Τα ταστιότερα εστιατόρια πίτσα στην Τακόμα

Τα εστιατόρια Best Delivery και Sit-Down στο T-Town

Τα πίτσα εστιατόρια του Tacoma είναι για σας είτε θέλετε ένα νόστιμο γεύμα μπουφέ, παράδοση για να χτυπήσει πίσω με μια ταινία, ή ακόμα και ένα εστιατόριο για να κατευθυνθείτε με φίλους ή μια ημερομηνία. Ανεξάρτητα από το γιατί μια πίτσα είναι στο μέλλον σας, δεν θα απογοητευτείτε από τη σειρά των εύγευστων πίτες που βρίσκονται στην T-πόλη.

Ενώ μια σειρά αλυσίδων πίτσα στο Tacoma προσφέρουν στερεές επιλογές πίτσα, αυτά είναι τα πιο προφανή μέρη για να πάει που δεν χρειάζεται εισαγωγή.

Αλλά οι τοπικές θέσεις πίτσα τείνουν να ξεφύγουν από την αλυσίδα και να προσφέρουν κάτι ξεχωριστό, κάτι τοπικό και κάτι μοναδικό.

Η Πίτσα και τα οινοπνευματώδη ποτά

Το ροκ κάνει τη λίστα λόγω των ενδιαφερόντων συνδυασμών γεύσης, του επεκτατικού μενού πίτσας και άλλων, αλλά και για την προσιτή τιμή του. Προχωρήστε στο μεσημεριανό μπουφέ για ένα σούπερ εύλογο γεύμα. Μια ισχυρή επιλογή μικροσπέρων και κοκτέιλ κάνει το Rock πολύ καλύτερα και αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να το κεφάλι για ευτυχισμένη ώρα. Το βράδυ, το πλήρες μενού πίτσας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές γεύσεις, σάλτσες και γαρνιτούρες (και παραδοσιακά φαγητά), αλλά είναι δίπλα στο The Swiss, οπότε αυτή η περιοχή μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκουραστείτε για τη νύχτα.

Τοποθεσία: 1920 Avenue Jefferson, Tacoma, WA 98402

Abella Pizzeria

Η τοποθεσία του Abella στο κέντρο της πόλης και τα μεσημεριανά γεύματα την καθιστούν δημοφιλής επιλογή για εργαζόμενους και φοιτητές στο κέντρο της πόλης. Οι επιλογές γεύσης της Abella περιλαμβάνουν τόσο τυποποιημένες πίτες όπως τυρί, πεπερόνι και κοτόπουλο μπάρμπεκιου, καθώς και μερικές δημιουργίες της Abella, όπως η αγκινάρα Pesto ή η ισπανική φιέστα.

Μια ξεχωριστή μάσηση φτιάχνει το Abella ξεχωρίζει και το ειδικό γεύμα εδώ είναι ιδανικό για ένα φτηνό γεύμα για δύο.

Τοποθεσία: 1946 Pacific Avenue, Tacoma, WA 98402

Αδριατική σχάρα

Αυτό το εστιατόριο από το Tacoma Mall δεν είναι πίτσα, αλλά εάν θέλετε ένα δείπνο σε μια ωραία (αλλά και περιστασιακή) ατμόσφαιρα και θέλετε μια πίτσα - αυτό είναι ένα καλό μέρος για να πάτε.

Μοναδικές πίτσες, όπως η γαρίδα Pesto, η Ulitmate Carne και το μπάρμπεκιου χοιρινό συμπληρώνονται από κλασικά όπως το Margherita. Επιπλέον, το μενού έχει μια σειρά άλλων ιταλικών ναύλων αν είστε με κάποιον που δεν είναι ακριβώς αυτό σε πίτσα. Η περιοχή του μπαρ προσφέρει μια ευτυχισμένη ώρα.

