Η γεύση του Τορόντο είναι πίσω και καλύτερη από ποτέ

Το θρυλικό μαγαζί του Τορόντο επιστρέφει για ένα ακόμη έτος

Το Toronto Taste επιστρέφει στις 12 Ιουνίου στο Chorus Quay, για να υποστηρίξει την δεύτερη συλλογή, τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική οργάνωση διάσωσης του Καναδά. Η εκδήλωση που επικεντρώνεται σε τρόφιμα έχει αυξήσει πάνω από 11 εκατομμύρια δολάρια από τότε που άρχισε το 1991, η οποία έχει μεταφραστεί στη Δεύτερη Συγκομιδή και είναι σε θέση να διασώσει αρκετά τρόφιμα για να εξασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες κοινωνικής εξυπηρέτησης σε όλη την GTA θα μπορούσαν να πάρουν 27 εκατομμύρια γεύματα σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Περί τίνος πρόκειται?

Ο θρυλικός μαγειρικός έρανος είναι τώρα στο 26ο έτος του και αντιπροσωπεύει το 20% του συνόλου της συλλογής κεφαλαίων της Second Harvest.

Το Toronto Taste είναι ένα από τα πιο καυτά εισιτήρια στην πόλη για τους λάτρεις των τροφίμων και θα διαθέτει πιάτα και ποτά από 90 από τους καλύτερους προμηθευτές τροφίμων και ποτών του Τορόντο (πήραμε δυο συνταγές που μπορείτε να δείτε στο τέλος της θέσης). Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να κρέμεται έξω από τη λίμνη, απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα και δειγματοληψία καταπληκτικό φαγητό που προετοιμάζονται από μερικούς από τους καλύτερους σεφ της πόλης;

Η εκδήλωση του περασμένου έτους συγκέντρωσε 850.000 δολάρια για την Δεύτερη Συγκομιδή, αρκετή για να προσφέρει πάνω από ένα εκατομμύριο γεύματα σε όσους αντιμετωπίζουν πείνα. Έτσι, δεν είναι μόνο το Taste Toronto μια ευκαιρία να φάει και να πιει σαν βασιλιάς ή βασίλισσα για μια ημέρα, κάνοντας έτσι υποστηρίζει ένα από τα σημαντικότερα φιλανθρωπικά ιδρύματα της πόλης.

Τρόφιμα και ποτά που περιμένουν

Μερικοί από τους φετινούς προμηθευτές τροφίμων και εστιατορίων περιλαμβάνουν το Mildred's Temple Kitchen (Michael Leary), το Boralia (Wayne Morris), το The Carbon Bar (Hidde Zomer), το Αρτοποιείο ACE (Erin Marcus), το Pizzeria Libretto (Rocco Agostino) (Garth Legree), η ταβέρνα Maple Leaf (Jesse Vallins), ο Los Colibris (Ella Herrera), ο όμιλος McEwan (Mark McEwan) και ο Buca (Rob Gentile) μεταξύ πολλών άλλων.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη (εκπληκτική) λίστα εδώ.

Όσον αφορά τους προμηθευτές ποτών, μερικοί από τους οποίους μπορείτε να περιμένετε, περιλαμβάνουν το ζυθοποιείο του Άμστερνταμ, το Ciderhouse της Brickworks, τη βότκα Crystal Head, τη ζυθοποιία Steam Whistle, τη Victoria Gin, τη Singha Beer, το Churchill Cellars, το Kendall-Jackson Wine Estates, το Nespresso και το Beau All Natural. λίγοι για να προσβλέπουμε.

Περισσότερα Γεύση Τορόντο foodie διασκέδαση

Εκτός από το φαγητό και το ποτό σας μέσα από μια (ιδανικά) ηλιόλουστη μέρα αργά για μια μεγάλη αιτία, το Τορόντο έχει επίσης μερικά άλλα διασκεδαστικά τρόφιμα foodie στο κατάστημα για τους συμμετέχοντες. Μπορείτε επίσης να προσβλέπουμε σε μια δημοπρασία λεπτού κρασιού, την ευκαιρία να κερδίσετε μια περιοδεία στην Ινδία για δύο άτομα σε ισοπαλία κλήρωσης (ή ένα δεύτερο βραβείο πιστοποιητικού δώρου $ 5000 για την Knar Jewellery) και την ευκαιρία να ελέγξετε τη φετινή πρόκληση του chef . Τώρα στο τρίτο έτος της, η πρόκληση τρυπώνει τρεις σεφ ενάντια στον άλλο σε 30 λεπτά μαγειρέματος. Τα αλιεύματα: οι σεφ πρέπει να δημιουργήσουν ένα πιάτο από ένα κουτί με τα συστατικά μυστήριο που έχει τεμαχιστεί στο δίκτυο τροφίμων της la. Οι πρόθυμοι μεμονωμένοι ερασιτέχνες μπορούν να μπουν στην δράση πρόκλησης του σεφ - οι τρεις κορυφαίοι έμποροι κερδίζουν να είναι sous chefs κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, πράγμα που σημαίνει μαγειρική μαζί με έναν από τους τρεις συμμετέχοντες σεφ: Kaya Ogruce of Death στη Βενετία Gelato Co., Darby Piquette ONE Restaurant και την Ivana Raca από το Café και το μπαρ του Raca.

