Ένας οδηγός για την επίσκεψη στην Καραϊβική τον Απρίλιο

Πληροφορίες για τα πρότυπα καιρού, τα μεγάλα φεστιβάλ και τι πρέπει να φέρετε

Η υψηλή εποχή στην Καραϊβική είναι αναμφισβήτητα όταν ξεκινά η χειμερινή ψύχρα για τις περισσότερες από τις κεντρικές και βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες. Τούτου λεχθέντος, σε αντίθεση με τις θερμοκρασίες, το κόστος αυξάνεται αυτήν την περίοδο του έτους, οπότε ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού ανάμεσα στα τέλη Νοεμβρίου και τον Μάρτιο μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά ακριβό.

Εάν θέλετε ακόμα μια τροπική απόδραση, σκεφτείτε να επισκεφθείτε τον Απρίλιο, όταν οι παρατεταμένες χιονοθύελλες του Μάρτιου και ο κρύος καιρός κάνουν νωρίς την άνοιξη, μοιάζουν περισσότερο με τους νεκρούς του χειμώνα, αλλά όχι καθώς πλησιάζετε στον ισημερινό.

Εάν επισκεφθείτε αργότερα τον μήνα, όχι μόνο θα λάβετε μειωμένες τιμές (εκτός της υψηλής περιόδου) στο TripAdvisor, αλλά και, και το πιο σημαντικό, θα είστε εκτός της πολύ φοβισμένης εποχής τυφώνα.

Τυπικά μοτίβα καιρού

Ανάλογα με το νησί, οι θερμοκρασίες του Απρίλη στην Καραϊβική ποικίλλουν από τα υψηλά της ημέρας στην ανώτερη δεκαετία του '80 έως τα χαμηλά βράδια στη δεκαετία του 70. Ανεξάρτητα από το νησί ή τη χώρα, βρέχει κατά μέσο όρο 7,4 ημέρες του μήνα με συνολική βροχόπτωση περίπου 2,7 ίντσες, μια πολύ ελπιδοφόρα πρόβλεψη για ταξιδιώτες που ελπίζουν για ηλιόλουστο ουρανό.

Αν θέλετε να νικήσετε τη θερμότητα, οι πιο ζεστές θερμοκρασίες βρίσκονται στις Μπαχάμες, ενώ οι θερμότεροι θα πρέπει να κατευθύνονται προς το Τρινιντάντ και το Τομπάγκο για την καλύτερη πιθανότητα ενός καταιγισμού.

Τα πλεονεκτήματα της επίσκεψης αυτού του μήνα

Όσον αφορά τον καιρό, ο Απρίλιος είναι μια φανταστική στιγμή για να ταξιδέψετε στην Καραϊβική. Θα έχετε κυρίως ηλιόλουστες μέρες και άνετες, μέτριες θερμοκρασίες. Αν μπορείτε να περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα, γνωστό ως "εποχή ώμων" για να κλείσετε το ταξίδι σας.

Δεν θα εξοικονομήσετε χρήματα μόνο αυτή την εποχή, αλλά θα αποφύγετε τα δυνατά και μερικές φορές ενοχλητικά πλήθη Spring Break , ιδιαίτερα τη Δομινικανή Δημοκρατία, την Τζαμάικα, το Πουέρτο Ρίκο και τις Μπαχάμες.

Τα μειονεκτήματα της επίσκεψης αυτού του μήνα

Η υψηλή περίοδος μπορεί να παραμείνει μέχρι τα μέσα Απριλίου, οπότε αν επισκεφθείτε στις αρχές του μήνα, μπορείτε να περιμένετε να είναι λίγο γεμάτος σε δημοφιλείς προορισμούς, αλλά είναι μια ευχάριστη ανάπαυλα από την πολύ υψηλότερη περίοδο του Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου , και τον Μάρτιο.

Τι να φοράτε και τι να συσκευάσετε

Όταν συσκευάζετε για το ταξίδι σας στην Καραϊβική , θα θέλετε να φέρετε μια μαγιό, φυσικά, καθώς και στρώματα από βαμβακερά ή λινά, για να σας κρατήσει δροσερό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα σαγιονάρες είναι επίσης απαραίτητη και σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε δραστηριότητες περιπέτειας, θα χρειαστείτε πάνινα παπούτσια, κάλτσες και αθλητικά ρούχα. Πάνω απ 'όλα, μην ξεχάσετε να φέρετε πολλά αντιηλιακά, καπέλα και γυαλιά ηλίου, καθώς τα αντικείμενα αυτά σημειώνονται σημαντικά στα ξενοδοχεία και τα τοπικά καταστήματα.

Για πιο περιστασιακά βράδια, πακέτο ένα ελαφρύ πουλόβερ και μακρύ παντελόνι ή άνετο φόρεμα maxi. Θα θελήσετε επίσης τα ρούχα dressier εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε ένα ωραίο εστιατόριο ή να εξερευνήσετε τη νυχτερινή ζωή, όπως πολλοί έχουν κωδικούς φόρεμα. Για τις νύχτες που σχεδιάζετε να βγείτε έξω, θα χρειαστείτε περισσότερα επίσημα υποδήματα, όπως ωραία, τακούνια σανδάλια ή αντλίες για κυρίες, και κλειστά παπούτσια φόρεμα toe για τους άνδρες.

Σημαντικά γεγονότα και φεστιβάλ

Αν και κάθε μήνα που θα επιλέξετε θα νιώσετε σαν γιορτή στην Καραϊβική, τον Απρίλιο θα βρείτε εορτασμούς του Πάσχα στη Δομινικανή Δημοκρατία και την Τζαμάικα, εορταστικές εκδηλώσεις Καρναβαλιού και παρελάσεις στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο και Μαρτινίκα, αγώνες σκαφών (regattas) στο St. Barth και των Βρετανικών Παρθένων Νήσων, αθλητικά γεγονότα και πολλά άλλα.