Δωρεάν πάρκινγκ στην κρατική έκθεση της Μινεσότα

Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης στην κρατική έκθεση της Μινεσότα;

Η κρατική έκθεση της Μινεσότα είναι το μεγαλύτερο γεγονός στη Μινεσότα, με περίπου 1,7 εκατομμύρια άτομα να παρακολουθούν κάθε χρόνο τις 12 ημέρες της έκθεσης.

Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος, αλλά είναι ακριβός (12 δολάρια το 2012) και τα μέρη μπορούν να γεμίσουν γρήγορα. Ακολουθούν οι οδηγίες για τις θέσεις στάθμευσης της Κρατικής Έκθεσης.

Τι γίνεται με το πάρκινγκ για άτομα με ειδικές ανάγκες; Υπάρχει χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες με αναπηρίες στις εγκαταστάσεις στάθμευσης της Χώρας της Μινεσότα, αλλά το τέλος είναι το ίδιο.

Οι μοτοσυκλέτες δεν είναι δωρεάν ούτε το τέλος για το πάρκο μιας μοτοσικλέτας στην Έκθεση της Μινεσότα είναι $ 6 το 2012.

Τι γίνεται με την ελεύθερη στάθμευση στο δρόμο κοντά στην Έκθεση της Μινεσότα; Όλοι οι οικιστικοί δρόμοι κοντά στους εκθεσιακούς χώρους έχουν περιορισμούς στάθμευσης κατά τη διάρκεια της Κρατικής Έκθεσης για να αποφευχθεί ο δίκαιος επισκέπτης στάθμευσης στους τοπικούς δρόμους. Η πόλη του Αγίου Παύλου, η πόλη των Falcon Heights και η πόλη Roseville έθεσαν όλα τα όρια προσωρινής στάθμευσης στη θέση τους κατά τη διάρκεια της έκθεσης, κυρίως για να αποτρέψουν τη συμφόρηση από τους επισκέπτες της κρατικής έκθεσης, έτσι ώστε οι κάτοικοι και τα έκτακτα οχήματα να μπορούν να χρησιμοποιούν τους δρόμους.

Εάν θέλετε να βρείτε νόμιμο χώρο στάθμευσης για την εκδήλωση της πολιτείας της Μινεσότα και να αποφύγετε τους κρατικούς περιορισμούς στάθμευσης, θα πρέπει να σταθμεύσετε και να περπατήσετε περίπου 2 μίλια από τον πλησιέστερο ελεύθερο χώρο στάθμευσης του δρόμου. Επικεφαλίστε νότια ή βόρεια της Έκθεσης - διαφορετικά θα βρείτε μόνο περιορισμούς στάθμευσης από το πάρκο Κόμο προς τα ανατολικά και το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα

Paul πανεπιστημιούπολη προς τα δυτικά.

Εάν περπατήσετε 2 μίλια δεν σας απευθύνω έκκληση, τότε πολλοί επιχειρηματίες που μένουν κοντά στην Κρατική Έκθεση στο St. Paul θα σας αφήσουν να παρκάρετε στο γκαζόν τους ή στο δρόμο τους για τη σωστή τιμή. Κοιτάξτε για πινακίδες στις γειτονιές αμέσως στα ανατολικά του εκθεσιακού χώρου. Οι τυπικές τιμές είναι $ 5 - $ 15, ανάλογα με το πόσο μακριά είναι οι εκθεσιακοί χώροι.

Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης στην Έκθεση της Μινεσότα; Ναι, αλλά μόνο αν το όχημά σας είναι ποδήλατο. Υπάρχουν τρεις μοτοσικλέτες στην εκθεση της Μινεσότα, οι οποίες είναι ελεύθερες να χρησιμοποιήσουν.

Πώς μπορείτε λοιπόν να σταθμεύσετε δωρεάν στη Δημοτική Εκθεση της Μινεσότα; Υπάρχουν πολλά πάρκα και βόλτα με δωρεάν χώρο στάθμευσης και τακτικές δωρεάν λεωφορεία προς την κρατική έκθεση της Μινεσότα. Οδηγήστε, παρκάρετε το αυτοκίνητό σας δωρεάν και οδηγήστε το λεωφορείο στην Έκθεση δωρεάν. Υπάρχουν πάνω από 20 παρτίδες παρκαρίσματος που διανέμονται γύρω από το St. Paul και το Roseville οι οποίες είναι ανοιχτές κάθε μέρα της Κρατικής Έκθεσης της Μινεσότα, καθώς και άλλες 10 παρτίδες που λειτουργούν τα Σαββατοκύριακα και την Ημέρα Εργασίας. Εδώ είναι ένας χάρτης των χώρων στάθμευσης της Μινεσότα. Οι παρτίδες μπορούν να πάρουν πολυάσχολα, ειδικά σε ώρες αιχμής, αλλά είναι πολύ κοντά, γι 'αυτό είναι συνήθως εύκολο να οδηγήσετε σε ένα άλλο μέρος εάν η πρώτη σας επιλογή είναι πλήρης και τα λεωφορεία τρέχουν κάθε 20 λεπτά.

Μια άλλη επιλογή είναι η χρήση ενός από τα λεωφορεία Express που εκτελούν την έκθεση από περιοχές γύρω από τις πόλεις Twin City και τα προάστια. Αυτά τα λεωφορεία απαιτούν ναύλο - για το 2012 η έκθεση είναι $ 5 για ένα ταξίδι μετ 'επιστροφής για κάθε άτομο άνω των 5 ετών. Τι παίρνεις για τα χρήματα; Είναι γρήγορο και τα λεωφορεία είναι κλιματιζόμενα.

Και μια άλλη επιλογή λεωφορείου είναι με το κανονικό αστικό λεωφορείο.

Το Metro Transit λειτουργεί μερικές τακτικές γραμμές λεωφορείων που εξυπηρετούν την Κρατική Έκθεση της Μινεσότα, με στάσεις ακριβώς έξω από την κύρια είσοδο των εκθεσιακών χώρων. Οι κανονικοί ναύλοι ισχύουν για όλους τους επιβάτες. Ένα εισιτήριο μονής κατεύθυνσης, μη αιχμής, είναι 1,75 δολάρια το 2012, τα παιδιά ηλικίας 6-12 είναι 75 γρ. Και κάτω από τα 5 είναι ελεύθερα. Το πλεονέκτημα της χρήσης των λεωφορείων Metro Transit είναι ότι είναι πολύ λιγότερο γεμάτο από τα δωρεάν λεωφορεία πάρκων και ποδηλάτων.