Πώς θα φτάσετε από την Κοπεγχάγη στο Άαρχους στη Δανία

Εδώ είναι οι καλύτερες και οι χειρότερες επιλογές μεταφοράς

Όταν ταξιδεύετε στη Δανία από την Κοπεγχάγη έως το Aarhus (και από το Aarhus στην Κοπεγχάγη ), οι ταξιδιώτες έχουν μια καλή επιλογή διαφορετικών επιλογών μεταφοράς. Ωστόσο, κάθε επιλογή έχει τα δικά της υπέρ και τα κατά.

Ό, τι και καλύτερο για το ταξίδι σας από Κοπεγχάγη προς Άαρχους. Ακολουθούν οι πέντε επιλογές μεταφοράς που πρέπει να λάβετε υπόψη.

1. Από την Κοπεγχάγη προς Aarhus από τον αέρα

Η πτήση μεταξύ Κοπεγχάγης και Άαρχους διαρκεί περίπου 45 λεπτά και καθημερινά προσφέρονται καθημερινές πτήσεις απευθείας από τη SAS και άλλους.

Αυτή είναι μια καλή επιλογή κυρίως για τους ταξιδιώτες που πιέζονται για το χρόνο. Διαφορετικά, τα μειονεκτήματα είναι η τιμή και ότι δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να εξετάσουμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

2. Από την Κοπεγχάγη προς το Aarhus με τρένο

Παίρνοντας το τρένο από την Κοπεγχάγη στη Στοκχόλμη κοστίζει συνήθως λίγο λιγότερο από τα αεροπορικά εισιτήρια και είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε να παραμείνετε ευέλικτοι. Παίρνει επίσης περισσότερο χρόνο (περίπου τρεις ώρες) για να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπεγχάγης και Άαρχους. Τα τρένα αφήνουν κάθε πόλη κάθε 30 με 45 λεπτά και η βόλτα με το τρένο είναι γραφική και χαλαρωτική. Μπορείτε να πάρετε ευέλικτα εισιτήρια τρένων και να συγκρίνετε τις τιμές στο RailEurope.com.

3. Από την Κοπεγχάγη προς το Aarhus με το αυτοκίνητο

Η διαδρομή μεταξύ Κοπεγχάγης και Άαρχους είναι κατάλληλη εάν έχετε περίπου τέσσερις ώρες για την απόσταση 300 χιλιομέτρων (185 μίλια), ένα αυτοκίνητο μίσθωσης και είστε έτοιμοι για μια γραφική διαδρομή . Υπάρχουν δύο δρομολόγια που μπορείτε να πάρετε: Η εύκολη επιλογή περιλαμβάνει διόδια και τη γέφυρα στο Storebælt (DKK 200-330).

Από την Κοπεγχάγη, πάρτε το E20 δυτικά μέχρι να χτυπήσετε το E45. Πηγαίνετε βόρεια στην E45 προς Aarhus. Ή να αποφύγετε τη διαδρομή με διόδια και να πάρετε μέρος από το πορθμείο (DKK 300-700). Με αυτό τον τρόπο, πηγαίνετε βορειοδυτικά στον δρόμο 21 προς Sjaellands-Odde και μεταφέρετε το πλοίο Mols Line προς Aarhus από εκεί.

4. Από την Κοπεγχάγη προς το Aarhus από το πλοίο

Για να χρησιμοποιήσετε ένα πορθμείο μεταξύ Κοπεγχάγης και Aarhus, ρίξτε μια ματιά στη δεύτερη επιλογή οδήγησης παραπάνω.

5. Από την Κοπεγχάγη προς το Aarhus με λεωφορείο

Αυτή είναι μια βιώσιμη επιλογή που αφήνει τους ταξιδιώτες ευέλικτους, χαλαρούς και με χρήματα για εφεδρεία. Η γραμμή Abildskou λεωφορείου 888 συνδέει καθημερινά την Κοπεγχάγη και το Aarhus. Είναι συγκριτικά ανέξοδο για ένα εισιτήριο για ενήλικα λεωφορεία, που καταβάλλεται απευθείας στον οδηγό λεωφορείου. Το ταξίδι της Κοπεγχάγης-Άαρχους διαρκεί περίπου τρεις ώρες.