Πού να πάρετε δωρεάν Shots γρίπης στο Ντάλας County

Το Dallas County Health and Human Services προσφέρει δωρεάν εμβόλιο κατά της γρίπης

Το Dallas County έχει μια σειρά από κλινικές όπου οι ενήλικες και τα παιδιά μπορούν να λάβουν δωρεάν εμβόλιο γρίπης. Είναι καλό γιατί το 2013 ξεκίνησε με μια τρομερή επιδημία γρίπης. Ακόμη και ο τηλεοπτικός ιατρός Οζ δήλωσε ότι τα μέσα Ιανουαρίου ήταν μόνο η μέση διαδρομή της εποχής της γρίπης. Έτσι, υπάρχει αρκετός χρόνος για να πάρετε μια γρίπη shot - και ελπίζουμε ότι θα είναι αποτελεσματική και να σας κρατήσει από comig κάτω με αυτό.

Τα άτομα που είναι είτε σε Medicaid, που είναι άνεργοι ή χωρίς ασφάλιση υγείας μπορούν να πάρουν δωρεάν πλάσματα της γρίπης μέσω της Ντάλας County Health and Human Services.

Ενήλικες

Οι ενήλικες στο Dallas County μπορούν να λάβουν δωρεάν εμβόλιο κατά της γρίπης στην κλινική ενηλίκων ανοσοποίησης στον πρώτο όροφο στο Dallas County Health and Human Services Building, 2377 North Stemmons Freeway στο Ντάλας. Οι ώρες κλινικής είναι από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι συναντήσεις δεν είναι απαραίτητες. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 214-819-2162. Οι ενήλικες έξω από το νομό Dallas μπορούν επίσης να λάβουν δωρεάν εμβόλιο κατά της γρίπης. Πάρτε ένα σήμερα.

Παιδιά

Ελεύθερο εμβόλιο της γρίπης είναι διαθέσιμο σε οποιαδήποτε από τις κλινικές της Ντάλας για την ανοσοποίηση - όσο διαρκεί η προμήθεια. Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε μια βολή για τα παιδιά σας, φροντίστε να καλέσετε μπροστά και να δείτε αν είναι σε απόθεμα. Οι κλινικές βρίσκονται στο Oak Cliff, στο Lancaster, στο Grand Prairie, στο Carrollton, στο Seagoville κ.λπ. Εάν το παιδί είναι ασφαλισμένο, συνιστάται να επισκεφτείτε τον παροχέα υπηρεσιών υγείας.

Το σημερινό εμβόλιο γρίπης είναι ένας εμβολιασμός τύπου "όλα σε ένα" που προσφέρει προστασία έναντι πολλαπλών στελεχών της γρίπης, συμπεριλαμβανομένου του ιού H1N1.

Περισσότερα για τις ανοσοποιήσεις στο DFW

Απαιτούμενες ανοσοποιήσεις για σχολεία DFW

Ενημερώσεις γρίπης

Από τα μέσα Ιανουαρίου, η εποχή της γρίπης είναι μόλις μισή. Υπάρχει ακόμα χρόνος για να πάρετε μια γρίπη πυροβολισμό και περισσότερες πυροβολισμούς είναι διαθέσιμες. Ο αριθμός των κρουσμάτων γρίπης έχει υπερβεί τις προσδοκίες κάποιου, γι 'αυτό είναι καλή ιδέα να προχωρήσουμε και να πάρουμε το εμβόλιο.

Τι για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες;

Συζητήστε με το δικό σας πάροχο υγειονομικής περίθαλψης, επειδή κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αλλά η κόρη μου έχει ειδικές ανάγκες και ο νευρολόγος της είπε να πάρει το πλάνο - όχι το ομίχλη. Το κύριο σχόλιό του ήταν, "Είναι δοκιμασμένο και αληθινό." Αυτές είναι μόνο καλές συμβουλές.

Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο

Εντάξει, μόνο για τα χαμόγελα, τα εστιατόρια του Mariano στο DFW έκαναν ένα ειδικό ποτό για να βοηθήσετε (αστεία) να καταπολεμήσετε τη χειμερινή γρίπη. Διαβάστε περισσότερα για την Μεξικανική Γρίπη . Συμβουλή: Είναι ένα ποτό για ενήλικες. Απολαύστε και παραμείνετε υγιείς!