Ημέρα Ανεξαρτησίας: 4 Ιουλίου στο Ντιτρόιτ

Ψάχνετε για μερικούς τρόπους για να γιορτάσετε το τέταρτο του Ιουλίου Σαββατοκύριακο στο Ντιτρόιτ;

Το Ντιτρόιτ γιορτάζει τα 239α γενέθλια του έθνους με στυλ με εκθέσεις πυροτεχνημάτων και ειδικά φεστιβάλ, αλλά εάν ένα ιδιωτικό πικνίκ είναι περισσότερο το στυλ σας, όλα είναι καλά! Ελέγξτε μερικά από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε για το τέταρτο Ιουλίου του Σαββατοκύριακου στο Ντιτρόιτ:

4 Ιουλίου 2015: Σάββατο

Κοινοτικές οθόνες πυροτεχνημάτων

Ας το παραδεχτούμε, οι εορτασμοί της Ημέρας της Ανεξαρτησίας αφορούν όλα τα πυροτεχνήματα, είτε αυτά συμβαίνουν την τέταρτη Ιουλίου είτε τις εβδομάδες που προηγούνται.

Για να σας βοηθήσει να πάρετε το πιο κτύπημα για το buck σας, ελέγξτε έξω τις κοινοτικές πυροτεχνητικές οθόνες στο (ή γύρω) το Metro Detroit, Michigan τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Συναυλίες:

Η 4η Ιουλίου πέφτει το Σάββατο το 2015, πράγμα που σημαίνει ότι οι Detroiters μπορούν να προσβλέπουν σε ένα μακρύ Σαββατοκύριακο για την κατάλληλη γιορτή της Ημέρας της Ανεξαρτησίας. Υπάρχουν προγραμματισμένες αρκετές συναυλίες σε όλο το Σαββατοκύριακο διακοπών, όπως:

Παρέλες:

Northville: Η παρέλαση της Ημέρας της Ανεξαρτησίας πραγματοποιείται το Σάββατο 4 Ιουλίου. Τα παιδιά που θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να συμμετάσχουν στην ποδηλατική παρέλαση στις 9:15 πμ ή να φέρουν σκύλο, γάτα, πουλί ή ψάρι στην παρέλαση των κατοικίδιων ζώων.

Wyandotte: Η παρέλαση της Ημέρας της Ανεξαρτησίας πραγματοποιείται το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 10 π.μ. και τρέχει κατά μήκος της λεωφόρου Biddle.

Φεστιβάλ και εκδηλώσεις:

Ann Arbor: Το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Ann Arbor συνεχίζεται καθ 'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των διακοπών. Η σειρά ψυχαγωγίας περιλαμβάνει το Pink Martini και το The Capital Steps.

Clarkston: Η παρέλαση της Ημέρας Ανεξαρτησίας του 2015 πραγματοποιείται στο Downtown Clarkston το Σάββατο 4 Ιουλίου. Το θέμα είναι "Μεγάλη Παλιά Σημαία" και η παρέλαση ξεκινάει από την Αγ.

Δανιήλ Εκκλησία.

Clawson: Το Φεστιβάλ Clawson στις 4 Ιουλίου περιλαμβάνει μια παρέλαση στις διακοπές. Ξεκινά στις 9 π.μ. στο Clawson Centre (14 Mile Road και Crooks). Τα πυροτεχνήματα ξεκινούν από το Dusk στο City Park.

Dearborn: Το Greenfield Village γιορτάζει με το 24ο ετήσιο χαιρετισμό για την Αμερική στο Walnut Grove Historic District. Η εκδήλωση διεξάγεται αρκετές βραδιές από την 1η Ιουλίου έως τις 4 Ιουλίου 2015. Κάθε βράδυ περιλαμβάνει ένα φινάλε πυροτεχνημάτων το οποίο θα συνοδεύεται από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Ντιτρόιτ που θα εκτελέσει το Overlay του Τσεϊκόφσκι το 1812, καθώς και παιχνίδια χλοοτάπητα, πικνίκ και τρόφιμα του 19ου αιώνα.

Oakland County: Το 2015 Oakland County Fair ξεκινάει από τις 3 Ιουλίου με μια συναυλία της TJ Craven & Grant Rieff και της πυροτεχνίας. Η 4η Ιουλίου είναι η Ημέρα Americana και συνεχίζει τη διασκέδαση με περισσότερες πράξεις τσίρκου, αγωνιστικά χοίρων, ξιφασκίας και το Globe of Death - μόνο για να αναφέρουμε μερικά από τα γεγονότα που είναι διαθέσιμα στην εκδήλωση. Η 5η Ιουλίου είναι η Ημέρα του Pinewood Derby Day.

Ακόμα περισσότερα: