Προφίλ γειτονιάς του Southwood

Το Southwood, που είναι έτοιμο να γίνει η επόμενη "ζεστή" γειτονιά του Austin για το δημιουργικό πλήθος, βρίσκεται νότια του παραλιακού καταφυγίου που είναι 78704. Το σπίτι σε ένα εκλεκτικό μίγμα οικογενειών εργατικής τάξης, νέων επαγγελματιών και συνταξιούχων, η γειτονιά αποτελείται από συνήθως μέτρια σπίτια χτισμένα στη δεκαετία του 1950. Μια σιδηροδρομική γραμμή διχοτομεί την κοινότητα και ενώ δεν υπάρχει ακριβώς μια "λανθασμένη πλευρά των γραμμών", τα περισσότερα από τα σπίτια στη δυτική πλευρά είναι λίγο μεγαλύτερα και πιο ενημερωμένα από αυτά στην ανατολική πλευρά.

Καλοφτιαγμένοι χλοοτάπητες, ελαφρώς κυλιόμενοι λόφοι, γεμάτοι παλιές βελανιδιές και πανύψηλα πεκάν δέντρα προσθέτουν στην περιοχή του χαμηλού κλειδιού, ειρηνική ατμόσφαιρα. Τα βράδια, η γειτονιά ζωντανεύει με ανθρώπους που περπατούν σκυλιά, κηπουρική και κουβεντιάζοντας με γείτονες.

Όρια

Τα σύνορα της συνοικίας Southwood είναι η λεωφόρος Ben White / Highway 71 (βόρεια), η δυτική Stassney (νότια), η λεωφόρος Manchaca (δυτικά) και η νότια 1η οδός (ανατολικά).

Αγία Αγορά Elmo

Λιγότερο από ένα μίλι από τα ανατολικά σύνορα του Southwood, μια τεράστια νέα δημόσια αγορά, το St. Elmo Market, προγραμματίζεται να αρχίσει να κατασκευάζεται στα τέλη του 2016. Ο κύριος του έργου εμπνεύστηκε από την αγορά Pike Place στο Σιάτλ. Το κεντρικό κομμάτι θα είναι μια τεράστια παλιά αποθήκη που κάποτε ήταν σπίτι σε ένα εργοστάσιο λεωφορείων. Η αποθήκη θα αναμορφωθεί αλλά δεν θα αλλάξει σημαντικά. Τα περισσότερα από τα άλλα κτίρια θα είναι καινούργια. Η άγκυρα της ανάπτυξης θα είναι το Saxon Pub, το οποίο σχεδιάζει να μεταφέρει το εικονικό μπαρ του από το Νότιο Lamar.

Ένα ξενοδοχείο και σοφίτες θα είναι επίσης μέρος του έργου. Η αγορά του St. Elmo αναζητά επί του παρόντος ορισμένους τύπους μισθωτών, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων που βασίζονται στη μουσική, των μικρών εταιρειών τεχνολογίας και των «κατασκευαστών» από ποικίλους κλάδους.

Μεταφορά

Λεωφορείο: Η στάση του λεωφορείου Νο. 10 στο S. 1 και στο Orland και μεταφέρει τους αναβάτες στο κέντρο σε περίπου 20 λεπτά.

Στη δυτική πλευρά της γειτονιάς, ο αριθμός 3 παίρνει επιβάτες κοντά στη γωνία Μαντσάκα και Τζόουνς και συνήθως φτάνει στο κέντρο 30 λεπτά αργότερα.

Ακίνητα

Βρίσκεται κατά μήκος των νότιων συνόρων του uber-cool 78704 ταχυδρομικός κώδικας , το Southwood μπορεί να είναι λίγο λιγότερο ισχίο, αλλά είναι πολύ πιο προσιτό. Τα σπίτια στο Southwood είναι μερικές φορές $ 100.000 φθηνότερα από συγκρίσιμα σπίτια λίγα τετράγωνα μακριά στη βόρεια πλευρά του Ben White. Τον Απρίλιο του 2016, η μέση τιμή κατοικίας στο Southwood ήταν 250.000 δολάρια. Τα περισσότερα από τα σπίτια είχαν αρχικά τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, με γκαράζ ενός αυτοκινήτου και περίπου 1.200 τετραγωνικά πόδια του συνολικού χώρου. Ωστόσο, πολλοί έχουν ανακατασκευαστεί και επεκταθεί, ενώ μερικοί έχουν ανακατασκευαστεί εξ ολοκλήρου. Ενώ τα σπίτια είναι μικρά, μερικές αυλές διασκορπίζονται σε ένα στρέμμα ή περισσότερες γης. Η κεντρική τοποθεσία της γειτονιάς επιτρέπει στους εργαζόμενους στο κέντρο της πόλης να αποφεύγουν εντελώς το I-35 που είναι πάντα συμφορημένο και να απολαμβάνουν μια χαμηλού στρες και τετράποδα δρομολόγια στην South 1st Street.

Εστιατόρια

Το Casa Maria είναι ένα εστιατόριο Tex-Mex με επιτόπου φούρνο και εξαιρετικές tacos για πρωινό. Για τα κινέζικα φαγητά, ο οικογενειακός Bamboo Garden έχει διατηρήσει ένα πιστό γείτονα στη γειτονιά από το 1976.

Πράσινο Διάστημα

Οι περιπατητές, οι δρομείς και οι ποδοσφαιριστές αναλαμβάνουν την πίστα τζόκινγκ και την παιδική χαρά δίπλα στο St.

Elmo Elementary τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα, αν και δεν είναι επίσημα δημόσιο πάρκο. Στη νότια πλευρά της γειτονιάς, το Williamson Creek Greenbelt είναι μια δημοφιλής αλλά όχι αναπτυγμένη περιοχή πεζοπορίας. Το μόνο μονοπάτι είναι η ασβεστολιθική κλίνη του κολπίσκου, η οποία είναι συχνά ξηρή μεταξύ των βροχών. Στην είσοδο της πράσινης ζώνης, οι εθελοντές της γειτονιάς έχουν προσθέσει έναν πάγκο στον κήπο, έναν κήπο αγριολούλουδου και δέντρα ανεκτικά στην ξηρασία.

Σχολεία

Είδη πρώτης ανάγκης

Ταχυδρομικός κώδικας: 78745

Υπεραγορές: HEB στα 600 W. William Cannon Drive, (512) 447-5544; Ο Randall's στο 2025 W. White White Boulevard, (512) 443-3083

Ταχυδρομείο: 3903 South Congress Avenue, (512) 441-6603

24ωρο φαρμακείο: Walgreen's, 5600 S. 1st Street, (512) 441-4747

Νοσοκομείο: Νοσοκομειακό Κέντρο South Austin του Αγίου Δαβίδ, 901 W.

Ben White Boulevard, (512) 447-2211