Προφίλ διακεκριμένης γραμμής κρουαζιέρας

Διασημότητες Κρουαζιέρες Τρόπος ζωής:

Το Celebrity κάνει εξαιρετική δουλειά στο να συνδυάζει μεγάλα σύγχρονα πλοία με παραδοσιακά κρουαζιερόπλοια. Πρώτη φορά ή έμπειρα cruisers ψάχνουν για καλή εξυπηρέτηση και κουζίνα μαζί με την μεγάλη διασκέδαση πλοίων σε μια μεγάλη αξία θα απολαύσετε ένα πλοίο Celebrity. Το Celebrity ανήκει στην Royal Caribbean International, αλλά παρέχει ένα ελαφρώς πιο πολυτελές προϊόν.

Διακεκριμένα κρουαζιερόπλοια:

Τα διασημότερα πλοία είναι βαμμένα λευκά με σκούρο γαλάζιο κύτος και διακριτικό μεγάλο "Χ" στο χωνί.

Οι εσωτερικοί χώροι είναι καλά διατηρημένοι και εξελιγμένοι. Τα πλοία και οι ημερομηνίες κατασκευής είναι:

Η διασημότητα έχει επίσης τρία μικρά πλοία σχεδιασμένα για περιπέτεια στα νησιά Galapagos - το Celebrity Xpedition, Celebrity Xperience και Celebrity Xploration. Η εταιρεία θα προσθέσει ένα νέο πλοίο 2.918-φιλοξενούμενων, το Celebrity Edge , στο στόλο τον Δεκέμβριο του 2018.

Κρουαζιέρες Διασημοτήτων Προφίλ Επιβατών:

Πολλοί επιβάτες Celebrity είναι μέτρια εύποροι και μορφωμένοι. Οι περισσότεροι είναι ενήλικες, αλλά οι οικογένειες με παιδιά και έφηβοι απολαμβάνουν επίσης την Celebrity. Αν και μερικοί επιβάτες της Celebrity είναι για πρώτη φορά cruisers, πολλοί είναι πεπειραμένοι ταξιδιώτες που εκτιμούν την ποιότητα και την αξία και έχουν πλέει με την Celebrity ή άλλη γραμμή κρουαζιέρας πριν.

Οι ηλικίες κυμαίνονται από την δεκαετία του '30 έως τη δεκαετία του '60 στην υψηλή σεζόν, νεότεροι στην χαμηλή περίοδο. Οι περισσότεροι επιβάτες Celebrity παίρνουν αυτό που ψάχνουν - κάτι καλύτερο από ένα τυποποιημένο κύριο κρουαζιερόπλοιο.

Κρουαζιέρες Celebrity Διαμονή και Καμπίνες:

Η διασημότητα διαθέτει παραδοσιακά εσωτερικά (χωρίς παράθυρο) και εξωτερικές (παράθυρο) καμπίνες, καθώς και πολυτελείς βεράντες και σουίτες.

Τα καταλύματα είναι ευρύχωρα και καθαρά. Το Celebrity έχει επίσης το ειδικό επίπεδο Class Concierge που προσφέρει λίγες επιπλέον ανέσεις στις καμπίνες που κάνουν την εμπειρία κρουαζιέρας ειδική - παπλώματα, καλάθι με φρούτα, μεγαλύτερες πετσέτες θαλάσσης, plusher μπουρνούζια, κλπ. Πολλοί βρίσκουν την κλάση Concierge αξίζει τα επιπλέον χρήματα.

Διακεκριμένες Κρουαζιέρες Κουζίνα και Δείπνο:

Η εκλεκτή κουζίνα της Celebrity είναι ένας από τους λόγους για την επιτυχία της. Τόσο το φαγητό όσο και η υπηρεσία είναι εξαιρετικά. Οι κύριες τραπεζαρίες των πλοίων έχουν είτε σταθερά καθίσματα είτε ανοιχτά καθίσματα για δείπνο και ανοιχτά καθίσματα στο πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα. Όλες οι αίθουσες φαγητών είναι μη καπνιστές. Τα πλοία διαθέτουν επίσης καινοτόμα, εναλλακτικά, επιπλέον εστιατόρια που προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε καλό φαγητό.

