Πώς να ρυθμίσετε μια διεθνή διεύθυνση αλληλογραφίας σαλιγκαριού

Αποστολή και λήψη μηνυμάτων ενώ ταξιδεύετε διεθνώς

Όταν ξεκίνησα αρχικά το ταξίδι μου, μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες μου ήταν αυτό που επρόκειτο να κάνω για το ταχυδρομείο ενώ ταξίδευα. Ήξερα ότι πιθανότατα θα ήμουν σε θέση να βρω ταχυδρομεία ενώ ήμουν στο εξωτερικό και με λίγη έρευνα θα μπορούσα πιθανότατα να επικοινωνήσω αρκετά για να τα φτάσω στον προορισμό τους, αλλά τι γίνεται με τον άλλο τρόπο;

Τι γίνεται αν έλαβα κάτι σημαντικό στο ταχυδρομείο και ήθελα να το λάβω ενώ ταξίδευα;

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα: ενώ ταξίδευα στις Φιλιππίνες, έσπασε το αγαπημένο μου Kindle Paperwhite. Χρησιμοποιώ το Kindle μου καθημερινά όταν ταξιδεύω, γι 'αυτό καταφέραμε να καταστρέψουμε την απώλεια. Πήρα στο τηλέφωνο στο Amazon και με χαρά μου έστειλαν έναν αντικαταστάτη. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι ταξίδευα τακτικά και δεν είχα ιδέα πώς θα μπορούσα ενδεχομένως να την λάβω ή ποια διεύθυνση θα τα έδινα.

Τότε ξεκίνησα να ερευνούν τη διεθνή ταχυδρομική διεύθυνση για τους ταξιδιώτες.

Πώς δουλεύουν οι διεθνείς ταχυδρομικές διευθύνσεις αλληλογραφίας

Σύμφωνα με τον Brian Lempel του USGlobalMail, η δημιουργία μιας διεθνούς διεύθυνσης αλληλογραφίας σαλιγκαριών είναι απλή: μαζί τους μπορείτε να καταχωρίσετε μια διεύθυνση των ΗΠΑ, ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία ζείτε ή που θα ταξιδέψετε και στη συνέχεια επιλέξτε ένα σχέδιο υπηρεσίας. Μόλις έχετε τη διεύθυνση αυτή, μπορείτε να κατευθύνετε όλο το ταχυδρομείο σας σε αυτήν τη διεύθυνση ενώ ταξιδεύετε και στη συνέχεια να το λαμβάνετε μόλις είστε στο δρόμο.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία αλληλογραφίας των ΗΠΑ

Το US Global Mail προσφέρει δύο διεθνή σχέδια διευθύνσεων προώθησης αλληλογραφίας:

Διεθνείς αγοραστές: Για $ 5 το μήνα, μπορείτε να αποστέλλετε το ταχυδρομείο σας σε μια διεθνή διεύθυνση από τη διεύθυνση των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, τα μπισκότα της Μαμά είναι ευπαθή - εισάγετε τον διεθνή προορισμό σας και επιλέξτε μια γρήγορη επιλογή FedEx για να τα φέρετε σε εσάς.

Στο δρόμο αλλά ξέρετε ότι θα βρίσκεστε στο Σίδνεϊ σε τρεις μέρες; Στείλτε την αλληλογραφία σας εκεί.

Ατομικά: Για $ 10 το μήνα, επιλέξτε μια σταθερή διεθνή διεύθυνση και το US Global Mail στέλνει το ταχυδρομείο σας εκεί σε διαστήματα που έχετε ορίσει.

Σκεφτείτε το λογαριασμό premium των $ 15. ένα μειονέκτημα για το λογαριασμό αξιών: το ταχυδρομείο σας μπορεί να προωθηθεί, αλλά να παραμείνει στο δικό σας αναγνωρισμένο τόπο, όπως στην Ιταλία, για έξι μήνες, ενώ βρίσκεστε, για παράδειγμα, στην Ισλανδία. Και αν ο λογαριασμός της πιστωτικής σας κάρτας είναι σε αυτό το μήνυμα, μπορεί να καταλήξετε να κολλήσετε στην Ισλανδία αφού αποκοπεί για μη πληρωμή.

Σημείωση: Η διεθνής ταχυδρομική υπηρεσία σαλιγκαριών της Global Mail της US έχει ελάχιστη τιμή τριάντα λιβρών. ένα γράμμα ή πέντε γράμματα στην Αυστραλία είναι 2,30 δολάρια, για παράδειγμα. Ένα κιβώτιο 10 κιλών που αποστέλλεται από την FedEx στην Αυστραλία θα είναι $ 72,50 USD.

Επιλέγοντας τη διεθνή ταχυδρομική διεύθυνση του σαλιγκαριού

Ανεξάρτητα από την υπηρεσία ταχυδρομείου που αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε, δεν μπορείτε να επιλέξετε τη διεύθυνσή σας στις ΗΠΑ. ορίζεται από την υπηρεσία. Στην περίπτωση της Global Mail της Αμερικής, η διεύθυνσή σας θα είναι το κτίριο γραφείων στο Χιούστον, Τέξας (όπου μπορούν να λαμβάνουν ταχυδρομείο από την Αμερική ή πακέτα από εταιρείες όπως το FedEx και το UPS).

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μην κάνετε έκπτωση στο σπίτι

Μερικές φορές δεν υπάρχει τίποτα σαν μια πραγματική επιστολή από το σπίτι, που γράφτηκε από έναν φίλο ή σε ένα οικείο χειρογράφημα ενός μέλους της οικογένειας, για να κατακτήσει ένα άγγιγμα της νοημοσύνης.

Και η οικογένειά σας αισθάνεται τον ίδιο τρόπο. Ενώ ταξιδεύετε, πάρτε μια μέρα σε ένα καφενείο και γράψτε μια επιστολή που περιγράφει τι τρώτε ή πίνετε τότε για να φέρει την οικογένειά σας στη ζωή σας. Θα μπορούσατε να τους πείτε τι έχετε βιώσει πρόσφατα και πώς άλλαξε τη ζωή σας. Αυτά τα γράμματα με την εξωτική σφραγίδα τους θα σώζονται για πάντα ως ανεκτίμητα οικογενειακά μνημεία.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.