Νόστιμο φαγητό στην Άνω Ανατολική πλευρά

Αποκτήστε τα cookies, τα κέικ και τα καφέ σας σε αυτούς τους αρτοποιούς της Άνω Ανατολής

Εάν έχετε μια αδυναμία για γλυκές απολαύσεις, hop το 6 τρένο στην Upper East Side για μια επίσκεψη σε κάποια από τα καλύτερα αρτοποιεία της πόλης. Θα βρείτε νόστιμα cupcakes, παγκοσμίου φήμης brownies, γλυκά και πίτες, και πολλά άλλα νόστιμα καλούδια.


Δύο κόκκινα κοτσάνια

1652 2η Ave
New York, ΝΥ 10028-3110
212-452-0476

Το κέικ Brooklyn Blackout Two Little Red Hens θα σας φέρει ξανά και ξανά σε αυτό το ζεστό αρτοποιείο, γεμάτο παραδοσιακά αμερικανικά φαγητά και χειροποίητα γοητεία. Ιδρύθηκε πριν από δέκα χρόνια (στο Park Slope, η τοποθεσία UES έφθασε το 2001) από τη Mary Louis Clemens και την Christina Winkler, οι Δύο Ερυθροί Οίνοι έχουν συστηματικά φρεσκάροντας άφθονη ψημένη αγάπη στην απόλαυση των ντόπιων και των επισκεπτών.

Εκείνοι που αναζητούν παραγγελία, εκπληκτικά διακοσμημένα γενέθλια ή γαμήλια κέικ θα βρουν χρήσιμη υπηρεσία για να συγχαρώ το δημιουργικό ταλέντο. Εκτός από τα μπισκότα και τις δελεαστικές τάρτες και τα cupcakes, το Two Little Red Hens 'κάνει ένα cheesecake σε στυλ Νέας Υόρκης που είναι κλασικό και νόστιμο.

Αλλά τα στιγμιότυπα έκτακτης ανάγκης για την ινσουλίνη είναι το κέικ Brooklyn Blackout (γοητεία σοκολάτας Gooey) και το κέικ κόκκινου βελούδου με αξιοσημείωτο κρεμώδες πάγωμα. Όπως και το εργατικό Little Red Hen στο παραμύθι των παιδιών, θα θελήσετε να κρατήσετε όλα τα κέικ και τα καλούδια για τον εαυτό σας αφού δειγματοληψίσετε τη γενναιοδωρία εδώ.


Μπιστρό & ζαχαροπλαστείο Payard

1032 Lexington Avenue μεταξύ 73ης και 74ης οδού
212-717-5252

Αυτό το σύγχρονο γαλλικό μπιστρό και φινετσάτη γαλλική ζαχαροπλαστεία είναι απαραίτητη για τους τουρίστες και τους ντόπιους που αναζητούν μια αριστοκρατική γευστική εμπειρία στη Νέα Υόρκη. Το κομψό αλλά προσιτό εσωτερικό του David Rockwell είναι το τέλειο σκηνικό για το υψηλό τσάι, ένα ρομαντικό δείπνο ή μεσημεριανό με τις κυρίες. (Δοκιμάστε το παρακμιακό, δύο φορές φλυτζάνι ανακατωμένο τυρί σουφλέ με σάλτσα κρέμας παρμεζάνας και λευκό έλαιο τρούφας.)

Το Payard είναι γνωστό για τα υπέροχα γλυκά και τα πολυτελή επιδόρπια του Francois Payard. (Σε ένα από τα αγαπημένα επεισόδια του "Sex in the City", η Μιράντα με τη σοκολάτα περιφρονημένη δείχνει την επιδερμίδα του Payard σαν να την έστειλε το σπίτι της μητέρας). Το μενού μπουτίκ του Executive Chef Philippe Bertineau είναι εκπληκτικό. Το Payard διαθέτει κέικ Kosher και σοκολάτα.

Ιδιωτικά μέρη, συμπεριλαμβανομένων νυχτερινών ντους και άλλων ειδικών εκδηλώσεων είναι ευπρόσδεκτα, αλλά φροντίστε να κλείσετε μήνες εκ των προτέρων.



Το κατάστημα ψησίματος του Glaser

1670 First Avenue στην 87η οδό
(212) -289-2562

Το Glaser κάνει το αγαπημένο μου brownie στον κόσμο. Αυτό το brownie θα σας αποσπάσει από τα προβλήματά σας, ακόμα και από τις χαρές σας, γιατί οι αισθήσεις σας καταναλώνονται τόσο πολύ από την τελειότητα της μεταξωτής ομαλής σοκολάτας.

Η οικογένεια Glaser τρέχει το κατάστημα ψωμιού από το 1902. Τρεις γενιές αργότερα, η ειλικρινής αγάπη της Glasers για τη γειτονιά είναι ίση με την αγάπη τους για το ψήσιμο.

«Βλέπουμε ακόμα τις ίδιες οικογένειες να έρχονται εδώ», λέει ο Herb Glaser, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του φούρνου με τον αδελφό του John. "Ένας πελάτης, η Winnie, είναι 96. Έρχεται σε όλη την ώρα. Και θα με ενημερώσει εάν έχω αυξήσει την τιμή σε οτιδήποτε. "

Παρόλο που ο Χέρμπ και ο Ιωάννης μεγάλωσαν με μερική απασχόληση στο κατάστημα ψωμιού και μαθαίνοντας τα μυστικά για τα εξαιρετικά κέικ και τα ψημένα αγαθά της οικογένειάς τους μέσω της όσμωσης, ο Χερβ είχε πολύ διαφορετικά και σχεδόν απροσδόκητα σχέδια σταδιοδρομίας όταν ήταν στο κολέγιο. «Ήθελα να είμαι οδοντίατρος», λέει ο ίδιος, αν και θα μπορούσα να πω ότι ενώ μιλούσε, ο δημιουργικός του μυαλός ήταν να γοητεύει γοητευτικά επιδόρπια που έρχονται σε αντίθεση με όλα όσα αντιπροσωπεύει η American Dental Association.

Τα μαύρα και τα λευκά μπισκότα, τα επιδόρπια, τα προαναφερθέντα μαγευτικά μπισκότα και τα χειροποίητα κέικ είναι όλοι λόγοι να έρχονται από αυτόν τον φάρο πρώτης λεωφόρου για ψημένα προϊόντα και ντεμοντέ ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης.


Μάρθα Φράνσι Τσέσιπεικ

1707 2η Λεωφόρος μεταξύ της οδού 88 & 89
212-360-0900

Ήθελα πραγματικά να το αρέσει εδώ, ακόμη και με το τσιμεντένιο τέννις του, να ντύνεται από το φωτεινό κίτρινο σημάδι "Elaine" του εστιατορίου Second Avenue ορόφου σε απόσταση λίγων μέτρων. Με τα τρία Starbucks που εισβάλλουν κατάφωρα στην περιοχή, προσπαθώ να στηρίξω τον αουτσάιντερ για τις ανάγκες μου σε ζάχαρη.

Πήγα σε Martha Frances πολλές φορές ελπίζοντας να νιώθω ένα ζεστό περιβάλλον. Ο ιδιοφυής ιδιοκτήτης Jan Vascarino έχει μια λατρεία μεταξύ των παλαιότερων κατοίκων της Upper East Side που έρχονται για τα σπιτικά τυροκομικά του (κυριολεκτικά σπιτικό, ο Βάσκαρνο το ψιθυρίζει από το διαμέρισμά του στο δρόμο). Το cheesecake της Martha Frances διαρκεί για $ 28 και η τιμή των 9 "είναι $ 53. Κάλεσα τη Martha Frances αρκετές φορές, θέλοντας να ρωτήσω τον Vascarino ποιο ήταν το μυστικό συστατικό που ζήτησε τη σημαντική αύξηση των τιμών, αλλά ποτέ δεν επέστρεψε κλήσεις για συνέντευξη. ( Σημείωση: Από την εκτύπωση αυτή πωλείται μόνο ο 7 "cheesecake)

Αν ψάχνετε για ένα φλιτζάνι καφέ (1,62-2,11 δολάρια) και ένα νόστιμο μπισκότο (2,50 δολάρια) ή ακόμα και κάποια νόστιμη πουτίγκα μπανάνας, θα το βρείτε εδώ, αλλά δεν αναμένετε απαραίτητα χαρούμενη συνομιλία. Μπορεί να πάρετε μια παγωμένη λάμψη αν παραμείνετε σε ένα από τα τραπέζια για να τελειώσετε τον καφέ σας - ακόμα κι αν είστε ο μόνος πελάτης εκεί. Αντιστρόφως, μπορεί να σας ζητηθεί να "παρακολουθήσετε το κατάστημα" από ένα φρενήρο Vascarino, καθώς εκτοξεύεται έξω από το κατάστημα με μια "πίσω δεξιά". (Είναι στην ηθική σας ίνα να μην βγείτε από το εγκαταλελειμμένο κατάστημα με ένα mudpie και ταμειακή μηχανή.)