Η κρουαζιερόπλοια Disney φέρνει "παγωμένο" στη ζωή στην ανοιχτή θάλασσα

# 1 Κινούμενο χαρακτηριστικό όλων των εποχών μεταμορφώθηκε σε ζωντανή μουσική

Δεδομένου ότι η ταινία "Frozen" είναι η κινηματογραφική ταινία νούμερο ένα όλων των εποχών, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Disney θα βασίσει νέες επιλογές ψυχαγωγίας στην ταινία του 2013. Εκείνοι που αγαπούν να περάσουν τις διακοπές τους σε κρουαζιερόπλοια θα είναι ευτυχείς να μάθουν ότι το "Frozen: A Musical Spectacular" άνοιξε στο στάδιο Walt Disney Theatre στο Disney Wonder τον Νοέμβριο του 2016. Το Disney Wonder είναι το μοναδικό κρουαζιερόπλοιο με αυτό το ενσωματωμένο μουσικό .

Το 1,750-επισκέπτης κρουαζιερόπλοιο Disney Wonder τέθηκε σε λειτουργία τον Αύγουστο του 1999 και υπέστη σημαντική ανακαίνιση ξηρού αποβάθρου 53 ημερών στο Κάντιθ της Ισπανίας το φθινόπωρο του 2016 προτού κατευθυνθεί στο λιμάνι του Galveston. Το κρουαζιερόπλοιο μεταφέρεται στη συνέχεια στην Καραϊβική για το μεγαλύτερο μέρος του χειμώνα του 2016-2017.

Εκτός από το "Frozen: A Musical Spectacular", το Disney Wonder πρόσθεσε την Marvel Super Hero Academy, ένα νέο εστιατόριο που ονομάζεται Tiana's Place και βελτιώσεις στους χώρους νυχτερινής διασκέδασης ενηλίκων και spa. Το θέατρο Walt Disney των 977 θέσεων στο Disney Wonder ήταν εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να μεταφέρει το ακροατήριο στο βασίλειο της Arendelle και να παρουσιάσει το εκπληκτικό μουσικό σκορ "Frozen". Οι φίλοι της Disney Wonder και της Disney Cruise Line δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι τα τρέχοντα αγαπημένα φιλοξενούμενα όπως τα πυροτεχνήματα στην νυχτερινή διασκέδαση του κόμματος των πειρατών μπορεί να εξαφανίζονται. Δεν θα το κάνουν.

Η Disney συγκέντρωσε κάποιο κορυφαίο ταλέντο για να αναπτύξει το "Frozen: A Musical Spectacular", συμπεριλαμβανομένου του σκηνοθέτη Sheryl Kaller, του χορογράφου Josh Prince, της συγγραφέως Sara Wordsworth, της σχεδιαστής κοστουμιών Paloma Young, του σχεδιαστή μακιγιάζ Michael Curry και του σχεδιαστή Jason Sherwood.

Μεγάλο μέρος αυτής της ομάδας επένδυσε 12 με 18 μήνες στην παραγωγή. Είναι μια μεγάλη πρόκληση να προσαρμόσετε μια κινούμενη ταινία σε μια ζωντανή παράσταση. Σκοπός τους ήταν να αναπτύξουν μια τέλεια εταιρική σχέση τεχνολογίας και ντεμοντέ ιστορίες για τη δημιουργία του "Frozen: A Musical Spectacular".

Μερικά από τα μέλη της δημιουργικής ομάδας έκαναν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους που παρακολούθησαν μια πρόβα στη μονάδα Disney στο Τορόντο τον Σεπτέμβριο του 2016.

Η συγγραφέας Sara Wordsworth εξήγησε πώς κατόρθωσε να συμπιέσει την 1 ώρα και 49 λεπτά ταινία κινουμένων σχεδίων "Frozen" σε μια 55λεπτη ζωντανή παραγωγή. Αυτό το καθήκον ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, αφού πολλά παιδιά γνωρίζουν τα λόγια σε όλα τα τραγούδια και σε μεγάλο μέρος της αφήγησης. Η κα Wordsworth παραδέχθηκε ότι παρακολούθησε την ταινία "Frozen" δεκάδες φορές από τότε που έχει μια νέα κόρη. Ήταν προσεκτικός να συμπεριλάβει όλες τις εικονικές γραμμές από την ταινία στην προσαρμογή της και να μην χάσει την καρδιά και το μήνυμα της ταινίας.

Ο σχεδιαστής κοστουμιών Paloma Young δήλωσε ότι η σχεδίαση των κοστουμιών ήταν διασκεδαστική. Τα κοστούμια περιλαμβάνουν μια ποικιλία μορφών, όπως τα βασιλικά ρούχα, το μεταμορφωτικό φόρεμα της Elsa (που φοράει ενώ τραγουδάει το "Let It Go"), ακόμα και εκείνα που ταιριάζουν για τους χορευτές. Η κα. Young επισκέφθηκε ένα κατάστημα της Disney και παρακολούθησε και άκουσε τα παιδιά καθώς είδαν και άγγιζαν τα κοστούμια προς πώληση.

Η δημιουργική ομάδα είναι μόνο ένα μέρος της παραγωγής. Τα 18 μέλη του ταλαντούχου σκηνικού πρέπει να γνωστοποιήσουν στο κοινό την ιστορία, τους χαρακτήρες και οκτώ μουσικά κομμάτια κατά τρόπο που να είναι αληθινό για την αρχική ταινία αλλά είναι ζωντανός στη σκηνή. Από τη στιγμή που η αρχική ιστορία κινήθηκε, η δημιουργική ομάδα χρησιμοποίησε τεχνολογία τελευταίας τεχνολογίας, χαρτογράφηση εικόνων, προβολές, φως, ειδικά εφέ, κουκλοθέατρο και εκπληκτικό τοπίο σε αυτή τη ζωντανή παραγωγή για να υποστηρίξει τους ηθοποιούς και το μουσικό σκορ.

Μια ομάδα μερικών από τους κύριους χαρακτήρες της παραγωγής έλαβε ερωτήσεις από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην πρόβα. Αυτή είναι η πρώτη σημαντική ευκαιρία για πολλούς από τους νέους ηθοποιούς και είναι ενθουσιασμένοι που συνεργάζονται με την δημιουργική ομάδα της Disney. Όλοι θέλουν να συλλάβουν την ουσία των διάσημων χαρακτήρων τους και εργάστηκαν για μήνες σε πρόβα για να εγκλιματιστούν στην τεχνολογία, τα ειδικά εφέ, τα κοστούμια και το τοπίο. Εκείνοι που έχουν ταξιδέψει με τη Disney Cruise Line γνωρίζουν ότι αυτή η σκηνική ομάδα εκτελεί επίσης δύο άλλες πρωτότυπες παραγωγές Disney σε σκηνές μαζί με ευπρόσδεκτα και αποχαιρετιστήρια παραστάσεις. Αυτός ο τύπος πρόκλησης θα πρέπει να φαίνεται πολύ καλός στα βιογραφικά τους!

Ο Olaf ο χιονάνθρωπος και ο Sven οι τάρανδοι, που είναι δύο από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της ταινίας "Frozen", παίζονται από μαριονέτες που λειτουργούν με τον άνθρωπο σε αυτή την παραγωγή.

Ο Michael Curry, ο οποίος είναι επίσης υπεύθυνος για τις δυναμικές μαριονέτες στο βραβευμένο με τον Tony μουσικό Disney, "The Lion King", ανέπτυξε αυτές τις μαριονέτες. Ο ηθοποιός που χειρίζεται τη μαριονέτα Olaf είπε ότι είχε βάλει πολλές ώρες μπροστά από έναν καθρέφτη μαθαίνοντας πώς να μετακινεί τα μάτια, τα φρύδια, το στόμα, τα χέρια και τα πόδια της μαριονέτας χρησιμοποιώντας τρεις διαφορετικούς μηχανισμούς. Αυτό το έργο ήταν δύσκολο, αλλά στη συνέχεια πρέπει να χορέψει, να τραγουδήσει και να μιλήσει για τον Olaf. Αυτό είναι πολύ multi-tasking.

Τα 18 μέλη του μουσικού cast διασκεύαζαν πολύ τα media που παρακολούθησαν την πρόβα. Σε μια περιοχή με το ίδιο μέγεθος με τη σκηνή του Disney Wonder, έπαιξαν πέντε από τους οκτώ μουσικούς αριθμούς. Είμαι ένας μεγάλος οπαδός του χορού και ιδιαίτερα αγαπούσα πως το μικρό casting στο σκηνικό θα μπορούσε να δημιουργήσει την ίδια ατμόσφαιρα με εκατοντάδες κινουμένων χορευτών στην ταινία. Ακόμη και χωρίς κοστούμια, σκηνικά, φωτισμό ή τεχνολογία, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία μας για να δούμε τα βασικά στοιχεία του τι περιμέναμε - μια άλλη εξαιρετική παραγωγή για την Disney Cruise Line.

Άλλες παραγωγές της Disney "Κατεψυγμένες"

Εκτός από το "Frozen: A Musical Spectacular στο Disney Wonder, μια 45χρονη μουσική ερμηνεία του" Frozen "άνοιξε στο θέατρο Hyperion 1,984 στην Disney California Adventure τον Μάιο του 2016 και μια ξεχωριστή, στο "Broadway" την άνοιξη του 2018 μετά τις εμφανίσεις του Pre-Broadway στο Ντένβερ το καλοκαίρι του 2017. Εκτός από αυτές τις θεατρικές παραστάσεις, Οι "κατεψυγμένοι" χαρακτήρες, όπως η Άννα, η Έλσα και ο Olaf, ευχαριστούν τους φίλους όλων των ηλικιών στα πάρκα της Disney και στα κρουαζιερόπλοια της Disney. Επιπλέον, όσοι αγαπούν την πρωτότυπη ταινία "Frozen" μπορούν τώρα να την παρακολουθήσουν στο σπίτι σε DVD ή Blu-Ray (Αγορά ή ενοικίαση "Κατεψυγμένα" από την Amazon.com)