Για τους λάτρεις του καφέ, τα πλοία Celebrity έχουν επίσης την υπογραφή Cova Cafes, τα οποία σερβίρουν ιταλικό καφέ και φρέσκα αρτοσκευάσματα.

Διακεκριμένες Κρουαζιέρες Δραστηριότητες και Διασκέδαση:

Το Celebrity έχει τα πρότυπα show show παραγωγής, τις πράξεις καμπαρέ και πολλές δραστηριότητες στο σκάφος όπως το bingo, ιπποδρομίες, δημοπρασίες τέχνης και παιχνίδια.

Κρουαζιέρες διασημοτήτων Κοινές περιοχές:

Τα πλοία διασημότητας έχουν κομψή, απλή διακόσμηση, με πολλά ακριβά και ποικίλα έργα τέχνης. Οι εσωτερικοί χώροι δεν προκαλούν τις αισθήσεις σας με τον ίδιο τρόπο που κάνουν μερικά πλοία.

Όπως πολλά σύγχρονα κρουαζιερόπλοια, τα πλοία της Celebrity δεν έχουν περιπλανώμενο περίπατο γύρω από το εξωτερικό. Η διασημότητα έχει κάποια ωραία χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε πολλές mainstream γραμμές, όπως οι κρύες πετσέτες δίπλα στην πισίνα και οι πετσέτες (παρά το χαρτί) στις δημόσιες τουαλέτες.

Κρουαζιέρες Celebrity Spa, γυμναστήριο και γυμναστήριο:

Ο Steiner εκμεταλλεύεται τα προγράμματα σπα και γυμναστικής Celebrity. Το spa παίρνει μερικές φορές γρήγορα, έτσι εγγραφείτε νωρίς εάν έχει ένα μασάζ ή άλλη θεραπεία spa είναι σημαντική. Ορισμένα μαθήματα γυμναστικής είναι δωρεάν, άλλα άλλα "εξωτικά" όπως γιόγκα ή kickboxing χρεώνουν ένα μικρό ποσό ανά κατηγορία.

Περισσότερα για τις Κρουαζιέρες Celebrity:

Τα μεγάλα ασφάλιστρα της Celebrity ταξιδεύουν παγκοσμίως. Το πλοίο περιπέτειας αποστολής της Celebrity, το 92-επιβατικό Celebrity Xpedition, ταξιδεύει στα νησιά Γκαλαπάγκος. Τον Μάρτιο του 2016, η Celebrity ανακοίνωσε την απόκτηση δύο άλλων μικρών πλοίων για να πλεύσουν στο αρχιπέλαγος του Γκαλαπάγκου.

Αυτά τα δύο πλοία ανακαινίζονται στις αρχές του 2017 και ταξιδεύουν ως Celebrity Xploration και Celebrity Xperience.

Πού προέρχεται το "Χ" στη διοχέτευση (καπνού) των κρουαζιερόπλοιων Celebrity;
Η εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, ο όμιλος Chandris, ίδρυσε την πολυτελή γραμμή κρουαζιέρας Celebrity το 1988 και τα πλοία κατάφεραν κυρίως να φτάσουν στις Βερμούδες. Στην ελληνική γλώσσα, το "X" μεταφράζεται ως "Chi" στα αγγλικά και ο Chandris χρησιμοποίησε το "Χ" ως λογότυπο στα πλοία του. Το 1997, η Royal Caribbean Cruise Line αγόρασε τις κρουαζιέρες Celebrity και επέκτεινε σημαντικά το στόλο αλλά διατηρούσε το "X".

Celebrity Cruises Στοιχεία επικοινωνίας:
1050 Καραϊβικός τρόπος
Μαϊάμι, Φλόριντα 33132-2096 ΗΠΑ
(305) 539-6000 ή (800) 646-1456
Ιστοσελίδα: http://celebritycruises.com