Ταξίδι στην Κολομβία: Επίσκεψη στην Κολομβία για Backpackers

Θέλετε να πάτε στην Κολομβία ;:

Θέλετε έναν τρόπο εξαιρετική σφραγίδα στο διαβατήριό σας και τέλειο μέρος για να βάλεις τα μνήματά σου; Τι συμβαίνει με την Κολομβία; Cartagena ... Μπογκοτά ... Μεντεγίν ... μόνο τα ονόματα προκαλούν ρομαντισμό, ίντριγκα, ενδιαφέρουσες μέρες και νύχτες ... και ναι, εγκληματικότητα και τρελότητα. Τα φοβερά χρόνια της Κολομβίας ως παγκόσμια κακοποιός είναι νεκροί ως ντίσκο και ο καιρός στον ήλιο ως τουριστικός προορισμός και όμορφος, ζωντανός, θαυμάσιος πάθος είναι τώρα.

Ας δούμε για την επίσκεψη στην Κολομβία και το ταξίδι στην Κολομβία ...

Πριν ταξιδέψετε στην Κολομβία:

Πώς μπορώ να συσκευάσω για την Κολομβία ;:

Φέρτε ένα σακάκι και κάλτσες αν πηγαίνετε οπουδήποτε εκτός από την ακτή - αν και μερικά από αυτά είναι στον ισημερινό, μεγάλο μέρος της Κολομβίας είναι επίσης ορεινό! Σκεφτείτε τα βραχώδη βουνά την άνοιξη - η μέση θερμοκρασία της Μπογκοτά είναι στη δεκαετία του '60, για παράδειγμα. πάντα κολλήστε ένα hoodie στο πακέτο ημέρας σας ενώ ταξιδεύετε οπουδήποτε στο εσωτερικό.

Η ακτή όμως είναι ζεστή και συχνά υγρή - θυμηθείτε ότι το βόρειο τμήμα της Κολομβίας συνορεύει με την Καραϊβική Θάλασσα. Δεν υπάρχει ανάγκη για ηλεκτρικό μετατροπέα . Τα άνετα παπούτσια για περπάτημα είναι απαραίτητο - πολλά μουσεία να περάσουν σε αυτή τη χώρα.

Μετάβαση στην Κολομβία:

Θα βρείτε το καλύτερο αεροπορικό εισιτήριο στην Κολομβία από φοιτητικές αεροπορικές εταιρείες όπως το Student Universe.

Παρακολουθήστε για ειδικές προσφορές και μπορείτε να αποθηκεύσετε μια δέσμη. Μην ξεγελιέστε από τις "φοιτητικές αεροπορικές πτήσεις" ορισμένων αεροπορικών εταιρειών - οι φοιτητικές αεροπορικές εταιρείες έχουν την πραγματική συμφωνία. Ωστόσο, οι πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων πραγματοποιούνται - ελέγξτε τα αεροπορικά εισιτήρια των φοιτητών εναντίον των συνηθισμένων τιμών των εισιτηρίων.

Η Air to Cartagena μπορεί να είναι φθηνότερη με ένα πακέτο αέρα / ξενοδοχείου, αλλά αυτές οι διαμονές είναι συνήθως πολύ σύντομες.

Πού πρέπει να ταξιδέψω στην Κολομβία ;:

Πολύ ασφαλείς, πολύ γραφικές, πολύ προσιτές πόλεις που προσφέρουν τέλειες βάσεις για ταξίδια στην Κολομβία είναι η Μπογκοτά (στο κέντρο), η Medellin (Βορειοδυτικά) και η Καρθαγένη (ακτή της Καραϊβικής). Η εκλεπτυσμένη Medellin της Μαγιόρκα είναι ελαφρώς ελαφριά και όμορφη και νομίζω ότι οι Πειρατές της Καραϊβικής είναι στο δρόμο προς αυτό που είναι η Καρθαγένη. Δείτε τις φωτογραφίες της πόλης για περισσότερες πληροφορίες:

Γύρω από την Κολομβία:

Η Κολομβία είναι μια μεγάλη χώρα (439.735 τετραγωνικά μίλια) και η κυκλοφορία με το λεωφορείο είναι έτσι πιο αργή από ό, τι πετάει, αλλά αρκετά αποδοτική και αρκετά φτηνή (διαβάστε μια έκθεση ταξίδι λεωφορείου Μπογκοτά-Μεντεγίν). σε οκτώ ώρες από τη Μπογκοτά στη Μεντεγίν, και 12-14 ώρες από τη Μεντεγίν-Καρταχένα (και τις ημέρες κατά τις οποίες οι εγκληματίες κυβερνούσαν τους δρόμους της Κολομβίας).

Η EasyFly είναι η μεγάλη αεροπορική εταιρεία χαμηλού προϋπολογισμού. Η Avianca έχει αρκετές πτήσεις. Μέσα στις πόλεις, τα λεωφορεία είναι άφθονα και φθηνά. Η Medellin διαθέτει ένα τεράστιο, μοντέρνο μετρό.

