Εξερευνώντας το ζωικό πάρκο του Leesburg

Ζωολογικός κήπος σε Leesburg, Βιρτζίνια

Στο Leesburg Animal Park, ένα ζωολογικό κήπο 21 στρεμμάτων στο Leesburg της Βιρτζίνια, μπορείτε να φτάσετε "κοντά και προσωπικά" με τα ζώα και να τα ταΐσετε επίσης! Βλέπε λαλάδες, γαϊδουράκια, πρόβατα, κατσίκες, πιθήκους, λεμούρια, παπαγάλους, γιγάντιες χελώνες και πολλά άλλα. Το Leesburg Animal Park προσφέρει βόλτες με βάρκες και πόνυ, ζωντανές εκθέσεις ζωολογικού κήπου και παιδική χαρά.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε τα μικρά παιδιά. Υπάρχει αφθονία για να τους κρατήσει ευτυχείς και αυτός ο μικρός ζωολογικός κήπος είναι πολύ διαδραστικός και πολύ πιο εύκολος να πάρει γύρω από τον εθνικό ζωολογικό κήπο.

Μπορείτε να δείτε τα πάντα σε μια ώρα ή δύο χωρίς να εξαντληθούν.

Διατίθενται κρατήσεις ομάδων και πάρτι γενεθλίων. Το πάρκο Leesburg Animal Park έχει επίσης προγράμματα που ονομάζονται "Zoo to You" και "Learning Safari" όπου θα φέρνουν ζώα ζωολογικών κήπων στην ειδική εκδήλωσή σας, σε σχολεία, στρατόπεδα και σε άλλες τοποθεσίες.

Εποχιακές δραστηριότητες στο Animal Park του Leesburg

Πώς θα φτάσετε στο Animal Park του Leesburg

Διεύθυνση: 19270 James Monroe Highway Leesburg, Βιρτζίνια (703) 433-0002.

Το πάρκο βρίσκεται στο Rt-15 νότια της πόλης του Leesburg.

Οδηγίες από το I-495: Πάρτε το Dulles Toll Road / 267 Δύση, Συνεχίστε στο δρόμο οδικής χρέωσης Greenway / 267 Δύση, Πάρτε αριστερή έξοδο 1A Rt. 7 W / Rt.

15 S, Drive περίπου 1 μίλι, Πάρτε την έξοδο για Rt. 15 Νότια προς Warrenton, Drive περίπου 1 1/2 μίλια, Το πάρκο είναι στα αριστερά.

Οδηγίες από το Rt. 7: Πάρτε τη διαδρομή 7 δυτικά προς Leesburg, Πάρτε την έξοδο για Rt. 7 Δυτικά / Rt. 15 Παράκαμψη South / Leesburg, Πάρτε την έξοδο για Rt. 15 Νότια προς Warrenton, Drive 1 1/2 μίλια, Το πάρκο βρίσκεται στα αριστερά.

Αδεια

$ 9.95 Παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών και ηλικιωμένων
Τα παιδιά κάτω των 2 ετών είναι δωρεάν
12,95 € Ενήλικες
Οι βόλτες με βάρκα, οι βόλτες με πόνυ και οι βόλτες με καμήλα είναι μια επιπλέον χρέωση.

Ωρες
Τρίτη έως Κυριακή 10 π.μ. - 5 μ.μ.
Κλειστά Δευτέρα, εκτός από τις αργίες.

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.leesburganimalpark.com

Για περισσότερες ιδέες για πράγματα που πρέπει να κάνετε γύρω από την περιοχή, δείτε 15 καλύτερα μέρη για να πάτε με παιδιά στην περιοχή Washington DC