Μπανγκαλόου Μπανγκαλόου Μόντρεαλ και Οδηγός Sex Clubs

Τα Καλύτερα Gay Bathhouses και Sex Clubs στο Μόντρεαλ

Όχι μόνο είναι το Μόντρεαλ ένας από τους κορυφαίους προορισμούς της Βόρειας Αμερικής για γκέι νυχτερινή ζωή, μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για τις πιο δημοφιλείς σκηνές γαμήλιων λουτρών στον κόσμο, με λιγότερες από μισή ντουζίνα ανδρικές σάουνες γύρω από την πόλη. Κάποια από αυτά είναι αρκετά χαμηλά κλειστά και εξυπηρετούν κυρίως τους ντόπιους, αλλά υπάρχουν μερικές αξιοσημείωτες τοποθεσίες στο ζωντανό Gay Village της πόλης που τραβούν μια σταθερή ροή των τακτικών, συμπεριλαμβανομένης της αφθονίας των gay τουριστών στην πόλη για διασκέδαση.

Το πιο διάσημο από αυτά είναι η σάουνα Oasis (1390 rue Saint-Catherine E, 514-521-0785), η οποία είναι ανοιχτή όλο το εικοσιτετράωρο και υπόσχεται πολύ καλά τους φίλους της - εάν εμφανιστείτε εδώ και διαπιστώσετε ότι υπάρχουν λιγότερα από 10 άλλους προσκεκλημένους στο χώρο, η διοίκηση θα σας επιστρέψει το κόστος εισδοχής. Ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο και σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σπίτια σε ολόκληρο το Gay Village, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι σχεδόν πάντα θα βρείτε ότι πολλοί άνθρωποι εδώ ταξιδεύουν γύρω, και σε μερικές νύχτες ο χώρος σέρνει απόλυτα με τους άνδρες στο make , από κοκκινωπά μυϊκά dudes σε ηλικιωμένους άνδρες μέχρι collegiate twinks. Η σάουνα στο Μόντρεαλ τείνει να είναι πιο αποδεκτή και γενική από ό, τι σε άλλες πόλεις της Βόρειας Αμερικής - πιο χαρακτηριστικό από αυτό που θα βρείτε στην Ευρώπη. Έτσι, πραγματικά τείνετε να βρείτε όλα τα κοινωνικά στρώματα στο Oasis και τα άλλα λουτρά της πόλης. Το Oasis είναι ένας αρκετά φιλικός χώρος με εκτεταμένες εγκαταστάσεις - ένα μεγάλο χώρο ντους, σαλόνι με τραπέζι μπιλιάρδου, ατμόλουτρο, υδρομασάζ, στεγνή σάουνα, περιοχές με θέα στο πορνό και, φυσικά, ένα εκτεταμένο δίκτυο καμπίνων και ντουλαπιών.

Στα 10.000 τετραγωνικά πόδια, υπάρχουν πολλές σκοτεινές γωνίες και διάδρομοι με τρύπα που τείνουν να περιπλανηθούν.

Δύο άλλα λουτρά Gay Village που αξίζει τον κόπο να γνωρίσετε είναι η GI Joe Sauna (1166 rue Saint-Catherine E, 514-528-3326), η οποία θεωρείται γενικά ως ο προτιμώμενος προορισμός μεταξύ των παιδιών σε φετίχ, δέρμα και στρέβλωση (υπάρχουν δωμάτια με ιμάντες). (1465 rue Saint-Catherine E, 514-524-3486), η οποία είναι μεγαλύτερη από τους ντόπιους - είναι λιγότερο δαπανηρή, λίγο παλαιότερη και έχει λιγότερα περιτριγυρισμένα στοιχεία, αλλά εκείνοι που έρχονται εδώ δεν βρίσκουν τακτικά συγκινήσεις .

Ο GI Joe, από την άλλη πλευρά, είναι μια πολύ καλή σάουνα, με δύο υδρομασάζ, μια δημοφιλής περιοχή ηλιοθεραπείας στον τελευταίο όροφο και πολλές περιοχές για ομαδικό παιχνίδι. Αν βρείτε το Oasis λίγο βανίλια για τα γούστα σας, ίσως να θέλετε να δοκιμάσετε τον GI Joe.

Οι άλλες γκέι σάουνες της πόλης βρίσκονται λίγο πιο μακριά από την πρωτεύουσα γκέι συνοικία, στο Οροπέδιο και εξυπηρετούν περισσότερο τους ντόπιους, κάτι που μπορεί να είναι διασκεδαστικό εάν αναζητάτε πιο αυθεντική εμπειρία. Λάβετε υπόψη ότι η πελατεία και το προσωπικό σε αυτά τα άλλα σημεία ενδέχεται να είναι λιγότερο πιθανό να μιλούν αγγλικά, αλλά στη συνέχεια, ίσως δεν είστε σαν Σάουνα σε αναζήτηση διεγερτικής συνομιλίας. Η σάουνα St-Hubert (6527 rue Saint-Hubert, 514-277-0176), η οποία είναι σωστή από το σταθμό του μετρό Beaubien, είναι η πιο δημοφιλής από αυτές - είναι μια μικρότερη, αλλά αρκετά όμορφα διατηρημένη εγκατάσταση, και το μέγεθος μπορεί πραγματικά να γίνει λίγο πιο εύκολο να συναντήσετε άλλους τύπους. Υπάρχουν δωμάτια διαφόρων ειδών (μερικά με sings), και διαφορετικές θεματικές βραδιές απευθύνονται σε συγκεκριμένα γούστα. Όπως συμβαίνει με όλες τις εγκαταστάσεις στο Οροπέδιο, μπορείτε γενικά να περιμένετε μια παλαιότερη δέσμη προστάτων από ότι στο Gay Village.

Οι άλλες δύο επιλογές στο Οροπέδιο είναι η Σάουνα 5018 (5018 blvd Saint-Laurent, 514-277-3555), η οποία είναι μια παλαιότερη εγκατάσταση που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το "The Main" με θέα το Parc Lahaie στην άκρη του δημοφιλούς Mile End περιοχή; και το ιστορικό Colonial Bath (3963 ave.

Colonial, 514-285-0132), το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι το παλαιότερο λουτρό της ηπείρου - άνοιξε πάνω από έναν αιώνα πριν το 1914. Με μια κεντρική τοποθεσία κοντά στο Boulevard Saint-Laurent, μια όμορφη βεράντα στον τελευταίο όροφο, και ντους εγκαταστάσεις, είναι σίγουρα καλλιεργείται μια πιστή βάση ανεμιστήρων όλα αυτά τα χρόνια. Εντούτοις, οι ξένοι μπορεί να βρουν λίγο δύσκολο να προσαρμοστούν, καθώς το πελατολόγιο στρέφεται έντονα προς τους μακροχρόνιους ντόπιους.