Οι διάσημοι σεφ για το 2016 περιλαμβάνουν τον προαναφερθέντα Mark McEwan, μαζί με τον Bob Blumer και τον Michael Smith και το θέαμα των διασημοτήτων από το 2015 δεν ήταν τίποτα άλλο από την καναδική ηθοποιό και το Sex and the alum City, Kim Cattrall.

Περισσότερα για τη Δεύτερη Συγκομιδή και την πείνα στον Καναδά

Εάν αναρωτιέστε τι ακριβώς κάνει η Δεύτερη Συγκομιδή και γιατί η γεύση του Τορόντο είναι τόσο σημαντική για αυτούς, εδώ είναι μερικά σημαντικά γεγονότα για τη φιλανθρωπία. Ξεκίνησε το 1985, η δεύτερη συγκομιδή εργάστηκε σκληρά για να πάρει και να διανείμει δωρεά, πλεόνασμα τροφίμων - τρόφιμα που διαφορετικά θα έχανε. Αυτό ισοδυναμεί με εκατομμύρια λίρες καλής τροφής κάθε χρόνο που διαφορετικά θα καταλήγουν στον χώρο υγειονομικής ταφής. Αυτό το φαγητό παραδίδεται σε κοινοτικούς οργανισμούς στο Τορόντο. Ο μακροχρόνιος φιλανθρωπικός οργανισμός είναι ο κύριος προμηθευτής φρέσκου φαγητού σε άτομα που έχουν ανάγκη στο Τορόντο, με περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια λίρες τροφής που παραδόθηκαν το προηγούμενο έτος. Επί του παρόντος, η Second Harvest παραδίδει διασωθέντα τρόφιμα σε περισσότερους από 220 οργανισμούς κοινωνικής εξυπηρέτησης.

Συνταγή ένα: Scampi γαρίδες με ψίχουλα gremolata

Όπως υποσχέθηκε, μια συνταγή κρυφά-peek μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι.

Αυτός έρχεται με την ευγένεια του Chef του Little Anthony Garth Legree.

Τριμπιδάκι Gremolata

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

¼ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο

½ φλιτζάνι απλό ψωμί

Γαρίδα

1 κουτ. Σούπας ελαιόλαδο

4 κουταλιές σούπας βούτυρο

½ λίβρες γαρίδας, αποφλοιωμένες και αποφλοιωμένες

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο

½ κουταλάκι του γλυκού νιφάδες τσίλι ή φρέσκια πιπεριά τσίλι

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς

½ φλιτζάνι λευκό κρασί

½ φλιτζάνι βαριά κρέμα

2 λεμόνια - χυμός 1 λεμονιού και σφήνες για γαρνιτούρα

¼ φλιτζάνι μαϊντανό μαϊντανό ψιλοκομμένο

Για το ψίχουλο gremolata:

Συνδυάστε όλα τα συστατικά σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και ανακατέψτε μέχρι να σχηματιστεί ένα χοντροκομμένο ψίχουλο. Διαδώστε σε ένα ταψί και αφήστε το να στεγνώσει για μία ώρα.

Για τη γαρίδα:

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνετε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και μια κουταλιά της σούπας βούτυρο χωρίς αλάτι στη μέση υψηλή θερμότητα. Προσθέστε γαρίδες και σοτάρετε για ένα λεπτό πριν προσθέσετε σκόρδο, τσίλι και ασκαλώνες και μαγειρέψτε για άλλα 30 δευτερόλεπτα. Γαρίδα εποχής με αλάτι και πιπέρι και αφαιρέστε από την κατσαρόλα. Deglaze το τηγάνι με λευκό κρασί. Όταν ο λευκός οίνος μειώνεται κατά το ήμισυ, προσθέστε τη βαριά κρέμα και το υπόλοιπο βούτυρο. Χαμηλώστε τη ζέστη έως το μέσον και μειώστε τη σάλτσα μέχρι να παχυνθεί, φροντίζοντας να μην χωρίσετε τη σάλτσα. Φινίρετε με χυμό λεμονιού και μαϊντανό.

Για πλάκα

Γαρνίρετε τις γαρίδες με ψίχουλα από γκρεμόλατα και λεμονιές. Σερβίρετε με ελαφρώς ντυμένη σαλάτα περιτριγυρισμένο από λαχανικά και με πλούσιο ψωμί ή ρίξτε με το αγαπημένο σας ζυμαρικό.

Συνταγή δύο: Το κοκτέιλ βασιλικής θεραπείας

Καλοκαιρινή συνταγή κοκτέιλ για την βασιλική θεραπεία, ευγενική προσφορά Victoria Gin και δημιουργήθηκε από την Elizabeth Savage για τον διαγωνισμό κοκτέιλ του Τορόντο Victoria Gin 2010

1 ½ ουγκιά Victoria Gin

4 oz λευκό χυμό βακκίνιο

Αφρώδες κρασί

Φέτες ακτινιδίων

Μια χούφτα σμέουρων

Μια χούφτα βατόμουρα

6 φύλλα μέντας

Προσθέστε πάγο σε ένα ποτήρι κρασιού. Προσθέστε το τζιν, το χυμό και την κορυφή με αφρώδη κρασιά. Προσθέστε φρούτα και δυόσμο. Ανακατέψτε, πιείτε και απολαύστε.

Αγοράστε εισιτήρια στο Τορόντο Γευτείτε εδώ ή δωρίστε τη Δεύτερη Συγκομιδή εδώ.