Κονέκτικατ: Πού είναι το Μεγάλο Ψάρι

Συμβουλές αλιείας από τον κάτοχο παγκόσμιου ρεκόρ μπάσων Greg Myerson

Το Κοννέκτικατ έχει το καλύτερο ψαροντούφεκο στον κόσμο . Αυτό είναι σωστό: Κοννέκτικατ .

Δεν είχα ιδέα ότι η πατρίδα μου είναι μια εστία για τα μεγάλα ψάρια μέχρι που είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον North Branford, τον Greg Myerson του Κοννέκτικατ, που ονομάστηκε Warren Buffett του κόσμου αλιείας. Αυτός είναι ο Greg στη φωτογραφία ... ανυψώνοντας το μεγαλύτερο ριγμένο μπάσο που έχει πιάσει ποτέ. Ο Μάικρον ισχυρίζεται ότι έβγαλε ακόμα μεγαλύτερα ψάρια από τα νερά του Long Island Sound.

Ποιο είναι το μυστικό του; Πού είναι τα καλύτερα μέρη για ψάρεμα στο Κονέκτικατ, τόσο για το αλμυρό νερό όσο και για τα είδη γλυκών υδάτων;

Είτε είστε σοβαρός αγωνιστής ή ένας γονέας που θέλει να πάρει τα ψάρια πέστροφας παιδιά σας ξανά και ξανά, θα σας γοητευτεί από τις συμβουλές και ιστορίες Myerson μετοχές σε αυτό το Q & A:

Ερ: Όταν είδα για πρώτη φορά τη φωτογραφία του παγκόσμιου ρεκόρ σας με ριγέ μπάσο, ήθελα αμέσως να μάθω: Πού στη Γη έβγαλε τα ψάρια τέρας; Υποθέτω ότι ήταν κάπου εξωτικό και ήταν δάπεδο για να μάθετε ότι αλιεύετε στο Long Island Sound. Ήταν αυτή η ανωμαλία 54 ιντσών, 81,88 λιβρών, ή είναι μεγάλα ψάρια άφθονα στην ακτή του Κοννέκτικατ ;

Α: Έχω αλιεύσει σε όλη τη χώρα, και το μεγαλύτερο μπάσο που αλιεύω ποτέ εδώ είναι στο Κοννέκτικατ. Έχω πιάσει τέσσερα ραβδώσεις παγκόσμιας καριέρας στο Κοννέκτικατ τα τελευταία δύο χρόνια. Πολλά από τα ριγέ μπάσα έρχονται εδώ για να τροφοδοτήσουν τον αστακό μας. Τους αρέσει να χρησιμοποιούν το Sound.

Υπάρχει πολύ φαγητό εκεί και έρχονται εδώ το καλοκαίρι.

Ε: Ποιο είναι το μυστικό σας για την προσέλκυση αυτών των τεράστιων ψαριών;

Α: Έχω εφεύρει τεχνικές για να πιάσω αυτά τα πράγματα. Έχω ακούσει πραγματικά αστακούς σε δεξαμενές, και καταγράφω τους ήχους που κάνουν με τα νύχια τους στο κάτω μέρος. Παίρνω το επίπεδο και τη συχνότητα των ντεσιμπέλ και έπειτα δημιουργώ κουδουνίστρες που μιμούνται τον ίδιο ήχο και τις βάζουν μέσα στα βυτία μου.

Έτσι, αυτό είναι ένα από τα κύρια προϊόντα μου που χρησιμοποιώ: το RattleSinker, το οποίο σχεδίασα και κατοχύρωσα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Έφτιαξα αυτές τις συσκευές και τους χρησιμοποίησα για εμένα για χρόνια και ποτέ δεν είπα σε κανέναν γι 'αυτούς. Και στη συνέχεια το 2010, ο Jack, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του Shoreline Bait & Tackle του Jack στο Westbrook, με έπεισε να εισέλθω στο Striper Cup, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα μπάσων με ριγωτά στον κόσμο. Πιθανώς 5.000 άνθρωποι μπαίνουν κάθε χρόνο. Άρχισα και αργά την εποχή. Ξεκινά τον Απρίλιο και δεν μπήκα μέχρι τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Μόλις μπήκα, πήρα το προβάδισμα και κέρδισα το 2010. Κέρδισα το Angler of the Year. Πιάσαμε τρία λοξά μπάσα 60 ​​ριπ λιβρών στο Κοννέκτικατ. Πήρα ένα τηλεφώνημα από έναν συγγραφέα βιβλίων και μου είπε ότι κανένας δεν έχει πιάσει ποτέ τρία 60-pounders. Είπε: "Έχουν περάσει μόνο 100 και έχετε πιάσει τρία μέσα σε ένα χρόνο. Θα είστε πιο διάσημοι από τον Al McReynolds". Δεν ήξερα καν ποιος ήταν ο Αλ Μακρυνόλντς! Αποδεικνύεται ότι ήταν ο σημερινός κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ τότε, μέχρι που έσπασε το ρεκόρ το επόμενο έτος το 2011.

Ερ: Διάβασα το λογαριασμό σας για τη σύλληψη του παγκόσμιου ρεκόρ μπάσο. Έχετε άλλες εξαιρετικές ιστορίες ψαριών από τις εμπειρίες σας στην αλιεία στο Κονέκτικατ ;

Α: Έχω πιάσει μεγαλύτερα ψάρια από ό, τι το παγκόσμιο ρεκόρ και απελευθέρωσε μερικές φορές, χωρίς να γνωρίζει ποιο ήταν το παγκόσμιο ρεκόρ. Δεν συμμετείχα σε κανένα τουρνουά όπου έπρεπε να κρατήσω τα ψάρια. Το 1998, πιάσαμε ένα χονδροειδές ψάρι και το απελευθέρωσα. Και στη συνέχεια και πάλι το 2007, έπιασα ένα άλλο γιγαντιαίο, και το κυκλοφόρησα αυτό. Δεν γνωρίζω καν πόσο μεγάλη ήταν: τους άφησα να πάνε. Αν δεν ήταν για το συγκεκριμένο τουρνουά το 2011, θα κυκλοφορούσα πιθανώς και αυτά τα ψάρια και ποτέ δεν έλαβα το παγκόσμιο ρεκόρ.

Ε: Γιατί δεν είναι το Κοννέκτικατ πάνω σε ραντάρ περισσότερο ψαράδων ως αλιευτικό προορισμό; Γιατί πρέπει να είναι;

Α: Λατρεύω το Κοννέκτικατ. Δεν θα ήθελα να ζήσω οπουδήποτε αλλού. Εγώ πραγματικά εργάζομαι για το Τμήμα Μεταφορών για το Κονέκτικατ. Μου αρεσει πολυ εδω. Ψαρεύω εδώ. Θα μπορούσα να πάω ψάρια οπουδήποτε: μένω εδώ. Έχουμε δύο από τα καλύτερα ρέματα πέστροφας στον κόσμο εδώ με το Housatonic και τον ποταμό Farmington για ψαράδες μύγες.

Και σε αυτό το τμήμα του κράτους, Barkhamsted και Κορνουάλη, είναι απλά πανέμορφο. Έχουμε όλα τα είδη των περιοχών διαχείρισης πέστροφας και των αλιευτικών περιοχών εδώ. Και τότε η αλιεία των ωκεανών ... όλη η ακτή είναι όμορφη. Μπορείτε να φτάσετε στο Λονγκ Νησί, να φτάσετε στο Montauk, να φτάσετε στο Block Island, αλλά έχω αλιεύσει όλες αυτές τις περιοχές και να μην κάνω ποτέ κάτι καλύτερο από αυτό που κάνω στο Κοννέκτικατ. Το κράτος δαπάνησε πέρυσι τόσα εκατομμύρια δολάρια για τον τουρισμό με θέματα με θέμα το Revolutionary War, αλλά λείπουν από το σκάφος! Η πραγματική έλξη είναι η αλιεία που έχουμε εδώ.

Ε: Διάβασα ότι ξεκινήσατε την αλιεία σε ηλικία δύο ετών;

Α: Ναι, η μητέρα μου είπε ότι έκανα ψάρια στο αποχετευτικό δίκτυο για κάποιο λόγο. Είπε ότι απλά ήθελα να ψαρεύω. Δεν είχε σημασία αν έβγαλα τίποτα. Κανείς στην οικογένεια δεν ήταν πραγματικά ένας μεγάλος ψαράς. Ήταν όλοι από το Μπρούκλιν, και στην πραγματικότητα ο παππούς μου εργάστηκε στην αγορά ψαριών Fulton. Όλοι ήρθαν από αυτό το δρόμο, αλλά μετακόμισαν στο Κονέκτικατ και εγκαταστάθηκαν εδώ. Ήμουν αγόρι της χώρας ακριβώς έξω από το ρόπαλο.

Ε: Έχετε ένα αγαπημένο σημείο ψαρέματος στο Κονέκτικατ ;

Α: Ψάχνω σε όλη τη χώρα. Οποτεδήποτε. Για οτιδήποτε. I ψάρια πάγου . Ήμουν μόλις στην Silver Lake την περασμένη εβδομάδα με την κόρη μου στον πάγο και έπιασα μια δέσμη ψαριών. Η κόρη μου θα είναι 7 ετών και αγαπά να αλιεύει. Στην πραγματικότητα κέρδισε το πρώτο της πρωτάθλημα αλιείας πέρυσι. Εγώ πέστροφα ψαρεύω τον ποταμό σολομού στο Κόλτσεστερ. Εγώ ψάρι πέστροφα τον ποταμό Muddy στο Βόρειο Haven. Ι πέστροφα ψαρεύω το Housatonic και Farmington. Ακόμη και ο ποταμός Quinnipiac και ο ποταμός του Connecticut, μπορείτε να πιάσετε ριγέ μπάσο όλο το χρόνο. Οπουδήποτε κι αν πάτε στο κράτος, υπάρχει μεγάλη αλιεία. Το 2011, νομίζω ότι 11 νέα αρχεία έχουν σπάσει στο κράτος και ένα παγκόσμιο ρεκόρ, το οποίο είναι δικό μου.

Ε: Πώς έγινε η αλιεία περισσότερο από ένα χόμπι για εσάς;

Α: Οι άνθρωποι ήθελαν να μάθουν πώς το έκανα. Αν παγιδεύετε όλα αυτά τα τεράστια ψάρια και κανείς άλλος δεν είναι, θέλουν να μάθουν τι είναι το μυστικό τέχνασμα. Και σκέφτηκα ότι χρησιμοποιώ κάτι που εφευρέθηκα. Καταγράφω ήχους από καραβίδες και αστακούς και καβούρια: Αν κάνετε τα δολώματα που αναπαράγουν καραβίδες ή καβούρια ή αστακούς, θέλετε τον ήχο αυτού του συγκεκριμένου πλάσματος μέσα σε αυτό. Έτσι, κάνω κουδουνίστρες που κάνουν αυτούς τους ήχους. Ήταν ένα χόμπι, αλλά τώρα η ζήτηση να φέρει την επιστήμη στην αλιεία πηγαίνει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, και υποθέτω ότι είμαι στην πρώτη γραμμή της. Οι φοιτητές της Νομικής Σχολής του UConn ερεύνησαν το προϊόν που εφευρέθηκα με το όνομα RattleSinker και το έχω κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μένα.

Είμαι στην πραγματικότητα ανοίγοντας το World Record Striper Company ακριβώς δίπλα στο Bill's Seafood στο Westbrook. Δεν είναι τεράστιο βιτρίνα, αλλά κάνω πολλά από την κατασκευή και [διανομή μέσω ταχυδρομείου] από εκεί. Είμαστε μεγιστοποίηση του χώρου για τη γραμμή μας της World Record Striper Company ρούχα. Δεν πρόκειται να είναι ένα τεράστιο μέρος, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε το λογότυπό μας σε όλα τα διαφορετικά πράγματα.

Ερ: Τι άλλες ευκαιρίες έχουν φθάσει στο δρόμο σας από τότε που έσπασε το ριγέ παγκόσμιο ρεκόρ μπάσων;

A: Μόλις έκανα μια μεγάλη συμφωνία βιβλίου με έναν συγγραφέα, Tim Gallagher: Είναι καθηγητής στο Cornell. Έχει ήδη γράψει μερικά bestseller. Πιστεύει ότι αυτό θα είναι το μεγαλύτερο του ποτέ. Το λατρεύει. Έτσι, είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος γι 'αυτό.

Και γυρίζω με έναν διάσημο παραγωγό Jamie Howard. Ξέρετε πώς ο Warren Miller κινηματογραφεί όλα αυτά τα ντοκιμαντέρ σκι; Ο Jamie Howard κάνει αλιευτικά. Κάλεσε ένα το Chasing Silver , το οποίο ήταν ένα τεράστιο χτύπημα. Και το επόμενο, το κάνουμε μαζί. Λέγεται: τρέξιμο της ακτής , και είναι ταινίες στο Κοννέκτικατ και Ρόουντ Άιλαντ και τη Νέα Υόρκη και σε όλη την περιοχή.

Η αλιεία μπάσων είναι μια τεράστια αγορά. Υπάρχουν πάνω από 5 εκατομμύρια ψαράδες στην Ανατολική Ακτή μόνο. Αρχίζω να αποκαλώ πολλούς ανθρώπους που καλούν το όνομα και τους βγάζω από την αλιεία. Ο ψαράς μου είναι ο Walter Anderson, ο οποίος είναι ο διευθύνων σύμβουλος του περιοδικού Parade. Είναι καλός μου φίλος. Είναι καπετάνιος. Έτσι, όταν αυτοί οι μεγάλοι άνθρωποι έρχονται στην πόλη, ενεργεί ως καπετάνιος, ενεργώ ως οδηγός και τους παίρνουμε σε αυτές τις εκδρομές.

