Χωρίς γλουτένη Βαλτιμόρη: εστιατόρια και πόροι χωρίς γλουτένη

Είτε έχετε διαγνωστεί με κοιλιοκάκη, έχετε αλλεργία σε σιτάρι ή άλλους περιορισμούς στη διατροφή ή απλώς προσπαθείτε να φάτε υγιεινά, αυτή η λίστα με τα εστιατόρια και τους πόρους που δεν περιέχουν γλουτένη στην περιοχή του Βαλτιμόρη μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε πού να δειπνήσετε έξω .

Τοπικά εστιατόρια με μενού χωρίς γλουτένη

Για να εξυπηρετήσουν το πλήθος χωρίς γλουτένη, αυτά τα εστιατόρια έχουν μενού που απαριθμούν σαφώς προϊόντα χωρίς γλουτένη και εξυπηρετητές που γνωρίζουν ποια τρόφιμα μπορούν να καταναλώσουν και ότι δεν μπορούν να φάνε τα άτομα που έχουν δίαιτα χωρίς γλουτένη.

Σημείωση: Πολλά άλλα εστιατόρια σε ολόκληρη τη Βαλτιμόρη είναι σε θέση να προετοιμάσουν τα στοιχεία του μενού για να είναι χωρίς γλουτένη, τα παραπάνω εστιατόρια απλά διευκολύνουν τη δημιουργία ειδικών μενού για όσους έχουν δίαιτες χωρίς γλουτένη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να χρειαστεί να ζητήσουν συγκεκριμένα ένα μενού χωρίς γλουτένη. Επιπλέον, πολλά vegan και χορτοφαγικά εστιατόρια κάνουν τη γλουτένη εύκολη.

Αλυσίδα εστιατορίων με μενού χωρίς γλουτένη

Αυτά τα περιφερειακά και εθνικά εστιατόρια αλυσίδας έχουν μενού χωρίς γλουτένη, απλά ρωτήστε! Όλα έχουν διάφορες τοποθεσίες.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι για άτομα με αλλεργίες γλουτένης

Περισσότεροι τοπικοί ιδιοκτήτες παντοπωλείων και αγροτών

Πόροι