Επιλογές δείπνου Disney Dream Cruise Ship

Οι επισκέπτες περιστρέφονται ανάμεσα σε τρία κύρια εστιατόρια στο όνειρο της Disney

Το Disney Dream προσφέρει πολυάριθμους χώρους εστίασης: τρία κύρια εστιατόρια, δύο εστιατόρια ειδικών μόνο για ενήλικες και πολλές ευκαιρίες για φαγητό.

Κύρια τραπεζαρίες

Η Disney Cruise Line συνεχίζει την πρωτοποριακή περιστρεφόμενη τραπεζαρία της σε δύο καθίσματα για δείπνο στο Disney Dream με εστιατόρια με θέμα και διακριτικά Disney πινελιές. Σε όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας, οι επισκέπτες "περιστρέφονται" μέσα από τρία διαφορετικά εστιατόρια για δείπνο - με τους εξυπηρετητές τους να τους συνοδεύουν, προσφέροντας στους επισκέπτες φιλική, οικεία και εξατομικευμένη υπηρεσία κάθε βράδυ.

Τα περιστροφικά εστιατόρια περιλαμβάνουν:

Cabanas

Η Disney Cruise Line εισήγαγε μια νέα ιδέα στο casual dining στο Disney Dream με το φαγητό του Cabanas, ένα εστιατόριο με ελεύθερη ροή που διαθέτει ποικιλία από πιάτα τροφίμων και ποτών. Εμπνευσμένο από τις παραλίες της Καλιφόρνια με τις μοναδικές πινελιές Disney, το Cabanas προσφέρει εσωτερική και εξωτερική τραπεζαρία στο Deck 11 πίσω με εκπληκτική θέα στον ωκεανό.

Σε όλη την τραπεζαρία με θέμα την παραλία, τα τραπέζια είναι προστατευμένα κάτω από φοίνικες και ομπρέλες στην παραλία.

Surfboards, ομπρέλες ηλίου, χαρταετούς, teak καρέκλες Adirondack και κορυφές τραπεζιών με κέλυφος προσθέτουν στο ηλιόλουστο παραθαλάσσιο ντεκόρ.

Τα στοιχεία της Disney διακοσμούν επίσης την περιοχή, συμπεριλαμβανομένου ενός οικείου κοπαδιού γλάρων από την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney • Pixar "Finding Nemo". Ένα τείχος πλακιδίων μωσαϊκού μήκους 30 ποδιών, το οποίο απεικονίζει μια φανταστική υποβρύχια σκηνή από το "Finding Nemo".

Οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν σε μια εκλεκτική σειρά από κουζίνα που σερβίρεται από 16 εξειδικευμένους σταθμούς τροφίμων, καθένας από τους οποίους σχεδιάστηκε σαν καμπάνα στην παραλία με πολύχρωμες τέντες και προσφέρει εύγευστες προσφορές. Τα φρέσκα παρασκευασμένα πιάτα περιλαμβάνουν τα αμερικανικά κλασικά, τα τρόφιμα άνεσης όπως η πίτσα και τα ζυμαρικά, οι σπεσιαλιτέ στη σχάρα, τα τηγανητά, τις αλμυρές σούπες και τις φρέσκες σαλάτες. Μια καμπάνα διαθέτει έναν εξειδικευμένο σεφ σεφ που προετοιμάζει τις σπεσιαλιτέ με γεύση. Για να ικανοποιήσει ένα γλυκό δόντι, ένας άλλος σταθμός προβάλλει μια έξυπνη απεικόνιση των παρακμιακών επιδορπίων.

Κάθε πρωί, το Cabanas διαθέτει πολλούς γευστικούς τρόπους για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με διάφορα τρόφιμα πρωινού και ομελέτες παραγγελίας.

Τα βράδια, το εστιατόριο μεταμορφώνεται σε μια περιστασιακή τραπεζαρία εμπειρία εξυπηρέτησης τραπεζιών, όπου τα γεύματα δείπνου μαγειρεύονται στην τάξη.

Flo Café

Οι επισκέπτες που αναζητούν ένα γρήγορο φαγητό μπορούν να επισκεφθούν το Café του Flo, που βρίσκεται κοντά στην πισίνα Donald Family στο Deck 11. Τα θεματικά στοιχεία των δημοφιλών χαρακτήρων της ταινίας Disney • Pixar "Cars" - Πιτζάματα Luigi, Doc's Grill και Fillmore η επιλογή σερβίρει σνακ όπως μπιφτέκι, προσφορές κοτόπουλου, πίτσα, φρέσκα φρούτα, σαλάτες και σάντουιτς.

Μάτι Scream, Frozone μεταχειρίζεται

Οι κατεψυγμένες γλυκές απολαύσεις διατίθενται από δύο αίθουσες γρήγορης εξυπηρέτησης που βρίσκονται σε βολική τοποθεσία κοντά στην πισίνα Donald Family στο κατάστρωμα 11. Frozone Treats - το όνομά του από το superhero που δημιουργεί πάγο στην ταινία Disney • Pixar "The Incredibles" - αναμειγνύει νόστιμα φρούτα. Μάτι Scream - εμπνευσμένο από το φιλικό, μονόχρωμο τέρας Mike Wazowski από το Disney • Pixar κινούμενο χαρακτηριστικό "Monsters, Inc." - προσφέρει παγωτό soft-serve με πολλές αγαπημένες γαρνιτούρες.