Ε: Για ταξιδιώτες που επισκέπτονται το Κονέκτικατ για ψάρεμα, μπορείτε να προτείνετε μερικές από τις αγαπημένες σας πηγές; Μια αγαπημένη πηγή δόλωμα ή κατάστημα κατάστημα;

A: Ο Rick Mola κατέχει τον κόσμο των ψαράδων στο Norwalk. Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο καταστηματάρχης στο κράτος. Ο Jack's είναι ένα εξαιρετικό μέρος: κρέμομαι στο δόλωμα του Jack και ασχολούμαι λίγο πολύ όλη την ώρα. Ένας άλλος καλός είναι ο καπετάνιος Morgan's στο Madison.

Ε: Έχετε ένα αγαπημένο μέρος για να δειπνήσετε μετά από μια ημέρα αλιείας;

Α: Πηγαίνω στα Θαλασσινά του Bill, ακριβώς δίπλα από όπου θα είναι η εταιρεία μου. Είμαι τακτική στα Θαλασσινά του Bill. Το φαγητό είναι υπέροχο.

Ερ .: Υπάρχει βασική συμβουλή που μοιράζεστε με τους ψαράδες που ονειρεύονται να καταγράψουν ένα παγκόσμιο ρεκόρ;

Α: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην τεχνική που καταλήξαμε. Όλα τα ψάρια κυνηγούν από τον ήχο και τους κραδασμούς περισσότερο από το θέαμα. Κυνηγούν πρώτα από τον ήχο και τους κραδασμούς και στη συνέχεια μυρίζουν τη δεύτερη και στη συνέχεια την όρασή τους μόνο για την τελική επίθεση, επειδή είναι όλοι ακραίες. Δεν βλέπουν τίποτα, πραγματικά, εκτός από το κοντινό πλάνο. Έτσι, απευθύνομαι στον τρόπο που κυνηγούν. Έτσι προσελκύω το μεγαλύτερο ψάρι.

Πρέπει να ξέρετε πότε είναι οι καλύτεροι χρόνοι για να τους πιάσετε. Δεν τους αρέσει να κινούνται με γρήγορο ρεύμα. Υπάρχουν ορισμένα παράθυρα με φάσεις φεγγαριών, όταν οι παλίρροιες είναι πιο αργές, και ο αστακός τροφοδοτεί περισσότερο, και το μεγάλο μπάσο ακούει για αυτό. Είναι ένα ολόκληρο σύστημα που έχω καταφέρει. Αυτή τη στιγμή, κοιτάζω το πρώτο τρίμηνο που φτάνει στο φεγγάρι. Θα είναι νεκρός ψηλά στον ουρανό κατά το ηλιοβασίλεμα. Εάν θα μπορούσατε να βρείτε μια χαλαρή παλίρροια κατά το ηλιοβασίλεμα με ένα πρώτο τέταρτο φεγγάρι, θα κάνει την παλίρροια πιο αργή, τα ψάρια πρόκειται να τρέφονται περισσότερο, πρόκειται να χρησιμοποιήσουν το φεγγάρι ως σκηνικό, πρόκειται να δημιουργήσει μια φρενίτιδα και τα ψάρια είναι ευκολότερο να ξεγελάσουν αν βρίσκονται σε φρενίτιδα. Ξανασκεφτώ τα πάντα. Γι 'αυτό πιθανότατα δεν κοιμάμαι πολύ τη νύχτα.

Ε: Πώς ελπίζετε να αλλάξετε την αλιεία στο μέλλον;

Α: Ταξιδεύω στην Ατλάντικ Σίτυ για να μιλήσω με την Ψυχαγωγική Αλιευτική Συμμαχία και πραγματικά να εργαστώ σε κάποια νομοθεσία. Μπορεί να πηγαίνω στο Κογκρέσο για να ασκήσω πίεση στην αλλαγή των αλιευτικών νόμων. Για μένα, η αλιεία έχει γίνει περισσότερο για την προσπάθεια να επινοήσουν πράγματα που ξεπερνούν τα ψάρια απ 'ό, τι απλά βγαίνουν από την αλιεία. Όταν ήμουν παιδί, συνήθιζα να δένομαι μύγες και να πιάσω την πέστροφα και την αγάπησα. Ήταν όλα σχετικά με την αλίευση πράγματα για τα πράγματα που έκανα. Τώρα, είναι ενωμένο σε αυτό, όπου θα ήθελα να δω όλους αλιεύουν τα ψάρια με κάτι που έχτισα. Δεν πρόκειται μόνο για την παραγωγή χρημάτων. Πρόκειται για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι ψαρεύουν και το κάνουν καλύτερα. Και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τη φήμη μου για να προστατεύσω τα ψάρια που προσπαθώ να πιάσω έτσι ώστε να τα έχουμε πάντα και να τα πιάσουμε.