Τα καλύτερα βέγκαν αρτοποιεία στη Φιλαδέλφεια

Εδώ είναι όπου τα vegans μπορούν να πάνε για να χορτάσουν ένα γλυκό δόντι στη Φιλαδέλφεια.

Η vegan διατροφή σας αποφεύγει τα γαλακτοκομικά, τα αυγά και άλλα ζωικά προϊόντα που προέρχονται από ζώα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραδόσαστε μια αγάπη για τα γλυκά. Εδώ στη Φιλαδέλφεια, η ζήτηση για vegan επιδόρπια ώθησε μια κίνηση των βέγκαν αρτοποιεία, τα οποία όλα προσελκύουν γεύση μπουμπούκια με επιδέξια γλυκίσματα που ανταγωνίζονται οτιδήποτε θα βρούμε κάτω από το γυαλί σε ένα παραδοσιακό αρτοποιείο .

Είτε ψάχνετε για ένα cupcake για μια après-δείπνο θεραπεία ή μια περίτεχνη κέικ βέγκας γάμο για την επερχόμενη νυφικά σας, αυτά τα αρτοποιεία έχουν το γλυκό δόντι σας καλύπτονται.

1) Vegan Treats

Εντάξει, έτσι Vegan Treats είναι λίγοι τρόποι από τη Φιλαδέλφεια, αλλά οι vegans από όλη την περιοχή θα βεβαιώνουν ότι αυτό το φούρνο της Βηθλεέμ αξίζει τον κόπο. Από τα ντόνατς και τα cheesecakes μέχρι τα cupcakes και τις βόμβες φυστικοβούτυρου εκτός του κόσμου, ακόμη και οι μη-βέγκαν θα βρουν κάτι για να τρέξουν εδώ. Επιπλέον, το Vegan Treats είναι ένα "go-to" στην περιοχή Philly για όμορφα διακοσμημένα βέγκαν γαμήλια κέικ και πύργους cupcake, με το τέλος παράδοσης να υπολογίζεται ανά μίλια βάση.

Τα κρεμώδη παγωτά μαλακής σούπας και τα καλλυντικά χωρίς γλουτένη προσδίδουν στην έκκληση του φούρνου, αλλά αν δεν είστε πρόθυμοι να το κάνετε έξω από την πόλη, μπορείτε να δοκιμάσετε τα γλυκά της Vegan Treats σε μια σειρά από καφετέριες και coffeeshops σε όλη την περιοχή Philly Vegan Treats ιστοσελίδα για καταχωρίσεις).

3) γλυκιά ελευθερία

Η γλυκιά ελευθερία είναι το πρώτο αρτοποιείο της Φιλαδέλφειας χωρίς γλουτένη. Δεν είναι μόνο τα κοινά τροφικά αλλεργιογόνα - η πρωτεΐνη γάλακτος, τα αυγά, η σόγια, το σιτάρι, το καλαμπόκι, τα φιστίκια-πλαγίως, η Sweet Freedom βασίζεται σε φυσικά γλυκαντικά αντί για επεξεργασμένα σάκχαρα. Το αποτέλεσμα είναι ένα μείγμα επιδορπίων που μπορούν να προσελκύσουν ακόμα και τις πιο περιορισμένες δίαιτες.

Παρά τη μακρά λίστα των απαγορευμένων συστατικών, τα γλυκά σε αυτό το αρτοποιείο South Street παρέχουν τόσο γεύση όσο και ποικιλία. Τα cupcakes έρχονται σε γεύσεις όπως το τσιπ σοκολάτας μπανάνας, ενώ τα μπισκότα παράγουν τσιμπήματα καρύδας, σταφίδας, τσιπ σοκολάτας και έλασης βρώμης, ανάλογα με την ποικιλία που ζητάτε. Οι πρόωροι νεοσσοί μπορούν να βρεθούν για ένα muffin, donut ή κανέλα κανέλας για να πάνε με το πρωινό τους φλιτζάνι καφέ.

4) Ολόκληρα τρόφιμα

Αυτή η εθνική αλυσίδα εφοδιασμού είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να αποθηκεύετε καθημερινά συρραπτικά κουζίνας, αλλά οι vegans με επιδεξιότητα για το επιδόρπιο είναι πιο κατάλληλες για να χειροκροτήσουν το Whole Foods για τη μεγάλη γκάμα των γλυκών που είναι φιλικά προς τα vegan. Στην πραγματικότητα, ένας γύρος γύρω από το τμήμα αρτοποιίας είναι πιθανό να αποκαλύψει brownies, μελόψωμο, ντόνατς, scones, muffins και μπισκότα, όλα σαφώς επισημαίνονται ως vegan.

Μεμονωμένες μερίδες παραχαραγμένων επιδόρπια χαλαρώνουν στην περίπτωση ψυγείου του μπακάλου, ενώ ολόκληρα τα βέγκαν κέικ βρίσκονται κάτω από το γυαλί και διατίθενται σε γεύσεις όπως το βούτυρο και το σοκολάτα. Διατίθενται σε μορφή στρογγυλού ή σε φύλλα, προσφέρονται επίσης προσαρμοσμένα ειδικά κέικ ευκαιρίας, αλλά απαιτούν προειδοποίηση.