Οι 10 καλύτερες τιμές σε Ξενοδοχεία / Θέρετρα / B & B τριών αστέρων στη Νέα Ορλεάνη

Η Νέα Ορλεάνη φιλοξενεί εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο που απολαμβάνουν ειδικές εκδηλώσεις, κρουαζιέρες ή απλώς περιήγηση σε αυτή τη μοναδική αμερικανική πόλη. Θα αναζητούν τις καλύτερες τιμές σε ξενοδοχεία, θέρετρα και B & B.

Τα ξενοδοχεία τριών αστέρων ενδέχεται να μην ταιριάζουν στην ιδέα σας για ταξίδια προϋπολογισμού. Στις μεγάλες πόλεις, ορισμένοι ταξιδιώτες με προϋπολογισμό θα αναζητήσουν ιδιωτικά σπίτια για ενοίκια, ξενώνες ή δωμάτια χαμηλού κόστους σε εγκαταστάσεις δύο αστέρων. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με κάποια από αυτές τις στρατηγικές.

Αλλά υπάρχουν στιγμές που πρέπει να βρείτε ένα πλήρες ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης. Ίσως πρόκειται για μια ειδική περίσταση ή ένα σημαντικό επαγγελματικό ταξίδι. Θα θέλατε τουλάχιστον μια εμπειρία τριών αστέρων χωρίς να πληρώνετε πριμοδότηση.

Μπορείτε να βρείτε πολλά ελεύθερα πράγματα να κάνετε στη Νέα Ορλεάνη , αλλά το νομοσχέδιο του ξενοδοχείου μπορεί να είναι ακόμα μια τεράστια πρόκληση ταξιδιού στον προϋπολογισμό. Θα ψάχνετε για αξία σε προσιτές τιμές.

Αυτή είναι μια δύσκολη αποστολή στη Νέα Ορλεάνη και σε πολλές άλλες πόλεις. Κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν μια προσφορά Priceline για να κάνουν το buy προσιτό. Αλλά άλλοι θα ξυρίσουν τις σελίδες του TripAdvisor.com, αναζητώντας τις καλύτερες βαθμολογίες στις χαμηλότερες τιμές.

Αυτό που ακολουθεί είναι μια λίστα με 10 ξενοδοχεία / θέρετρα / B & B της Νέας Ορλεάνης που προσφέρουν ισχυρή αξία για κάθε δολάριο που δαπανάται. Βεβαίως, υπάρχουν πολλά περισσότερα από 10 τέτοια καταστήματα σε αυτή την πόλη. Αλλά χρησιμοποιήστε αυτήν την λίστα ως σημείο εκκίνησης για να εξετάσετε πώς θα έχετε τις καλύτερες τιμές σε μια διαμονή τριών αστέρων.

Προτιμούνται οι νικητές του πιστοποιητικού αξιοπιστίας του TripAdvisor και σε ακίνητα που προσφέρουν δωμάτια που ανέρχονται σε λιγότερο από $ 200 / νύχτα, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Ελέγξτε τους συνδέσμους για τις τρέχουσες τιμές. Αυτά τα ακίνητα κατατάσσονται επίσης στα top 50 των λιστών ξενοδοχείων του New Orleans του TripAdvisor. Επίσης, προσελκύουν γενικά λιγότερο από 5 τοις εκατό αρνητικές (φτωχές ή τρομερές) κριτικές πελατών από τους επισκέπτες.

(Σημείωση: Αρκετά από τα παρακάτω ξενοδοχεία χαρακτηρίζονται ως ιδιότητες τεσσάρων αστέρων και σημειώνονται ανάλογα.)