Πότε αποζημιώνει πραγματικά η ταξιδιωτική ασφάλιση;

Για μερικά ταξίδια δεν μπορεί μόνο να σας εξοικονομήσει χρήματα ... αλλά η ζωή σας

Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να αγοράσουν ασφάλιση ταξιδιού επειδή θεωρούν ότι είναι περιττά έξοδα και το ταξίδι είναι ήδη αρκετά ακριβό, αλλά όταν πρόκειται για αυτά τα μεγάλα συναρπαστικά ταξίδια, μπορεί να έχει εκπληκτικά μεγάλες πληρωμές. Δεν μπορεί μόνο να προστατεύσει σωστά την πολιτική από χαμένες αποσκευές, χαμένες πτήσεις ή ακόμα και ακύρωση ταξιδιού, μπορεί επίσης να πληρώσει για ιατρικά έξοδα ή απροσδόκητες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως η εκκένωση από προβληματικές περιοχές σε περίπτωση ανάγκης.

Αυτά δεν είναι πράγματα που οι περισσότεροι ταξιδιώτες αναγκαστικά ανησυχούν, αλλά εάν ξεκινάτε ένα ταξίδι που περιλαμβάνει ένα από τα 3 μεγάλα Rs του ταξιδιού - τον κίνδυνο, την απομάκρυνση, τη διάσωση - ίσως πρέπει να το κάνετε κάποια σοβαρή σκέψη.

Ένας από τους καλύτερους παρόχους ασφαλιστικών ταξιδιών είναι μια εταιρεία που ονομάζεται Ripcord επειδή είναι στελεχωμένη από μια ομάδα εξαιρετικά καταρτισμένων επαγγελματιών, οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές και προσφέρουν κάλυψη που οι περισσότερες άλλες εταιρείες δεν το κάνουν. Για παράδειγμα, η Ripcord θα ασφαλίσει τους ορειβάτες που ξεπερνούν τα 5.000 μέτρα (16.404 πόδια), κάτι που είναι σημαντικό εάν σκέφτεστε κάτι σαν να παίρνετε το Κιλιμάντζαρο ή ακόμα προγραμματίζετε μια αποστολή στο Έβερεστ.

Το Ripcord έχει επίσης αποδεδειγμένο ιστορικό από τους πελάτες του, ακόμη και σε κάποιες εξαιρετικά δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις. Η εκκένωση των πελατών από το Kilimanjaro είναι μόνο ένα από τα πράγματα που ο πάροχος μπορεί πραγματικά να ισχυριστεί, αλλά η σελίδα Facebook της εταιρείας περιέχει μια σταθερή ροή παραδειγμάτων πώς η Ripcord έρχεται να βοηθήσει τους πελάτες της.

Για παράδειγμα, ένας ταξιδιώτης επισκέφθηκε πρόσφατα την Κόστα Ρίκα όταν αποφάσισε να πάει off-roading σε ATV. Κατά την οδήγηση κάτω, πέταξε τα φρένα λίγο πολύ γρήγορα και κατέληξε να πετάει πάνω από το τιμόνι και να τελειώνει στο έδαφος. Ο ταξιδιώτης θα ήταν εντάξει και αφού πήρε λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί και να συσπειρωθεί, συνέχισε με το υπόλοιπο ταξίδι του.

Μόλις επέστρεφε στο ξενοδοχείο του, ωστόσο, άρχισε να υποφέρει σοβαρό πόνο, και αφού έλεγξε τον εαυτό του σε ένα τοπικό νοσοκομείο, ανακάλυψε ότι είχε σπάσει τρεις πλευρές.

Το Ripcord όχι μόνο ανέθεσε στους γιατρούς του θύματος της ATV πώς να βοηθήσουν στη θεραπεία των τραυματισμών του, αλλά και συμβούλευσε με τον πελάτη τους για το σωστό είδος φαρμάκων που θα έπρεπε να πάρει μόλις επέστρεψε στην πατρίδα του. Οι περισσότερες άλλες ταξιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες απλώς θα είχαν ελέγξει εάν ο πελάτης τους ήταν εντάξει, έκοψε τον έλεγχο για ιατρικά έξοδα και προχώρησε στην επόμενη υπόθεση. Το Ripcord, κυριολεκτικά, πήγε την απόσταση.

