Το Club Strip του Treasure και το Steakhouse Las Vegas

Μπριζόλα και μια λωρίδα στο Club Gentleman's Treasure στο Λας Βέγκας

Όταν ανεβείτε στο Treasures Gentleman's Club θα εντυπωσιαστείτε από το σχέδιο. Έχουν γίνει τεράστιες με το μοτίβο έτσι οι προσδοκίες σας θα είναι αρκετά υψηλές. Αυτό οδηγεί σε απογοήτευση; Καλά .. είναι μια λέσχη ταινιών και με αυτό θα έχετε το καλό και το κακό. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα ξοδέψετε πολλά χρήματα, καθώς θα αναρωτιέστε γιατί το ποτό σας έχει λίγο ή και καθόλου αλκοόλ.

Οι ερμηνευτές είναι αρκετά ποικίλη δέσμη και ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας και την ώρα της ημέρας μπορεί να είστε είτε πολύ ευχαριστημένοι είτε εξαιρετικά απογοητευμένοι.

Βλέπετε, η μέση εβδομάδα, οι μέσοι της ημέρας οι χορευτές τείνουν να προσελκύουν μια διαφορετική πελατεία από εκείνους τους αργά το βράδυ επισκέπτες του Σαββατοκύριακου. Εξαιτίας αυτού αναμένουν περισσότερα τατουάζ και λίγο περισσότερο χιλιόμετρο για τους χορευτές στις 14:00 το απόγευμα της Τετάρτης. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό πράγμα για μερικούς ανθρώπους, αλλά είναι πραγματικότητα.

Πράγματα που πρέπει να ξέρετε:

Τοποθεσία: Club Las Vegas του Treasure's Strip
2801 Westwood Drive
Las Vegas, NV 89109
Πάρε οδηγίες

Επικοινωνήστε με τη λέσχη θησαυρών Treasure's Las Vegas: (702) 492-3960

Δείτε την ιστοσελίδα του Treasure's Strip Club του Λας Βέγκας

Λέσχη θησαυρού της Λας Βέγκας:

Οι θησαυροί είναι ο λιανοπωλητής του Λας Βέγκας που αποφάσισε να πάει μεγάλος, θα έλεγα τεράστιος. Όχι μόνο επειδή έχει δύο ιστορίες, έναν μπουφέ και κάποιο μισό βοείου κρέατος. Η διακόσμηση είναι σωστή όπου αναρωτιέστε αν είναι πραγματικά σοβαρά, οριοθετεί τόσο ωραία που περιμένετε από όλους να κρατήσουν τα ρούχα τους επάνω.

Ωστόσο, αν σας αρέσει η πολυτέλεια αυτή είναι η λέσχη για να πάει και πραγματικά δεν κοστίζει όλα πολύ περισσότερα από τα άλλα high end λουριά κλαμπ στο Λας Βέγκας.

Για τους κυρίες στο θησαυροφυλάκιο Λας Βέγκας:

Αν δεν καλέσετε τα πάρτυ ποδοσφαίρου μια έλξη, τα κορίτσια δεν θα κατευθυνθούν στους θησαυρούς για το πάρτι Bachelorette. Κανείς δεν χορεύει εδώ.

Επιστρέψτε στον Οδηγό του Las Vegas Strip Club

Ώρες στο Club Strip του Treasure και στο Steakhouse Las Vegas: Ανοιχτό καθημερινά από τις 4 το πρωί μέχρι τις 6 το πρωί

Χρέωση κάλυψης στο Club Strip του Treasure και στο Steakhouse Las Vegas:
Τα $ 40 σας προσφέρουν δωρεάν βόλτα, είσοδο και 3 ποτά.

Κρατήσεις για το Club Strip και το Steakhouse Las Vegas:
VIP πακέτα μπορούν να δεσμευτούν στην ιστοσελίδα τους ή καλώντας το 702-257-3030.

Κωδικός ντυσίματος στο Club Strip του Treasure και στο Steakhouse Las Vegas:
Ανέμελος

Προτάσεις για το Club of Strip του Treasure και το Steakhouse Las Vegas:
Καλέστε για να πάρετε μια βόλτα και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Επιλογές πληρωμής στο Club Strip του Treasure και στο Steakhouse Las Vegas:
Μετρητά και πιστωτικές κάρτες

Σας αρέσει η νυχτερινή ζωή του Λας Βέγκας; Πού είναι το αγαπημένο σας σημείο; Μοιραστείτε την ιστορία σας στο Λας Βέγκας

Πηγαίνετε πίσω στα νυχτερινά κέντρα

Όπως είναι συνηθισμένο στην ταξιδιωτική βιομηχανία, travel-guide.com μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν φαγητό, διαμονή, ή ταξίδια με σκοπό την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Ωστόσο, αυτά τα προνόμια δεν θα επηρεάσουν την κάλυψη στο About.com. Δείτε την Πολιτική Δεοντολογίας του About.com

Σχεδιάζω ένα ταξίδι? Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια συμφωνία είναι με τον σωστό Οδηγό για το Λας Βέγκας. Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα εισιτήρια, τις κρατήσεις και τους καλύτερους τρόπους για να συγκρίνετε τι θα κοστίσει στο Λας Βέγκας.

Πού πρέπει να πάτε στο Λας Βέγκας;

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada