Ροκοκό σχολείο σοκολάτας

Πολυτελή μαθήματα σοκολάτας του Λονδίνου

Η Rococo School of Chocolate στο Λονδίνο προσφέρει μια ποικιλία από μαθήματα σοκολάτας για όλους. από παιδιά σε εμπειρογνώμονες που γυαλίζουν τις δεξιότητές τους. Μπορεί να κάνει την παρασκευή σοκολάτας, το μαγείρεμα με σοκολάτα ή τη γεύση σοκολάτας. Τα συμβαλλόμενα μέρη είναι διαθέσιμα ή ακόμα και ένα-προς-ένα συνεδρίες.

Σχετικά με τις ροκοκό σοκολάτες

Η Rococo Chocolates ιδρύθηκε το 1983 από τον Chantal Coady, απόφοιτο της Camberwell School of Art & Crafts. Το πάθος της για σοκολάτα και η ισχυρή πεποίθησή της ότι υπήρχε χώρος για ριζικά διαφορετική προσέγγιση στη σοκολάτα οδήγησαν στην απόφαση να ανοίξει ένα κατάστημα στο King's Road (Chelsea, Λονδίνο).

Η Chantal Coady έχει γίνει συγγραφέας πολλών βιβλίων για τη σοκολάτα και έχει επεκτείνει τις σοκολάτες Rococo από το αρχικό κατάστημα Kings Road για να συμπεριλάβει την Marylebone High Street και το ναυαρχίδα με το δικό της σχολείο καφέ, κουζίνας και σοκολάτας στο Motcomb St στην καρδιά της Belgravia .

Rococo School of Chocolate στην οδό Motcomb Street είναι το ιδανικό μέρος για να μάθετε για όλα τα πράγματα σοκολάτας. Προσφέρουν μια ποικιλία από εργαστήρια, μαθήματα και γευστικές δοκιμές για ενήλικες και παιδιά, από αρχάριους μέχρι εμπειρογνώμονες. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για μια ομαδική κράτηση για πάρτι γενεθλίων.

Η Rococo School of Chocolate είναι δίπλα στο κατάστημα ροκοκό σοκολάτας στο Belgravia, κοντά στο Knightsbridge.

Διεύθυνση: 5 Motcomb Street, Λονδίνο SW1X 8JU
Τηλ: 020 7245 0993
Email: events@rococochocolates.com

Υπάρχει επίσης η τάξη σοκολάτας στην Foodie Central Moxon Street στο Marylebone. Η τάξη σοκολάτας φιλοξενεί μηνιαίες γευστικές δοκιμές και ζευγάρια και είναι επίσης διαθέσιμη για ιδιωτικές εκδηλώσεις.

Ιδέες παιδικού κόμματος

Όλα τα παιδιά αγαπούν τη σοκολάτα για να τα διδάξουν για την καλύτερη σοκολάτα από νεαρή ηλικία. Η Rococo School of Chocolate διαθέτει μια ποικιλία παιδικών μαθημάτων, όπως ένα εργαστήριο μαγειρικής σοκολάτας, μια μεγάλη εισαγωγή στη σοκολάτα για την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης του παιδιού σας στην κουζίνα και ένα εργαστήριο παρασκευής σοκολάτας, όπου τα παιδιά όχι μόνο κάνουν μπαρ σοκολάτας, περιτυλίγματα για τα μπαρ τους.

Συμβουλή για γονείς:

Γιατί να μην κλείσετε τα παιδιά για μια τάξη σοκολάτας, στη συνέχεια να κατευθυνθείτε προς τον Harvey Nichols για κάποια λιανική θεραπεία ή στο The Berkeley για το θεϊκό Prêt-à-Portea Απογευματινό τσάι ;

Μαθήματα σοκολάτας για όλους

Ελέγξτε την ιστοσελίδα Rococo School of Chocolate για τις τελευταίες εκδηλώσεις και μαθήματα, αλλά για να σας δώσουμε μια ιδέα για το τι προσφέρεται: