Καλύτερες spa για πεζοπορία

Ψάχνετε για ένα σπα με μεγάλη πεζοπορία; Αυτά τα ιαματικά λουτρά δεν θα απογοητεύσουν. Όχι μόνο οι καθοδηγούμενες πεζοπορίες τους ανεβάζουν τον καρδιακό ρυθμό σας, θα σας οδηγήσουν σε μια πανέμορφη ύπαιθρο.

Rancho La Puerta, Tecate, Μεξικό. Αυτό το σπα έχει πέντε διαφορετικές πεζοπορίες που ξεκινούν καθημερινά, συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς οργάνωσης για το πρωινό με οργανικό κήπο, μιας πρόωρης πεζοπορίας στον κήπο και σχολείου μαγειρικής, όπου περιμένει ένα υπέροχο πρωινό.

Η προκλητική πεζοπορία μέχρι το όρος Kuchumaa περιλαμβάνει μια αναρρίχηση 800 ποδιών που θα σας αφήσει χωρίς ανάσα, όπως και η εκθαμβωτική θέα.

Red Mountain Spa , Αγίου Γεωργίου, Γιούτα. Στην είσοδο του κρατικού πάρκου Snow Canyon, το Red Mountain Spa προσφέρει πάνω από 60 πεζοπορίες σε 40 μονοπάτια, καθιστώντας το το πιο εκτεταμένο πρόγραμμα πεζοπορίας στα νοτιοδυτικά. Επιλέξτε από τρία διαφορετικά επίπεδα κάθε πρωί - trekker ένα, δύο και τρία - με την ταχύτητα, την ανάβαση και την απόσταση να γίνεται πιο δύσκολη.

Canyon Ranch, Lenox, Mass. Από το χαλαρό περίπατο της φύσης μέχρι τα ολοήμερα ταξίδια 16 μιλίων, το Canyon Ranch Lenox φιλοξενεί όλα τα επίπεδα γυμναστικής. Τα κυλιόμενα βουνά Berkshire παρέχουν ένα πανέμορφο σκηνικό για τις τέσσερις ή πέντε πεζοπορίες που προγραμματίζονται καθημερινά.

Golden Door, Escondido, Καλιφόρνια Ένα εξαιρετικά αποκλειστικό spa προορισμού, απομονωμένο σε 377 στρέμματα στο βόρειο νομό του Σαν Ντιέγκο, το Golden Door προσφέρει μια σειρά από πεζοπορίες κάθε πρωί. Οι πεζοπορίες είναι προσαρμοσμένες ώστε να ταιριάζουν στον πελάτη, ξεκινώντας από μια σύντομη πεζοπορία με επίπεδη λίμνη για κάποιον με προβλήματα ισχίου σε ορεινή ανάβαση οκτώ μιλίων για την έξοχη τοποθέτηση.

Υπάρχει επίσης μια απογευματινή πεζοπορία.

Miraval Catalina, Αριζόνα. Βρίσκεται στην καταπράσινη έρημο Sonoran, το Miraval προσφέρει δυο ξεναγήσεις (αρχάριους και ενδιάμεσους / προχωρημένους) κάθε πρωί. Ορισμένες πεζοπορίες φεύγουν από το ακίνητο και μερικές με το αυτοκίνητο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια πίστωση spa προς μια ιδιωτική καθοδηγούμενη πεζοπορία προσαρμοσμένη στο επίπεδο γυμναστικής σας και τις επιθυμίες τοπίου.

Το Άσραμ, Καλαμπάς, Κα. Αυτό το αυστηρό κέντρο απώλειας βάρους φιλοξενεί μόνο 13 άτομα κάθε φορά για ένα πρόγραμμα εβδομάδας. Περιλαμβάνει καθημερινά υποχρεωτική πεζοπορία 10-15 μιλίων στα βουνά της Σάντα Μόνικα, σε μεγάλο βαθμό ανηφορικά. Ευχαριστώ την καλοσύνη για τα καθημερινά μασάζ!