Κλέψτε ένα φιλί στο Hershey κατά τη διάρκεια της σοκολάτας που καλύπτεται Φεβρουαρίου

Πού αλλού εκτός από "το πιο γλυκό μέρος στη γη" θα περίμενε κανείς να βρει ένα μηνιαίο γεγονός που ονομάζεται φεστιβάλ που καλύπτεται από σοκολάτα; Στο Hershey, Pennsylvania, η κύρια λεωφόρος ονομάζεται Chocolate Avenue και τα φώτα του δρόμου διαμορφώνονται όπως τα φιλιά του Hershey. Η πόλη τέθηκε στο χάρτη από την εταιρία Hershey Chocolate Company και τον ιδρυτή της, Milton Hershey.

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου chocopalooza, μπορείτε να χορέψετε με τους χαρακτήρες του Hershey κατά τη διάρκεια της Hersheypark Chocolate Parade, να απολαύσετε παρατεταμένες θεραπείες σοκολάτας στο The Spa στο Hotel Hershey, να δημιουργήσετε τη δική σας γλυκιά γεύση κατά τη διάρκεια της "Δοκιμάστε το με Τρούφες" στο The Hershey Story , κι αλλα.

Τα πάντα συμβαίνουν με τη σοκολάτα στο Hershey, και αυτό δεν είναι ποτέ πιο αληθινό από ό, τι κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεστιβάλ Καλυμμένου με Σοκολάτα, όταν πλούσιες γευστικές εμπειρίες στο Hotel Hershey περιλαμβάνουν ένα πεντανόστιμο Dinner Extraordinaire. Κατά τη διάρκεια αυτού του γεύματος, η σοκολάτα μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και οτιδήποτε, από το χαλασμένο χτένισμα jumbo έως τις μικρές πλευρές. Θέλετε να δημιουργήσετε ένα από αυτά τα πιάτα με σοκολάτα στο σπίτι; Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες συνταγές σοκολάτας του Hershey.

Άλλες εκδηλώσεις με θέμα τη σοκολάτα στο Hotel Hershey διαχειρίζονται τη γκάμα από διαδηλώσεις σερβιτόρων σε απογευματινά τσάγια σοκολάτας και υπάρχουν επίσης εκδηλώσεις με θέματα σοκολάτας στο Hershey Lodge, μια λιγότερο πολυτελή αλλά πολύ φιλική προς την οικογένεια και οικονομικότερη επιλογή.

Σημειώστε ότι το θεματικό πάρκο Hersheypark είναι κλειστό τον Φεβρουάριο. Αλλά μπορείτε να επισκεφθείτε το ZooAmerica και να απολαύσετε πολλές δραστηριότητες στα ξενοδοχεία Hershey , συμπεριλαμβανομένων των παγοδρομίων και κολύμπι στις εσωτερικές πισίνες.

Σε όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, θα βρείτε επίσης πολλές δραστηριότητες με θέμα τη σοκολάτα για τα παιδιά στο Chocolate World του Hershey και στο Hershey Story Museum.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας στο Hershey

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τα ειδικά πακέτα που προσφέρονται για αυτό το γεγονός.