Αναθεώρηση: Οργανωτής Ταξιδίων Airpocket

Είναι ανθεκτικό, χρήσιμο και προσαρμόσιμο

Αν είστε κάτι σαν τους περισσότερους ταξιδιώτες, η τσάντα μεταφοράς σας είναι ένα σπίτι πολλαπλών χρήσεων για πολλά πράγματα. Στην περίπτωσή μου, συχνά καταλήγει να φέρει φορητό υπολογιστή, tablet, φορτιστές, ακουστικά, γυαλιά ηλίου, βιβλίο ή ηλεκτρονικό αναγνώστη, φορητή μπαταρία, διαβατήριο, κάρτες επιβίβασης, επιβεβαιώσεις κράτησης ... ο κατάλογος συνεχίζεται.

Ως αποτέλεσμα, η μετάβαση μέσω της ασφάλειας γίνεται μια απογοητευτική άσκηση, ειδικά σε αεροδρόμια όπου απολύτως κάθε κομμάτι της ηλεκτρονικής πρέπει να βγει από την τσάντα.

Μόλις βρεθεί στο πλοίο, η εύρεση οποιουδήποτε αντικειμένου μέσα στην τσάντα είναι εξίσου ενοχλητική, είτε είναι κάτω από το κάθισμα μπροστά είτε έχει αποθηκευτεί στον κάδο.

Έχω εξετάσει διάφορους διοργανωτές με την πάροδο των χρόνων, όλοι γνωρίζοντας την ικανότητα να αποθηκεύετε εύκολα, να μεταφέρετε και να χρησιμοποιείτε τα βασικά σας ταξίδια, αλλά κανένας δεν έχει πιάσει ιδιαίτερα τα μάτια μου. Η αυστραλιανή εταιρεία Airpocket πιστεύει ότι έχει καταλήξει σε κάτι διαφορετικό, ωστόσο, και έστειλε ένα δείγμα της χρηματοδοτούμενης από Kickstarter έκδοσης για να ρίξετε μια ματιά.

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Η μέτρηση των 11,8 "x 9,8" x 2,4 ", η Airpocket είναι κατασκευασμένη από ένα παχύ, ανθεκτικό νεοπρένιο. Είναι αρκετά μαλακό ώστε να μην γρατζουνίζει οθόνες ή γυαλιά, με αρκετό μαξιλάρι για να προσφέρει λογική προστασία για ό, τι είναι μέσα. θεωρείτε ως προσωπικό στοιχείο για τις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες - με άλλα λόγια, συνήθως μπορείτε να το πάρετε στην καμπίνα εκτός από την τσάντα μεταφοράς.

Δεν θα θέλατε να το ρίξετε πάνω στο σκυρόδεμα από το ύψος του κεφαλιού, αλλά προσφέρει άφθονη προστασία από το είδος των χτυπήματος και τα ταξίδια πτώσεων συνήθως ρίχνουν στα ηλεκτρονικά σας.

Από την άλλη πλευρά, το μαξιλάρι καθιστά την Airpocket ογκώδη από πολλούς άλλους διοργανωτές.

Με στυλ, έχει κυρίως μαύρο σχεδιασμό, με κόκκινες προειδοποιήσεις για τη ζώνη στο πίσω μέρος και τις εσωτερικές θήκες. Το συγκρότημα είναι αρκετά ευρύ και χρησιμοποιείται για να γλιστρήσει ο διοργανωτής πάνω από την εκτεταμένη λαβή μιας κυλιόμενης βαλίτσας.

Αυτή είναι μια έξυπνη ιδέα, καθώς διευκολύνει τη μεταφορά όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Μιλώντας για τη μεταφορά, έρχεται με ένα αφαιρούμενο ιμάντα που μπορεί να συνδεθεί με ένα ζευγάρι άγκιστρα κοντά στην κορυφή για να σας αφήσει να το χρησιμοποιήσετε ως αγγελιοφόρο. Μόλις στο αεροπλάνο, η Airpocket έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε μια τυπική τσέπη του καθίσματος.

Στο εσωτερικό, ο διοργανωτής χωρίζεται σε διάφορα διαμερίσματα. Δύο τμήματα εκτελούνται σε όλο το μήκος, προορίζονται για tablet υπολογιστές, βιβλία, e-readers ή παρόμοια, καθώς και έγγραφα χαρτί. Θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε ένα μικρό φορητό υπολογιστή όπως το Macbook Air 11, αλλά θα ήταν μια σφιχτή συμπίεση. Οτιδήποτε μεγαλύτερο θα ήταν εκτός σκέψης.

Τα άλλα διαμερίσματα είναι διαφορετικά μεγέθη, επιτρέποντας να πέσουν μέσα τα στοιχεία όπως τηλέφωνα, διαβατήρια, φορτιστές και άλλα αξεσουάρ. Υπάρχει ακόμη και ένα στενό τμήμα για να κολλήσει ένα στυλό μέσα, για να συμπληρώσετε αυτές τις ενοχλητικές κάρτες προσγείωσης.

Η εταιρία επίσης πωλεί ένα περίπτερο με τις επιπλέον παροχές με επιπλέον κόστος, το οποίο μπορεί να χωρέσει μέσα στην Airpocket και να αποθηκεύσει μαζί μια δέσμη μικρότερων στοιχείων.

Δοκιμές πραγματικού κόσμου

Βάζοντας την Airpocket στη δοκιμή σε ένα διατλαντικό ταξίδι, την γεμίσα με τα βασικά πράγματα που θα ήθελα να θέλουν στην οκταωρη πτήση. Για το σκοπό αυτό, συμπεριέλαβα ένα tablet 7 ", διαβατήριο, φορητή μπαταρία και καλώδιο φόρτισης, το βιβλίο που διαβάζω, ένα smartphone και ένα στυλό.

Οτιδήποτε έζησε συνήθως στη δική του περίπτωση - το tablet, το τηλέφωνο και το διαβατήριο - έμειναν έτσι. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν μια κάπως ογκώδης και βαρύς διοργανωτής, αλλά όλα εγκαταστάθηκαν χωρίς πρόβλημα. Ήμουν σε θέση να βγάλω γρήγορα τα κλειδιά και το πορτοφόλι μου, επίσης, όταν περπατούσα μέσα από σαρωτές ασφαλείας.

Δεδομένου ότι το carry-on μου ήταν σακίδιο και όχι κυλιόμενη βαλίτσα, δεν ήξερα πόσο καλά θα λειτουργούσε η Airpocket για μένα. Τελικά, επέλεξα να χρησιμοποιήσω τον ιμάντα και να το φορέσω πάνω στο σώμα μου, κάθοντάς τον σε ένα ισχίο με το σακίδιο πάνω από την κορυφή. Ήταν πιο χρήσιμο και άνετο από το αναμενόμενο και ακόμα μπορούσα να το ξεδιπλώσω εύκολα και να βγάλω το διαβατήριό μου στο check-in χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσω το σακίδιο.

Επί του σκάφους, ο διοργανωτής τοποθετούσε εύκολα στην τσέπη του καθίσματος, αν και το επιπλέον πάχος ήταν αξιοσημείωτο.

Είναι κάτι που θα αποτελούσε περισσότερο πρόβλημα σε υπερμεταφορικές αεροπορικές εταιρείες με προϋπολογισμό, όπου τα πόδια είναι ήδη ένα θέμα. Θα θελήσετε να μειώσετε το ποσό στο ελάχιστο όταν λαμβάνετε μία από αυτές τις πτήσεις.

Ετυμηγορία

Μου άρεσε η Airpocket περισσότερο από το αναμενόμενο. Είναι καλά σχεδιασμένο και αρκετά ανθεκτικό για να χτυπήσει μερικά χτυπήματα. Η επιλογή να το μεταφέρετε με τρεις διαφορετικούς τρόπους (πάνω από μια λαβή βαλίτσας, ως τσάντα αγγελιοφόρων ή στο χέρι σας) είναι ευπρόσδεκτη, καθιστώντας την χρήσιμη σε περισσότερες καταστάσεις από ό, τι μεγάλο μέρος του ανταγωνισμού.

Το φτιαγμένο από νεοπρένιο έχει τόσο πλεονεκτήματα όσο και con. Από την κορυφή, το επιπλέον τέντωμα είναι χρήσιμο εάν προσπαθείτε να πιέσετε ένα μεγαλύτερο στοιχείο και αυτή η επιλογή υλικού παρέχει κάποια πολύ απαραίτητη επένδυση και αντοχή στο νερό. Σίγουρα προσθέτει στο μεγαλύτερο μέρος, και αν παλεύετε ήδη με το χώρο των ποδιών στην πτήση σας, θα παρατηρήσετε τη διαφορά, ειδικά αν έχετε γεμίσει αρκετά μέσα.

Η τιμή είναι λογική για ένα στερεό κομμάτι αποσκευών σαν αυτό, σε περίπου 70 δολάρια, αν και μπορεί να είναι δύσκολο να δικαιολογηθεί η τιμή-συνειδητή, δεδομένου ότι είναι πολύ πιθανό να συνηθίσει όταν πετούν. Γενικά, αν ταξιδεύετε τακτικά και είστε στην αγορά για κάποιον διοργανωτή με κάποια περιγραφή, το Airpocket θα πρέπει να το κάνει στη λίστα σας.