Ακολουθεί μια λίστα.

Μάλλον Drive

Εάν θέλετε να οδηγήσετε στη Νέα Ορλεάνη, εδώ είναι οι πληροφορίες που χρειάζεστε.