Τοποθεσία: 4201 South Steele Street, Tacoma, WA 98409

Σκόρδα του Jim

Αυτή η ένωση πίτσας στην 6η Λεωφόρο είναι μόνο παράδοση και είναι μερικές από τις καλύτερες παραδόσεις στην πόλη. Ο φλοιός είναι πολύ καλός και οι επικαλύψεις κυμαίνονται από στάνταρ σε πολύ μοναδικό (αμύγδαλα ή καρύδα, καθένας;). Οι πίτσες ειδικότητας είναι νόστιμες, αλλά αν θέλετε να πάρετε πίτσα στο φτηνό, παραγγέλλοντας στο διαδίκτυο ή με ένα κουπόνι μπορεί συχνά να σας πάρει μεγάλες προσφορές. Μη φοβάστε να ανακατέψετε τα πράγματα λίγο. Μπορείτε να ανταλλάξετε την παραδοσιακή λευκή ή κόκκινη σάλτσα για φρουτώδη σιρόπι, πέστο βασιλικού, ράντσο και άλλες σάλτσες ή να προσαρμόσετε την παραγγελία σας με επιπλέον γαρνιτούρες, πολλά από τα οποία δεν βρίσκονται σε καμία άλλη θέση πίτσας στην πόλη.

Τοποθεσία: 3602 6th Avenue # 103, Tacoma, WA 98406

Πίτσα με τριφύλλι

Μακρύς ένας από τους καλύτερους τοπικούς χώρους πίτσα, το Cloverleaf έχει μια λεπτή, ελαφρώς τραγανή και σχεδόν λιπαρή κρούστα - και είναι υπέροχη. Οι toppings είναι φρέσκα και στο μενού θα βρείτε μια θαυμάσια σειρά από πίτσες.

Οι περισσότερες από τις πίτσες ειδικότητάς τους έχουν κρέας, αλλά υπάρχουν και πολλά είδη λαχανικών. Μην περιμένετε την αστραπιαία γρήγορη εξυπηρέτηση καθώς όλες οι πίτσες μαγειρεύονται για να παραγγείλετε από το μηδέν. Ελάτε εδώ για να χαλαρώσετε, να έχετε μια μπύρα και να απολαύσετε την πίτσα. Υπάρχει μια οικογενειακή περιοχή στο πίσω μέρος του εστιατορίου, επίσης, με μερικά παιχνίδια για να κρατήσει τα παιδιά απασχολημένος.

Τοποθεσία: 6430 6th Avenue, Tacoma, WA 98406

Pizza Sound Pizza

Μια άλλη τοπική αγαπημένη, η Puget Sound Pizza δεν φαίνεται εντυπωσιακή από έξω στο κέντρο της πόλης. Η πίτσα είναι φοβερή, έχει μια σειρά από φρέσκα καλύμματα και πολλά από αυτά, και σούπερ λεπτό κρούστα. PSP χρησιμεύει επίσης ως ένα υπέροχο σημείο νυχτερινής διασκέδασης, αν θέλετε ένα μέρος για να ξεκουραστείτε, ή να κάνετε καραόκε. Ίσως να είναι εκπληκτικό, αυτό το μέρος για πίτσα είναι επίσης ένα από τα κορυφαία πρωινά μέρη στο Tacoma , αλλά το πρωινό μενού επικεντρώνεται στην τιμή του πρωινού αντί της πίτσας.

Τοποθεσία: 317 S 7th Street, Tacoma, WA 98402

Katie Downs

Βρίσκεται ακριβώς στο γραφικό Waterfront , Katie Downs είναι το εστιατόριο πίτσα με την καλύτερη θέα στην πόλη μακράν. Τα καλύμματα πίτσας είναι αρκετά στάνταρ με λίγες ανατροπές που προσθέτουν κάποια φρεσκάδα στο γεύμα σας. Οι γαρίδες του κόλπου εμφανίζονται σε μερικές από τις πίτσες ειδικότητας και μπορείτε να παραγγείλετε μια μικρή προσωπική πίτσα με τηγανιτές πατάτες ή σαλάτα για περίπου $ 10. Για άτομα που αναζητούν πίτσα χωρίς γλουτένη, υπάρχει μια πίτσα σε μια επιλογή μανιταριάς portabello που είναι μοναδική και φρέσκια.

Τοποθεσία: 3211 Ruston Way, Tacoma, WA 98402