Ένα ATV ατύχημα δεν είναι ένα ασυνήθιστο περιστατικό, αλλά ακόμα και στις πιο ασυνήθιστες περιστάσεις, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί να σας κρατήσει καλές. Ένας άλλος πελάτης του Ripcord, για παράδειγμα, βρισκόταν σε σαφάρι στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία με τον οδηγό του, όταν οι δύο έπεσαν υπό επίθεση από μέλη του Αντιστασιακού Στρατού του Κυρίου - την ίδια αντάρτικη οργάνωση με επικεφαλής τον διαβόητο επαναστάτη της Ουγκάντα ​​Joseph Kony. Και οι δύο άνδρες ήταν σε θέση να ξεφύγουν με τη ζωή τους καθώς σφαίρες πέταξαν πέρα ​​από αυτούς, και όταν έρχονται σε επαφή με το Ripcord, ο πελάτης εκκενώθηκε από αυτή την πολύ επικίνδυνη περιοχή.

Το εξαιρετικά εκπαιδευμένο προσωπικό του Ripcord έθεσε επίσης σε εφαρμογή σχέδιο διάσωσης για έναν πελάτη 22 ετών που ταξίδευε στην Τουρκία κατά τη διάρκεια μιας απόπειρας πραξικοπήματος κατά του Προέδρου Ρετζέπ Ερντογάν.

Η νεαρή γυναίκα επισκεπτόταν ένα ήσυχο μέρος της χώρας που βρισκόταν μακριά από τις μάχες, αλλά υπήρχε γενικός φόβος ότι η βία θα μπορούσε να κλιμακωθεί και ενδεχομένως να κλείσει τις διαδρομές εξόδου για όσους θέλουν να φύγουν. Ένα σχέδιο δημιουργήθηκε για να στείλει μια ομάδα εδάφους για να εκκενώσει τον ταξιδιώτη και τους φίλους του, αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε ποτέ να τεθεί σε δράση επειδή η αναταραχή υποχώρησε πολύ σύντομα και η γυναίκα μπόρεσε να φύγει με ασφάλεια από μόνη της.

Τέλος, ένας άλλος πελάτης είχε έναν πιο συνηθισμένο λόγο για τη χρήση του Ripcord ότι οι περισσότεροι από εμάς μπορούν να σχετίζονται με πιο εύκολα από το να παρακάμπτουμε τις σφαίρες και να επιχειρούμε πραξικοπήματα. Ένας πελάτης 60 ετών έπρεπε να ακυρώσει το ταξίδι του στην Αφρική επειδή έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση γόνατος. Δεδομένου ότι είχε ήδη αγοράσει ένα πλανητικό εισιτήριο στο Γιοχάνεσμπουργκ και κατέβαλε προκαταβολή στο ταξίδι, μπορείτε να φανταστείτε πόσο απογοητευμένος ήταν να διαπιστώσει ότι δεν θα μπορούσε να πάει.

Ο χειριστής του σαφάρι, ωστόσο, κανόνισε να επιστρέψει τμήματα του ταξιδιού και ο Ripcord πέρασε με τα υπόλοιπα. Αυτό σήμαινε ότι ο άνθρωπος έσκασε χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει καθόλου, και τώρα θα είναι πιο πιθανό να είναι σε θέση να αντέξει οικονομικά να πάει πάλι μόλις είναι πίσω στα πόδια του.

Το Ripcord είναι ένας από τους πολλούς παρόχους, φυσικά, που προσφέρουν αυτό το είδος υπηρεσίας, και με λίγη έρευνα, θα πρέπει να είστε σε θέση να καταλήξετε με άλλους που είναι εξίσου αξιόπιστοι. Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι αυτά είναι όλα πραγματικά παραδείγματα για το πώς η ταξιδιωτική ασφάλιση - για τις μεγάλες συναρπαστικές περιπέτειες - δεν θα μπορούσε μόνο να σας εξοικονομήσει χρήματα αλλά πιθανώς να σώσει τη ζωή σας. Σίγουρα, είναι ένα πρόσθετο κόστος σε ό, τι είναι πιθανώς ήδη μια ακριβή διακοπές, αλλά το κομμάτι του μυαλού και της ασφάλειας που φέρνει μπορεί περισσότερο από να αντισταθμίσει στο τέλος. Έτσι, καθώς πηγαίνει το σλόγκαν, την επόμενη φορά που σχεδιάζετε ένα μεγάλο ταξίδι - όπως το διαβατήριό σας, τις πιστωτικές σας κάρτες ή μια στοίβα ταξιδιωτικών επιταγών - μην αφήνετε το σπίτι χωρίς αυτό.

Βρείτε περισσότερες στο RipcordRescueTravelInsurance.com.