Κολομβιανά χρήματα και κολομβιανό προϋπολογισμό:

Το νόμισμα της Κολομβίας είναι το πέσο: αφαιρέστε τα μηδενικά για να διατηρήσετε τα μετρητά σας ευθεία - το φθινόπωρο του 2009, $ 1USD είναι περίπου 2000 κολομβιανές πέσος. Η συναλλαγματική ισοτιμία είναι συνήθως αξιοπρεπή. μην υπολογίζετε για το συνολικό ταξίδι στην Κολομβία, αν και δεν είναι ακριβό. Οι ομάδες δεν είναι υπερβολικές (και υπάρχουν κάποιες ζεστές). μερικά μουσεία είναι ελεύθερα και το φαγητό είναι εντελώς φθηνό - πολλά υδατάνθρακες. Παρόλο που η παραδοσιακή κολομβιανή κουζίνα αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή θεραπεία από τους αρχιμάγειρες όπως ο Χάρι Σάσον, ο θεός της μαγειρικής της Κολομβίας, οι περισσότεροι καθημερινοί ναύλοι είναι πολύ απλοί και απροστάτευτοι.

Ασφάλεια Ταξιδιών στην Κολομβία - Είναι ο μόνος κίνδυνος που θέλει να μείνει ;:

Πόσο ασφαλής είναι η Κολομβία ; Ήμουν εκεί, και αισθάνθηκα τόσο ασφαλής όσο ποτέ κι εγώ ποτέ δεν ταξιδεύω - μάλλον, στην πραγματικότητα, απ 'ότι σε κάποια ευρωπαϊκά κεφάλαια. Η Κολομβία είναι σκληρή στην δουλειά που δείχνει στον κόσμο τι είναι ένας ασφαλής και εύκολος, παθιασμένος και όμορφος παράδεισος είναι - πιστεύετε ότι οι διαφημίσεις, amigos. Οι ημέρες των ναρκο-τρομοκρατικών κακοποιών που ταξιδεύουν στους δρόμους των Χάμμερς τελειώνουν στη Μπογκοτά και τη Μεντεγίν. Διαβάστε περισσότερα:

Υγεία και ταξίδια στην Κολομβία:

Το νερό στις πόλεις είναι απολύτως ασφαλές. σε αγροτικές περιοχές, μπορεί να θέλετε να μεταφέρετε εμφιαλωμένο νερό ή τη δική σας μέθοδο καθαρισμού νερού . Μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε για επισκέψεις γιατρού εκ των προτέρων (όπως πριν φροντίστε). Η πιθανή ελονοσία και ο δάγκειος πυρετός συμβαίνουν. Μπορείτε να αγοράσετε το μεγαλύτερο μέρος της συνταγογραφούμενης ιατρικής που πραγματικά χρειάζεστε * στα φαρμακεία ή στις φαρμακοποιίες, όπου ο φαρμακοποιός μπορεί να σας βοηθήσει να διαγνώσετε μικρές ασθένειες.

Δείτε και διαβάστε περισσότερα για την Κολομβία:

Δείτε πολλές φωτογραφίες από την Κολομβία και πάρτε μερικούς οδηγούς μικρών πόλεων που προορίζονται για backpackers και φοιτητές:

Οδηγοί του Backpacker στην Κολομβία

Η Κολομβία κινείται πραγματικά στην δική της στο ραντάρ backpacker, που σημαίνει ότι εξακολουθεί να είναι σχετικά undiscovered από τον υπόλοιπο κόσμο του ταξιδιού, αλλά ατρόμητοι ανεξάρτητοι ταξιδιώτες έχουν κάνει μερικές υπέροχες εξερευνήσεις σε αυτή την πανέμορφη γη, συναντώντας το φιλικό της λαϊκό και το χορό στο υπέροχο τόνο του. Δείτε μόνοι σας τι πρέπει να προτείνουν:

• Το Poor But Happy είναι μια ιστοσελίδα που παρέχει πληροφορίες για τους ταξιδιώτες από ταξιδιώτες και η Κολομβία καλύπτεται καλά από τους ντόπιους, επισκεπτόμενοι σακίδια και ξενώνες:

• Το HostelTrail είναι ένα δίκτυο νοτιοαμερικανικών ξενώνων και ξενώνων, με ένα δικτυακό τόπο αφιερωμένο στη σύνταξη τρεχουσών αναθεωρήσεων και ταξιδιωτικών άρθρων. Ακολουθώντας το "μονοπάτι" μέσω του Colomba κάνει για κάποιο εύκολο σχεδιασμό ταξιδιού:

• Το Paisa Tours είναι ένα κομμάτι κερδοσκοπικού χαρακτήρα με κάποιες καλές συμβουλές για τους backpackers, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για το Park Tayrona:

Απολαύστε την ανακάλυψη της Κολομβίας, amigos!

Σε περίπτωση που αυτό είναι σχετικό, ξέρετε ότι η κοκαΐνη δεν είναι κάτι που οι backpackers θα θέλουν να κάνουν στην Κολομβία. Κολομβιανή κοκαΐνη είναι σχεδόν όλα αποστέλλονται στις Ηνωμένες Πολιτείες - οι Κολομβιανοί ντόπιοι δεν κάνουν αυτό το φάρμακο, σε μικρό μέρος επειδή οι καταστροφικές συνέπειες του εμπορίου κοκαΐνης σχεδόν κατέστρεψαν τη χώρα τους, ενώ δολοφονούν χιλιάδες σε ένα θανατηφόρο τρίμηνο αιώνα. Ο Hans, ιδιοκτήτης του ξενώνα Casa Viena στην Καρθαγένη, το λέει πολύ καλά: "Η κατανάλωση κοκαΐνης σημαίνει όχι λιγότερο από το να έχεις κάποιο αίμα στο χέρι ...". Δείτε τις συμβουλές της κολομβιανής κοκαΐνης του Casa Viena.