Βγείτε στο γοτθικό παρελθόν της Βενετίας στο Παλάτι των Δογμάτων

Εξερευνήστε τη Μυστική Ζωή της Ενετικής Δημοκρατίας των 1.100 χρόνων

Το Παλάτι των Δογμάτων ή το Palazzo Ducale είναι το σύμβολο του θαυμάσιου παρελθόντος της Βενετίας και ενός καλλιτεχνικού πνεύματος που τραβάει πλήθος επισκεπτών στο Serenissima, όπως είναι γνωστή η Βενετία.

Αυτή η πανέμορφη ενετική γοτθική δομή στην πλατεία του Αγίου Μάρκου ήταν η κατοικία του Δογείου, του πρώην «Δούκα» της Βενετίας, ο οποίος κυβέρνησε ως επικεφαλής δικαστής και ηγέτης της Βενετίας της Most Serene, μια πόλη-κράτος που κράτησε περισσότερα από 1.100 χρόνια .

Ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα

Κατασκευάστηκε αρχικά τον 10ο αιώνα και στη συνέχεια προστέθηκε στη Βενετία που μεγάλωσε από τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονες της Ιταλίας. Το κτίριο αυτό ήταν το επίκεντρο κάθε πτυχής της επίσημης ζωής της δημοκρατίας, από τα δικαστήρια μέχρι τη διοίκηση, για τα 400 χρόνια που έλεγχαν το εμπόριο και το εμπόριο στη Μεσόγειο.

Από το 1923, το Παλάτι των Δογμάτων είναι ένα μουσείο που παρουσιάζει την περίτεχνη εξωτερική και ροκοκό εσωτερική αρχιτεκτονική, τις απίστευτα μεγάλες αίθουσες του στην καρδιά της ιστορίας και της πολιτικής της Βενετίας και τους ανεκτίμητους πίνακές του από βενετσιάνικους κυρίους όπως οι Titian, Veronese, Tiepolo και Tintoretto.

Μια αξέχαστη επίσκεψη

Μπορείτε ακόμα να περπατήσετε στους περίεργους διαδρόμους, όπου δεν υπάρχει κανένα τέντωμα για να φανταστεί κανείς ότι συνωμοσιονομικοί πολιτικοί ψιθυρίζουν τα μυστικά τους. Σήμερα, το Παλάτι των Δογμάτων είναι ένα σημαντικό μουσείο της πόλης, ένα από τα 11 που διευθύνεται από το Fondazione Musei Civici di Venezia.

Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε, οπότε όταν επισκέπτεστε, αφήστε αρκετό χρόνο για εξερεύνηση.

Πριν πάτε, διαβάστε για το παλάτι και δημιουργήστε μερικά σημεία που θα θέλατε να χτυπήσετε ή να ακολουθήσετε τις προτάσεις μας . Προς το παρόν, θα βρείτε μερικά βασικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε μια αξέχαστη επίσκεψη στο Palazzo Ducale.

Πληροφορίες επισκεπτών

Τοποθεσία: San Marco, 1, Βενετία

Ώρες: Ημερήσια 8:30 π.μ. έως 7:00 μ.μ. (5:30 το χειμώνα).

Ο τελευταίος επισκέπτης εισάγεται μία ώρα πριν το κλείσιμο. Κλείσιμο 1 Ιανουαρίου και 25 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες: Επισκεφτείτε τον ιστότοπο ή καλέστε (0039) 041-2715-911.

Είσοδος: Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε εισιτήρια την ημέρα της επίσκεψής σας, ρωτήστε για τις τιμές στο παράθυρο εισιτηρίων ή καλέστε στο μέλλον. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν το Μουσείο Pass της πλατείας του Αγίου Μάρκου, το οποίο περιλαμβάνει το παλάτι και άλλα τρία μουσεία. Μειωμένη τιμή για τους επισκέπτες άνω των 65 ετών. Το Παλάτι των Δογμάτων περιλαμβάνεται επίσης σε ένα 11-μουσικό δελτίο, το οποίο είναι καλό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αγοράστε εισιτήρια εκ των προτέρων: Αποφύγετε τη γραμμή εισιτηρίων και αγοράστε ένα Μουσείο της Βενετίας πέρα ​​από το χρόνο. Περιλαμβάνει είτε τέσσερα ή 11 μουσεία, και είναι καλό για ένα μήνα. Αγοράστε αυτά σε δολάρια ΗΠΑ μέσω του Viator.

Περιηγήσεις: Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι η περιοδεία μυστικών διαδρομών, η οποία περιλαμβάνει επίσκεψη σε μυστικούς διάδρομους, φυλακές, αίθουσα ανακρίσεων και την περίφημη γέφυρα των στεναγμών . Απαιτείται κράτηση.