Εκδηλώσεις για τον Martin Luther King Jr στην Οκλαχόμα Σίτι

Η μέρα:

Την τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου κάθε έτους, ολόκληρο το έθνος παίρνει παύση για να τιμήσει τη ζωή, τη μνήμη, τις επιπτώσεις και την εξυπηρέτηση των ακτιβιστών πολιτικών δικαιωμάτων Dr. Martin Luther King Jr. King ήταν 15 Ιανουαρίου, και παρόλο που οι διακοπές ήταν εγκατεστημένες σε πολλά δηλώνει πολύ πριν, δεν ήταν μια ομοσπονδιακή αργία μέχρι ο Ρόναλντ Ρέιγκαν υπέγραψε το νόμο το 1983. Η πρώτη επίσημη ομοσπονδιακή παρατήρηση ήταν το 1986.

Παρατηρήθηκε στις Ιαν.

16 το 2017, η Martin Luther King Jr. Day βλέπει μια ποικιλία τύπων εορτασμών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα γεγονότα της Οκλαχόμα ποικίλλουν από την ετήσια παρέλαση στο κέντρο της πόλης μέχρι μια σιωπηλή πορεία. Παρακάτω θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις διακοπών στο μετρό.

Το προσευχόμενο πρωινό:

Η 20η ετήσια πρωινή προσευχή του Dr. Martin Luther King Jr. στο συνεδριακό κέντρο Reed κοντά στο Rose State College θα αρχίσει στις 7:00 π.μ. τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

Οι διοργανωτές αναμένουν ότι μεταξύ 400-500 ατόμων θα απολαύσουν πρωινό ακολουθούμενη από ομιλίες και μουσική. Οι επισκέπτες περιλαμβάνουν τη γερουσιαστή Connie Johnson και τον εκπρόσωπο Gary Banz. Τα εισιτήρια είναι $ 20 και μπορούν να αγοραστούν στο Κέντρο της πόλης Midwest City (100 N. Midwest Blvd.).

Το Σιωπηλό Μάρτιο:

Η παραδοσιακή σιωπηλή πορεία, με το στυλ των πρώτων πολεμικών κινήσεων των πολιτικών πορειών, θα ξεκινήσει περίπου την ερχόμενη Δευτέρα, στις 16 Ιανουαρίου, από τις 9 το πρωί. Μετακινείται από το Κέντρο Ελευθερίας (2609 North Martin Luther King Blvd.) δυτικά στο βορειοδυτικό 23ο νότο πλευρά του κτιρίου του κράτους capitol εγκαίρως για ...

Το κουδούνισμα του κουδουνιού:

Στις 11 π.μ., θα ακουστεί ένα αντίγραφο του ρεκόρ του Οκλαχόμα του Liberty Bell μπροστά από το Κέντρο Ιστορίας της Οκλαχόμα.

Το Πρόγραμμα Συνεργασίας MLK Jr. Holiday Coalition:

Το ετήσιο πρόγραμμα δημόσιας ανάμνησης από τον συνασπισμό του Martin Luther King Jr. της πόλης της Οκλαχόμα χαρακτηρίζει την ομιλία "I Have a Dream".

Ο κύριος ομιλητής για το 2017 δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο Επισκοπικό Καθεδρικό του Αγίου Παύλου (127 NW 7η) από το μεσημέρι έως ότου η παρέλαση ξεκινά στις 2 μ.μ.

Η παρέλαση:

Ο 2017 Μάρτιν Λούθερ Κινγκ νεώτερος παρέλαση ξεκινά στις 2 μ.μ. από τη γωνία της λεωφόρου Μπρόντγουεϊ και 7ης NW, προχωρώντας κατά μήκος του Μπρόντγουεϊ στο Sheridan. Θα υπάρξουν κερκίδες στο NW 5ο και στη λεωφόρο Broadway.

Το θέμα για την παρέλαση του 2017 είναι "Ένας καιρός για αλλαγή είναι τώρα".

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρέλαση, καλέστε τους συντονιστές στο (405) 306-8440. Για να συμμετάσχετε, δείτε τα ηλεκτρονικά υλικά εφαρμογών. Η προθεσμία καταχώρισης είναι η 6η Ιανουαρίου και ισχύει καθυστερημένη χρέωση για τις καταχωρίσεις μετά τις 2 Ιανουαρίου.

Εκτός από τη συμμετοχή στην παρέλαση, μπορείτε να συμμετάσχετε με τη χορηγία των παραπάνω εκδηλώσεων ή του εθελοντισμού. Μια αίτηση χορηγίας είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο και όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν θα πρέπει να καλέσουν τον William Jones στο (405) 306-8440.

Myriad Gardens Δραστηριότητες:

Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ralph Ellison, οι Myriad Botanical Gardens θα διοργανώσουν εκδήλωση στις 16 Ιανουαρίου, που θα περιλαμβάνει τροχόσπιτα, μουσική, βιοτεχνίες και αναγνώσεις. Το χρονοδιάγραμμα έχει ως εξής: