Ανάγκη ανανέωσης του διαβατηρίου σας; Υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό.

Μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να ανανεώσετε το αμερικανικό σας διαβατήριο χωρίς ταξίδι στο DMV ή στο ταχυδρομείο; Εγγραφείτε.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από το TheEasy, μια αμερικανική εταιρία διαβατηρίου και αποστολής βίζας που δραστηριοποιείται από το 1976. Είναι το πρώτο του είδους που επιτρέπει στους κατόχους διαβατηρίων των ΗΠΑ να ανανεώσουν το διαβατήριό τους από το iPhone τους με ασφαλή και εύκολο τρόπο. (Η εφαρμογή θα είναι σύντομα διαθέσιμη για χρήστες Android.)

Για τις τυποποιημένες ανανεώσεις, το τέλος εξυπηρέτησης τουEeasy είναι 29,95 δολάρια, επιπλέον του κανονικού τέλους ανανέωσης διαβατηρίου του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ (σήμερα $ 110 για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω και $ 80 για ανηλίκους κάτω των 16 ετών).

Η υπηρεσία ItsEasy περιλαμβάνει ετικέτα αποστολής USPS, φωτογραφίες διαβατηρίου που μπορείτε να στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (ή σαλιγκάρι ταχυδρομικά) σε εσάς και ένα εργαλείο παρακολούθησης που σας επιτρέπει να δείτε πού βρίσκεται το αίτημά σας στη διαδικασία ανανέωσης.

Χρειάζεστε την ανανέωση του διαβατηρίου σε μια βιασύνη; Αυτό θα κοστίσει σημαντικά περισσότερα. Για την ανανέωση του διαβατηρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, το τέλος υπηρεσίας τουEasy ξεκινά από 89 δολάρια για ανανέωση 10 ημερών και αυξάνεται στα 289 δολάρια για μονοήμερες και τριήμερες ανανεώσεις, επιπλέον του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, επιταχύνοντας το τέλος ανανέωσης διαβατηρίου ύψους $ 170.

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνουν:

Μόλις η παραγγελία σας ολοκληρωθεί μέσω της εφαρμογής, το TheEasy θα στείλει άμεσα τη σωστή αίτηση διαβατηρίου που θα εκτυπωθεί και ολοκληρωθεί, μια απλή λίστα ελέγχου και μια ασφαλής trackable ετικέτα αποστολής προτεραιότητας USPS για την αποστολή των εγγράφων στο ItsEasy για έλεγχο και επεξεργασία. ΤοEasy θα παραδώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, το οποίο εκδίδει όλα τα διαβατήρια και τις κάρτες διαβατηρίων.

Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε την κατάργηση των ένθετων σελίδων για βίζα για αμερικανικά διαβατήρια που αρχίζουν το 2016. Προηγουμένως, οι κάτοχοι διαβατηρίου των ΗΠΑ είχαν την επιλογή να πληρώσουν για την προσθήκη επιπλέον ένθετων θεώρησης 24 σελίδων όταν τα έγκυρα διαβατήρια δεν είχαν επαρκή χώρο εισόδου ή εξόδου σφραγίδες. Η αλλαγή της πολιτικής σημαίνει ότι οι αιτούντες που εξαντληθούν κενές σελίδες στα διαβατήρια τους θα πρέπει να λάβουν ανανέωση διαβατηρίου.

Η εφαρμογή TheEasy είναι προς το παρόν διαθέσιμη ως δωρεάν download για το iPhone και σύντομα υποσχέθηκε για το Android.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η εφαρμογή προορίζεται για ανανέωση αμερικανικών διαβατηρίων. Για τις αιτήσεις διαβατηρίου για πρώτη φορά, πρέπει να ακολουθήσετε τη συνήθη διαδικασία για τη λήψη διαβατηρίου.

Ταξιδιωτική τεκμηρίωση 101

Οι Υπηρεσίες Passport & Visa του

Από το 1976, το ItsEasy έχει επεξεργαστεί πάνω από δύο εκατομμύρια αιτήσεις διαβατηρίων και θεωρήσεων. Με έδρα τη Νέα Υόρκη με κέντρα εξυπηρέτησης στη Βοστώνη, την Ουάσιγκτον, το Χιούστον, το Λος Άντζελες και το Ντένβερ, το TheEasy είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εδραιωμένα ονόματα της επιχείρησης. Οι υπηρεσίες διαβατηρίων και θεώρησης διατίθενται σε μόλις 6 ώρες σε ορισμένες περιπτώσεις. Για υπηρεσίες διαβατηρίου επείγουσας ανάγκης ή για βίζα, καλέστε 1-866-ITS-EASY.

Online ανανέωση διαβατηρίου

Ψάχνετε για έναν τρόπο ανανέωσης του διαβατηρίου σας online; Το Γραφείο Προξενικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών λέει ότι μπορεί να συμβεί. Μιλώντας σε συμπόσιο στην Ουάσινγκτον τον Μάιο του 2017, ο αξιωματικός των κοινοτικών σχέσεων για τις υπηρεσίες διαβατηρίων Carl Siegmund δήλωσε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να αναπτύξει μια περιορισμένη επιλογή επιγραμμικής ανανέωσης στα μέσα του 2018.

Η ανάπτυξη θα περιλάμβανε την επιλογή των ειδοποιήσεων push για να βοηθηθούν οι αιτούντες να ενημερωθούν για την κατάσταση των αιτήσεών τους, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS.

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!