Η καθαρή θέα στον ωκεανό, η πλούσια διακόσμηση και η αριστοκρατική επιδημία δημιουργούν το περιβάλλον για μια ρομαντική απόδραση στο Disney Dream στο ειδικό εστιατόριο της Disney Cruise Line, το Palo.

Ονομάστηκε μετά από τους πολύχρωμους στύλους που ευθυγραμμίζουν τα κανάλια της Βενετίας, ο Palo προσκαλεί τους ενήλικες να απολαύσουν ένα μενού απολαυστικής βόρειας ιταλικής κουζίνας, μια εκτεταμένη λίστα κρασιών και ανώτερη εξυπηρέτηση.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, κάθε θέση στο Palo προσφέρει μια όμορφη θέα στον ωκεανό.

Ένας πιανίστας μαλακώνει τους επισκέπτες. Τα κομψά έπιπλα συνοδεύονται από έθιμο τέχνης, ζεστούς τόνους ξύλου και μια χρωματική παλέτα πλούσιων κόκκινων, πράσινων και χρυσών αποχρώσεων για να δημιουργήσει μια οικεία, εκλεπτυσμένη διακόσμηση εμπνευσμένη από την Ιταλία. Είναι ένα υπέροχο μέρος για τους ενήλικες να ξεφύγουν από το (μερικές φορές) din της οικογένειας.

Στο Disney Dream, οι επισκέπτες μπορούν να δειπνήσουν στο υπαίθριο ιδιωτικό υπαίθριο τικ πακέτο του Palo, με γραφική θέα και ζεστό αεράκι του ωκεανού, που παρασύρει τις αισθήσεις.

Εκτός από τα ρομαντικά δείπνα, το Palo προσφέρει ένα εξαίσιο μπουμπούκι σαμπάνιας μόνο για ενήλικες, το οποίο περιλαμβάνει φτιαγμένα για παραγγελία ενδύματα, θαλασσινά, ποικιλία διεθνών τυριών, φρέσκο ​​ψωμί και γλυκά, επιδόρπια, σαμπάνια και μιμόζες.

Η Disney Cruises διαθέτει ένα δεύτερο χώρο εστίασης μόνο για ενήλικες στο κρουαζιερόπλοιο Disney Dream, Remy. Αυτό το πρωινό εστιατόριο είναι ένα από τα καλύτερα στη θάλασσα.

Το Remy είναι η πρώτη πικάντικη εμπειρία της Disney, που διαθέτει γκουρμέ γαλλική κουζίνα σχεδιασμένη από δύο βραβευμένους σεφ. Δίπλα στο Palo στο κατάστρωμα 12, το Remy έχει επίσης εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Το Remy διαθέτει 80 άτομα και είναι ανοιχτό μόνο για γεύματα στο δείπνο. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν μερικά από τα πιάτα μενού του δείπνου στο Remy θα πρέπει να αποθέσουν χώρο στο Petites Assiettes de Remy .

Οι ταξιδιώτες κρουαζιερόπλοιων με γλυκό δόντι που αγαπούν την δειγματοληψία καταπληκτικά επιδόρπια θα πρέπει να αποθέσουν χώρο στην Επιδόρπια Επιδόρπια της Πομπιντού, μια δειγματοληψία έξι γλυκών λιχουδιών.

Επίσης σερβίρεται στο Remy, αυτό το γλυκό ταξίδι είναι διαθέσιμο μόνο σε ημέρες στη θάλασσα στο Disney Fantasy .

Οι φίλοι της ταινίας Disney-Pixar "Ratatouille" θα αναγνωρίσουν τον διάσημο γαλλικό χαρακτήρα, Remy. Αν γευματίσουν στο τραπέζι του Chef's private dining room στο Remy, θα αναγνωρίσουν επίσης το σχεδιασμό του, αφού διαμορφώθηκε μετά το εστιατόριο Chez Gusteau στην ταινία.

Το Disney Dream χρεώνει επιπλέον χρέωση για δείπνο στο Remy, ενώ οι συνδυασμοί κρασιών αποτελούν πρόσθετο τέλος ανά άτομο. Το Petites Assiettes de Remy διαθέτει επιπλέον χρέωση και περιλαμβάνει ζευγάρι κρασιών με κάθε πιάτο.

Η Remy έχει έναν κώδικα ενδυμασίας που απαιτεί από τους άνδρες να φορούν σακάκι, παντελόνι και παπούτσια (δεν απαιτούνται δεσμοί). Οι γυναίκες πρέπει να φορούν φορέματα κοκτέιλ, βραδινά φορέματα, παντελόνια ή ντυμένες φούστες και μπλούζες.