Οι κορυφαίες εκδρομές Raft White Water στις Ηνωμένες Πολιτείες

Το White Water rafting είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς τρόπους για να φτάσετε από το Α στο Β και όταν ταξιδέψετε στο λευκό νερό, τότε πραγματικά θέλετε να απολαύσετε το ταξίδι και όχι να φτάσετε στον προορισμό το συντομότερο δυνατόν . Ο πραγματικός ενθουσιασμός για τους περισσότερους ανθρώπους είναι η ευκαιρία να πάρουν υγρό καθώς πηγαίνουν αναπηδώντας και κωπηλασία μέσα από τα ρυάκια, και οι σταγόνες και οι στροφές στον ποταμό βοηθούν πραγματικά να κάνουν το ταξίδι επιτυχημένο.

Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά τα ταξίδια δεν πρόκειται απλώς για τα ρέματα, καθώς οι πιο ήρεμες περιόδους στο ποτάμι σας βοηθούν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το θεαματικό περιβάλλον που περνάνε αυτά τα ποτάμια, με κάποια από τα καλύτερα τοπία της χώρας στην οθόνη.

Ποταμός Tuolumne, Καλιφόρνια

Ανεβαίνοντας από το εκπληκτικό ορεινό τοπίο του Εθνικού Πάρκου Yosemite, αυτή η περιπέτεια rafting είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ταξίδια στη χώρα και η δράση μπορεί να απολαμβάνει σε μία, δύο ή τρεις μέρες. Αυτό βρίσκεται σε ένα πολύ αγροτικό και απομακρυσμένο τμήμα του κράτους, έτσι δεν υπάρχουν πάρα πολλές πόλεις στην περιοχή, αν και η Sonora και η Groveland είναι συνήθως οι βάσεις που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι που έρχονται να εξερευνήσουν τον ποταμό. Βαθμοί IV και V προσφέρουν μερικές μεγάλες συγκινήσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με το Tuolumne να παρέχει μια δροσερή έκταση νερού που διέρχεται από αυτό το ξηρό και ζεστό μέρος του κράτους.

Ποταμός Κολοράντο, Αριζόνα

Λαμβάνοντας επισκέπτες κατά μήκος της πιο διάσημης έκτασης του ποταμού στις Ηνωμένες Πολιτείες, το rafting σε αυτό το ποτάμι προσφέρει μια ποικιλία από διαφορετικές προκλήσεις rafting, με το επικό τοπίο του Grand Canyon να κάνει για ένα εκπληκτικό σκηνικό της δράσης.

Η Flagstaff είναι μια εξαιρετική βάση για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας κατά μήκος αυτού του καταπληκτικού ποταμού και υπάρχουν πολλές επιλογές από μονοήμερες εκδρομές σε πολύ μεγαλύτερες περιπέτειες που μπορούν να διαρκέσουν έως και δύο εβδομάδες, ενώ άλλες δραστηριότητες συμπεριλαμβάνονται στην πορεία.

Αρκάνσας, Κολοράντο

Βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές του Rocky Mountains στο Κολοράντο, ο ποταμός Αρκάνσας προσφέρει κάποια εκπληκτική ατμόσφαιρα στην οποία μπορείτε να επισκεφθείτε το νερό, με το ποτάμι να πλαισιώνεται από ψηλές κορυφές σε όλες τις πλευρές.

Τα ράφια πηγαίνουν μέχρι το Β βαθμού, με μια φοβερή διασκέδαση που θα έπρεπε να είχε κάτω από το βαθύ βασιλικό φαράγγι, το οποίο είναι ένα εκπληκτικό απότομο φαράγγι που είναι γεμάτο με λευκό νερό.

Ο ποταμός Deschutes, το Όρεγκον

Το μεγαλύτερο μέρος του rafting του λευκού νερού θα συμβεί στο Lower Deschutes, το οποίο είναι εκατό μίλια ποταμού που τρέχει από την πόλη Deschutes μέχρι το φράγμα Pelton. Ο ποταμός ρέει μέσα από ένα πανέμορφο βαθύ φαράγγι με κάποιες υπέροχες βραχώδεις ακτές που είναι σχεδόν ανέγγιχτες από την ανθρώπινη δραστηριότητα και είναι γνωστό για την υπέροχη βιοποικιλότητα, με ζώα όπως τα ελάφια, τα πρόβατα και τα ψαρόνια που παρατηρούνται συνήθως κατά μήκος της διαδρομής του ταξιδιού.

Ποταμός Σομόν, Αϊντάχο

Βρίσκεται σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη της χώρας, ο υπέροχος αυτός ποταμός ρέει μέσα από την άθικτη εξοχή με βαθιές κοιλάδες και πανέμορφα δάση και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά ταξίδια ράφτινγκ. Η πλειοψηφία των επισκεπτών κατευθύνεται προς τα μεγαλύτερα ρυάκια που βρίσκονται στο τμήμα Middle Fork του ποταμού, αλλά όσοι αναζητούν μεγαλύτερο ταξίδι μπορούν να απολαύσουν μια υπέροχη εβδομάδα rafting κατά μήκος αυτού του εκπληκτικού ποταμού.

Ο ποταμός Chattooga, η Γεωργία και η Νότια Καρολίνα

Τα εκπληκτικά ρεύματα Grade V που βρίσκονται κατά μήκος του τμήματος IV του ποταμού είναι αρκετά για να αμφισβητήσουν τα σκληρότερα δοκάρια όταν τα ύδατα είναι ψηλά, ενώ τα ρέματα και το επίπεδο του ποταμού πέφτουν το καλοκαίρι για να προσφέρουν πιο φιλική προς την οικογένεια ράφτινγκ.

Περνώντας μερικές όμορφες κοιλάδες και ρέοντας μέσα από ωραία φαράγγια, είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για ράφτινγκ στα νοτιοανατολικά.