Σχεδιάστε τη διαδρομή σας από τη Νέα Υόρκη στο Μόντρεαλ

Προτεινόμενες διαδρομές οδήγησης και αξιοθέατα κατά μήκος του δρόμου

Η οδήγηση στο Μόντρεαλ από τη Νέα Υόρκη παρουσιάζει διάφορες επιλογές. Το πιο προφανές (και ευκολότερο) είναι να μείνετε στο Interstate 87, το New York State Thruway, το οποίο πηγαίνει σχεδόν κατ 'ευθείαν βόρεια από τη Νέα Υόρκη στο Μόντρεαλ. Τα 200 μίλια βόρεια του Albany έως τα καναδικά σύνορα, το τμήμα Adirondack Northway του I-87, είναι δωρεάν. Οι έξοδοι στο I-87 αριθμούνται διαδοχικά και όχι από απόσταση.

Λαμβάνοντας την γραφική διαδρομή ενώ οδηγείτε στο Μόντρεαλ

Μια γραφική εναλλακτική λύση είναι η διαδρομή US 9W, με θέα στον ποταμό Hudson, που ακολουθεί σχεδόν το I-87.

Είναι καλύτερο να αποφύγετε την διαδρομή US 9W νότια του Poughkeepsie, ωστόσο, επειδή συνορεύει με μια ατέλειωτη σειρά εμπορικών κέντρων. Η κρατική διαδρομή 9D είναι μια γραφική εναλλακτική λύση, όπως οι λεωφόροι Palisades και Taconic, οι οποίοι απαγορεύουν φορτηγά.

Σημειώστε ότι τα πάρκα κατασκευάστηκαν με χαμηλές γέφυρες και διαβάσεις. Αυτή ήταν η προσπάθεια του αρχιτέκτονα Robert Moses να αποθαρρύνει τα λεωφορεία των μεταναστών από την επίσκεψη στα κρατικά πάρκα.

Σταματήστε το Offs στην κοιλάδα του ποταμού Hudson

Η διακοπή στην κοιλάδα του ποταμού Hudson είναι απόλυτη ανάγκη. Οι παρακάτω συνιστώμενες στάσεις βρίσκονται σε απόσταση 90 λεπτών έως δύο ωρών από τη Νέα Υόρκη (περίπου τρεις ώρες από το Μόντρεαλ) και είναι εύκολα προσβάσιμες από τις διαδρομές που αναφέρονται παραπάνω.