Βανκούβερ Απόκριες παρέλαση 2016

Νέα Έκθεση Αποκριών & Απόκριες του Βανκούβερ

Απόκριες είναι μια τεράστια γιορτή στο Βανκούβερ. γεμίζουμε τον Οκτώβριο με ένα μήνα αποκριών και εκδηλώσεων . Οι Βανκουβερίτες αγαπούν επίσης τις παρελάσεις . Το 2014, η πόλη έφερε τελικά τα δύο μαζί με την εναρκτήρια παρέλαση του Βανκούβερ Απόκριες!

Η εκδήλωση αποκριών του Βανκούβερ συμβαίνει την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016, αρχίζοντας στις 11 π.μ.

Να φτάσετε στο Βανκούβερ Απόκριες παρέλαση / Βανκούβερ Απόκριες Διαδρομή

Το Vancouver Halloween Parade πραγματοποιείται στο κέντρο του Βανκούβερ.

Η διαδρομή ξεκινά από το δρόμο Drake St. και Howe, περνάει βόρεια στην οδό Howe, στρίβει ανατολικά στο Smithe και στη συνέχεια κατευθύνεται νότια κατά μήκος του Granville St. πίσω στο Drake. Μεγάλα πλήθη αναμένονται (υπήρχαν 100.000 θεατές το 2014), οπότε πάρτε τη δημόσια συγκοινωνία (χρησιμοποιήστε το σταθμό Canada Line Granville για ευκολότερη πρόσβαση).

Τι να περιμένετε στην παρέλαση του Βανκούβερ Απόκριες

Σε αντίθεση με την παλαιότερη παρέλαση των χαμένων ψυχών (βλ. Παρακάτω), η εκδήλωση του Βανκούβερ Απόκριες λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας - έτσι και πολύ νεαρά παιδιά μπορούν να παρευρεθούν - και είναι αφιερωμένη στην "φιλική προς την οικογένεια" (που σημαίνει λιγότερο τρομακτικό κοστούμια / όχι gore). Το Vancouver Halloween Parade, που διοργανώνεται από τη Διεθνή Εταιρεία Φεστιβάλ Απόκριες του Βανκούβερ, διαθέτει τους cosplayers και τους ανθρώπους ντυμένους ως χαρακτήρες από ταινίες, κόμικς και βιντεοπαιχνίδια - σε αντίθεση με τα αιματηρά ζόμπι ή τα θρύλους - σε μια προσπάθεια να είναι όσο το δυνατόν φιλικότεροι για το παιδί . Είναι επίσης συνδεδεμένο με το Halloween Expo, που πραγματοποιείται στις 13-14 Οκτωβρίου στο Tom Lee Music Hall (929 Granville St.) και στις 15 - 16 Οκτωβρίου στην Robson Square (800 Robson St.), και στο Downtown Vancouver.

Η 2016 Vancouver Halloween Parade θα περιλαμβάνει μπάντες, άλογα και πλωτήρες, καθώς και cosplayers από όλα τα μέσα ενημέρωσης, καθιστώντας το "το μεγαλύτερο cosplay στάδιο του κόσμου". Προτεινόμενοι συμμετέχοντες στο παρελθόν περιλαμβάνουν ένα "τρενάκι φάντασμα" των 16 ποδιών, ένα ψηλό γερανό κολοκύθας των 10 ποδιών (ο Άγιος Βασίλης της παρέλασης), οι Ghostbusters της Βρετανικής Κολούμπια, η 501η Λεγεώνα των Πολεμικών Πολέμων (πολεμοφόροι ποδοσφαιριστές!) Και πολλά cosplayers.

Οι πιο παραδοσιακοί συμμετέχοντες στο παρελθόν θα είναι εκεί, συμπεριλαμβανομένης της British Regimental Band της Κολομβίας, της Κορεατικής Εταιρείας Παραδοσιακών Χορών και της West Coast Thunder Drill Team.

Η εκδρομή του Βανκούβερ Απόκριες είναι ελεύθερη να παρακολουθήσει (φυσικά), και θα πάει στη βροχή ή λάμψη.

Επίσημη Ιστοσελίδα για την παρέλαση του Βανκούβερ Απόκριες: Vancouver Halloween Parade & Expo 2016

Τι γίνεται με την παρέλαση των χαμένων ψυχών;

Το Βανκούβερ είχε μια περίφημη παρέλαση: Η παρέλαση των χαμένων ψυχών, που δημιουργήθηκε από τα Δημόσια Όνειρα και πραγματοποιήθηκε γύρω από το Commercial Drive . Ξεκινώντας από το 2014, το Dusty Flowerpot Cabaret διοργανώνει τώρα μια μικρογραφία Parade of Lost Souls στις 29 Οκτωβρίου. Σε αντίθεση με το Vancouver Halloween Parade, αυτό το γεγονός είναι μόνο για ενήλικες (19+).