Διακοπές GOGO: Πώς συνεργάζονται με ταξιδιωτικούς πράκτορες

Η GOGO Worldwide Vacations είναι ένας από τους κορυφαίους χονδρεμπόρους ταξιδίων στις ΗΠΑ.

Η εταιρεία ειδικεύεται σε διακοπές, κρουαζιέρες, θέρετρα, ξενοδοχεία και εκδρομές. Ως χονδρέμπορος, πωλεί αποκλειστικά μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων. Δεν πωλεί απευθείας στο κοινό.

Στην επιχείρηση για περισσότερο από έξι δεκαετίες, η εταιρεία έχει περισσότερα από 40 τοπικά γραφεία σε 26 κράτη. Εργάζονται με περισσότερους από 8.000 ταξιδιωτικούς πράκτορες στην εγχώρια αγορά.

Η φήμη τους είναι μια ισχυρή εταιρική σχέση με τους πράκτορες που πωλούν το προϊόν τους. Τα καινοτόμα εργαλεία κατάρτισης, προμήθειας, πωλήσεων και μάρκετινγκ αποτελούν σφραγίδα της εταιρείας.

Το GOGO εξαγοράστηκε από την εταιρεία Flight Center Limited που εδρεύει στην Αυστραλία το 2008. Η κίνηση δημιούργησε ένα από τα πιο εκτεταμένα δίκτυα διανομής προϊόντων παγκοσμίως. Όμως, η δέσμευση της εταιρείας για ταξιδιωτικούς πράκτορες δεν έχει υποχωρήσει. Στην πραγματικότητα, το GOGO εκτελεί συνεχώς προγράμματα για να βοηθήσει τους πράκτορες να βελτιώσουν τις γνώσεις τους για το προϊόν και να αυξήσουν τις πωλήσεις.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το επιχειρησιακό μοντέλο της εταιρείας είναι βασικό.

Βλέπουν το πρακτορείο ταξιδίων ως σύμβουλο εμπειρογνωμόνων που είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη διαδικασία πώλησης των διακοπών. Για να ενθαρρύνει τους πράκτορες να πωλούν τα προϊόντα τους, η GOGO παρέχει στους φορείς την έρευνα, την εμπορία και τα εργαλεία κρατήσεων, η πρόσβαση στην οποία διατίθεται μέσω ειδικής ιστοσελίδας του Travel Agent. Ο δικτυακός τόπος του καταναλωτή του GOGO είναι ο ίδιος ένα καλά σχεδιασμένο εργαλείο μάρκετινγκ.

Προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προορισμούς, κρουαζιέρες, περιηγήσεις, θέρετρα και ειδικές ευκαιρίες. αλλά χωρίς μηχανή κρατήσεων. Αντ 'αυτού, παρέχει έναν εντοπισμό ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Επιπλέον, κάθε σελίδα της ιστοσελίδας των καταναλωτών της GOGO Worldwide Vacations 'φέρει ένα σήμα σφραγίδας φαξ λέγοντας "Μόνο στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα". Η υποστήριξη για τους πράκτορές της περιλαμβάνει μια τηλεφωνική γραμμή 24 ωρών, διευθυντές ανάπτυξης επιχειρήσεων που βοηθούν τους συνεργάτες Travel Agent να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους και μια εκτεταμένη παρουσία των μέσων ενημέρωσης.

Υποστήριξη πράκτορα

Η υποστήριξη του πράκτορα GOGO έρχεται σε διάφορες μορφές. Τα διαφημιστικά προγράμματα Co-op προσφέρουν στους πράκτορες βοήθεια για την επίτευξη στοχευμένων τοπικών αγορών. Οι Ετήσιες Εκδηλώσεις Εκμάθησης GOGO και οι Παγκόσμιες Βιτρίνες (σε ολόκληρη τη χώρα) παρέχουν τα σχετικά και ενημερωμένα προϊόντα και πληροφορίες.

Το πρόγραμμα "Travel Agents First" είναι το κεντρικό στοιχείο του συστήματος υποστήριξης GOGO.

Το σύστημα τριών κλιμακίων προσφέρει αυξανόμενα οφέλη για κάθε επίπεδο: πράκτορας κρατήσεων, συνεργάτης-εταίρος και συνεργάτης Elite Agent.

"Θέλουμε να επιβραβεύσουμε τους πράκτορες άμεσα και γενναιόδωρα", λέει ο Randy Alleyne, Πρόεδρος της GOGO Vacations στο About.com. Για μια σε βάθος συνέντευξη με τον Randy Alleyne σχετικά με το νέο πρόγραμμα Travel Agents First, κάντε κλικ εδώ

Ταξιδιωτικός πράκτορας Περιλαμβάνει πρώτα εκπαιδευτικά σεμινάρια, επιχειρησιακά εργαλεία, ταξίδια εξοικείωσης, εγχώρια και διεθνή συνέδρια μάθησης και υπηρεσίες ολοκλήρωσης μάρκετινγκ. Τα προγράμματα και τα κίνητρα περιλαμβάνουν τις μηνιαίες προωθήσεις "Ready, Set, Go!", Προσφέροντας μπόνους προμήθειας μέχρι 5%.

Μηχανή Κράτησης

Λίγα εργαλεία είναι εξίσου σημαντικά για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες ως μηχανή κρατήσεων. Μπορούν να απλοποιήσουν τα καθήκοντα που σχετίζονται με τη διαχείριση των πωλήσεων, πληρωμών και εκπλήρωσης. Η μηχανή κρατήσεων GOGO έχει σχεδιαστεί ειδικά για να απλοποιήσει τη διαδικασία κράτησης και έχει κερδίσει υψηλές βαθμολογίες από πράκτορες.

Η μηχανή κρατήσεων είναι πλήρως βελτιστοποιημένη για tablet, επιτραπέζιους υπολογιστές και εκτεταμένη προβολή επιφάνειας εργασίας.

Εκτός από την εμφάνιση ορισμένων όρων αναζήτησης εκ των προτέρων, η μηχανή κρατήσεων GOGO εξαλείφει ένα από τα μεγαλύτερα πράκτορα κατοικίδιων ζώων. Δηλαδή, η ανάγκη να ξεκινήσει από το μηδέν μετά την τροποποίηση. Οι πράκτορες μπορούν να φιλτράρουν την αναζήτηση με διάφορες επιλογές. Μια σειρά από επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτου και αυτοκινήτου εμφανίζονται στις οθόνες κράτησης. Και υπάρχει επίσης μια λειτουργία ασφαλιστικών κρατήσεων ενσωματωμένη σε κάθε κράτηση.

Εάν είστε ταξιδιωτικός πράκτορας που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με τις διακοπές GOGO, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το πλησιέστερο υποκατάστημα της GOGO καλώντας το 888-567-0600. ή το Εκτελεστικό Γραφείο στις 201-934-3500 (ΦΑΞ: 201-934-3500). Στείλτε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Τμήμα Πωλήσεων στο sales@gogowwv.com ή καλέστε την Εξυπηρέτηση Πελατών στο τηλέφωνο 800-833-8040. Για τους Συνεργάτες Συνεργάτες, ο 24ωρος αριθμός υπηρεσίας Hotline "Με την πλευρά σας" είναι 201-663-9100. ο αριθμός του Τμήματος Fam Trip είναι 201-934-3864. και το Help Desk Automation είναι στο 800-254-3477 (Δευτέρα έως Πέμπτη 9:00 π.μ. έως 11:00 μ.μ. EST, Παρασκευή 9:00 π.μ. έως 9:00 μ.μ. EST και Σάββατο 10:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ. EST