Πού να πάτε Καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα στα Ενυδρεία

Η καταδύσεις και η ψαροντούφεκο στο ενυδρείο σας φέρνουν στη μύτη σας με συναρπαστικά ψάρια

Η μύτη με τη μύτη με ομαδοποιητή 250 λιβρών, ο κύλινδρος των ποδηλάτων κυματίζει στο πλήθος στην άκρη του γυαλιού στο ενυδρείο. Οι επισκέπτες στην ξηρά πλευρά της δεξαμενής κοιτάζουν με θαυμασμό και δέος. Μερικοί από αυτούς επιθυμούν ακόμη να μπορούν να ανταλλάξουν θέσεις με τους δύτες και να έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδρούν με τη θαλάσσια ζωή που παρατηρούν επίσης.

Γνωρίζατε ότι η κατάδυση με ψάρια και το ψαροντούφεκο με ψάρια προσφέρεται σε πολλά ενυδρεία στις Η.Π.Α., καθώς και σε άλλες χώρες του κόσμου; Ορισμένες εμπειρίες "ψαροντούφεκο με τα ψάρια" είναι ανοιχτές για τους ταξιδιώτες ηλικίας έξι και μεγαλύτερους, ενώ για τις περισσότερες καταδύσεις απαιτείται πιστοποίηση κατάδυσης. Αυτές οι δραστηριότητες ανοίγουν τις ευκαιρίες για τους περιπετειώδεις ταξιδιώτες να κατακλύζουν τα βάθη ενός ωκεάνιου περιβάλλοντος, χωρίς ποτέ να περπατούν στη θάλασσα.

Όλα τα παρακάτω ενυδρεία ανήκουν στον Σύνδεσμο Ζωολογικών Κηπευτικών και Ενυδρείων, τον κύριο οργανισμό διαπίστευσης της Αμερικής για τα ιδρύματα αυτά. Τα μέλη έχουν εκπληρώσει τα αυστηρά πρότυπα για τη φροντίδα των ζώων, την εκπαίδευση, τη διατήρηση και την επιστήμη της άγριας φύσης που έχει ορίσει η ένωση, δίνοντάς τους ένα υψηλό επίπεδο συνειδητοποίησης για τις ανάγκες των όντων που φροντίζουν. Συμβάλλουν επίσης να προσφέρουν κάποιες διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για τους επισκέπτες να μπουν στην δεξαμενή και να κολυμπήσουν με κάποια εξωτικά ψάρια.