Δραστηριότητες κοντά σε RAF Lakenheath και RAF Mildenhall

Βγείτε στη βάση για να εξερευνήσετε μία από τις ωραιότερες περιοχές της Αγγλίας

Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για να βρείτε πολλά πράγματα να κάνετε κοντά στο Mildenhall και το Lakenheath. Επιπλέον, αν βρίσκεστε σε μια από τις δύο βάσεις των Πολεμικών Αεροποριών των ΗΠΑ / RAF στην Ανατολική Αγγλία, υπάρχει αρκετή φτηνή οικογενειακή διασκέδαση, λιγότερο από μία ώρα από την προσωρινή σας κατοικία.

Χιλιάδες υπάλληλοι της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στη RAF Lakenheath και RAF Mildenhall, καθώς και οι οικογένειές τους, κάνουν το Suffolk, Αγγλία το σπίτι τους. Οι άνδρες και οι γυναίκες της 48ης Πτέρυγας του Πυγμαχίας USAF, η Πτέρυγα Ελευθερίας στο Η RAF Lakenheath και οι μονάδες τεσσάρων διαφορετικών εντολών των ΗΠΑF στο RAF Mildenhall, μαζί με τις συζύγους και τα παιδιά τους, έχουν δημιουργήσει έναν οικισμό τόσο μεγάλο όσο μια μεσαίου μεγέθους αμερικανική πόλη στις δύο στρατιωτικές βάσεις.

Τόσο η Lakenheath όσο και η Mildenhall βρίσκονται στην East Anglia, μία από τις πιο όμορφες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου. Αν είστε αρκετά τυχεροί για να σταθμεύσετε εδώ, μην χάσετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα παραμυθένια χωριά, τις πανέμορφες παραλίες, τα καταπληκτικά καταστήματα και τα διασκεδαστικά αξιοθέατα, πρακτικά στην πόρτα σας. Οι οικογένειες των στρατευμάτων που εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να αποδράσουν από τη βάση τους ενώ βρίσκονται εδώ θα βρείτε πολλά για να απολαύσετε.

(Το 2015, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι θα βγάλει από το Mildenhall μέχρι το 2020, αλλά δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία και η βάση συνεχίζεται ως οικογενειακός προορισμός για προσωπικό του USAF).

Ανακάλυψη της Αγγλίας

Μερικά από τα καλύτερα πράγματα που βλέπουν είναι σχεδόν ανέξοδο έξω από την περιοχή. Μόλις 25 μίλια βορειοανατολικά του Lakenheath και περίπου 33 μίλια από το Mildenhall είναι η όμορφη εμπορική πόλη του Swaffham στο Norfolk,. Υπάρχουν πολλά για να δείτε εδώ, για παράδειγμα:

Η πόλη που ξέχασαν

Ξεκινήστε λίγο πιο πέρα, στο Norwich, μέχρι το A47, και έχετε μερικά από τα καλύτερα ψώνια, αξιοθέατα και φαγητό σε όλα τα East Anglia, καθώς και μια καθημερινή αγορά με ριγέ τέντες που είναι μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες της Αγγλίας.

Ο Norwich, εδώ και χρόνια, έχει ένα μοναδικό κομψό κομψό κομμάτι και ένα μεσαιωνικό μέρος.

Ο καθεδρικός ναός του Norwich, σχεδόν 1.000 ετών, είναι ο πιο πλήρης Norman καθεδρικός ναός στην Αγγλία και ένα συναρπαστικό μέρος για να επισκεφθείτε. Περιβάλλεται από έναν τεράστιο καθεδρικό ναό, γεμάτο πλακόστρωτα δρομάκια και αρχαία σπίτια.

Ανακαλύψτε την Αγγλία των Ονείρων

Προχωρήστε νότια στο Suffolk και θα βρείτε την Αγγλία των ιστοριών παιδιών σας και τις ταξιδιωτικές σας φαντασιώσεις. Παστέλ ζωγραφισμένα εξοχικά σπίτια που κλίνουν τρελαμένα κάτω από τις τακτοποιημένες στέγες τους, κήπους εξοχικών σπιτιών που ξεχειλίζουν με πολύχρωμα λουλούδια, αρχαία παμπ γεμάτα τοπικό χαρακτήρα.

Όταν οι Αμερικανοί στρατιώτες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου σταθμεύουν κοντά, ανακάλυψαν το Lavenham (ένα χωριό που συχνά ήταν το παιδικό αφίσα του τουρισμού για αυτό το νομό), δύσκολα θα πίστευαν ότι ο τόπος ήταν πραγματικός. Είναι, και οι οικογένειές τους έχουν επιστρέψει χρόνο με το χρόνο.

Ελέγξτε 5 λόγους για να επισκεφθείτε το Suffolk αυτό το έτος και θα δείτε γιατί δεν θα θέλετε να χάσετε την ευκαιρία για μια επίσκεψη εκτός βάσης σε αυτήν την ένδοξη περιοχή.