Φαγητό στα περίπτερα Luquillo

Μια αληθινή γεύση του Πουέρτο Ρίκο σε αυτή τη συλλογή οδικών τροφίμων

Το φαγητό στα 60 περίπου περίπτερα του Luquillo θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ιεροτελεστία διέλευσης για τον πραγματικό ταξιδιώτη του Πουέρτο Ρίκο . Οι περισσότεροι άνθρωποι καταλήγουν να ερωτεύονται τον ναύλο σε ένα αγαπημένο αριθμημένο περίπτερο, το οποίο θα μπορούσε να εξυπηρετήσει οτιδήποτε από τα βασικά του Πουέρτο Ρίκο κάτω από το σπίτι μέχρι τα γκουρμέ μπιφτέκι σε ceviche και άλλα διεθνή πιάτα. Μην αποθαρρύνεστε από το ρουστίκ εξωτερικό περιβάλλον. μέσα σας θα βρείτε μια περιστασιακή, φιλόξενη ατμόσφαιρα και ένα γεύμα που αξίζει να στείλετε μια καρτ ποστάλ στο σπίτι για.

Πλεονεκτήματα για δείπνο στα περίπτερα Luquillo

Μειονεκτήματα του φαγητού στα περίπτερα Luquillo

Τα βασικά του φαγητού στα περίπτερα Luquillo

Τα περίπτερα βρίσκονται στη βόρεια πλευρά της διαδρομής 3, κοντά στην παραλία Luquillo και λίγο πιο πέρα ​​από την είσοδο του Route 191 στο El Yunque. Οι ώρες και οι ημέρες ποικίλλουν, αλλά από τις 11 π.μ. έως τις 10 το βράδυ στις περισσότερες ημέρες, συνήθως θα βρείτε τουλάχιστον μερικά περίπτερα ανοιχτά.

Μια ανασκόπηση του δείπνου στα περίπτερα Luquillo

Από το εξωτερικό, η μακρά σειρά από ερειπωμένους πάγκους μεταλλικών σκελετών που στεγάζουν το σεβαστό kioskos de Luquillo μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό. Αλλά βάλτε το βήμα μέσα και ούτως ή άλλως ξεκινήστε να δοκιμάζετε όλα τα είδη frituras , καβούρια σε ένα ραβδί και άλλα καλούδια.

Με τα χρόνια, καθώς ο Luquillo έχει αυξηθεί, τα περίπτερα έχουν έρθει και έχουν φύγει. Διαθέτει τώρα μια εντυπωσιακή συλλογή από κλασικούς παλιούς στιλβάρους, γκουρμέ εστιατόρια σύντηξης και νέο αίμα από όλο τον κόσμο. Κάνει φαγητό εδώ περισσότερο από μια περιπέτεια, και ακόμη πιο δύσκολο να αποφασίσει πού να πάει. Εδώ είναι μερικά πολυετή φαβορί για να δοκιμάσετε: