Ένας πλήρης οδηγός για τις καλύτερες περιοχές νυχτερινής ζωής του Χονγκ Κονγκ

Δύο γειτονιές Πού να ανάβει η νύχτα

Είτε η πρόθεση του ταξιδιού σας είναι δουλειά ή ευχαρίστηση, το Χονγκ Κονγκ διαθέτει μια σειρά από καυτά σημεία όπου μπορείτε να αφήσετε χαλαρά και να διασκεδάσετε. Το Lan Kwai Fong και το SoHo είναι οι δύο πιο δημοφιλείς περιοχές για το ποτό και τη νυχτερινή ζωή στο Χονγκ Κονγκ , προσφέροντας ποικιλία από εστιατόρια, μπαρ και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Το Lan Kwai Fong βρίσκεται στην πολυσύχναστη και δυναμική κεντρική επιχειρηματική περιοχή, ενώ το SoHo είναι λίγο πιο εξελιγμένο και βρίσκεται νότια του Hollywood Road (εξ ου και το όνομα).

Ζωντανή Lan Kwai Fong

Το Lan Kwai Fong έχει γίνει το σπίτι του κόμματος του Χονγκ Κονγκ και διαθέτει μια πλατεία καλντερίμι γεμάτη με μπαρ, κλαμπ και εστιατόρια. Υπάρχουν πάνω από 80 μπαρ, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων από τα πιό αξεπέραστα σημεία κατανάλωσης του Χονγκ Κονγκ, αλλά οι εγκαταστάσεις τρέχουν το φάσμα από τις σούβλες και τις ράβδους από πριονίδι στις κομψές αμπελώνες. Τα Σαββατοκύριακα, το buzz είναι ακαταμάχητο και η περιοχή εκτοξεύεται με expats και τουρίστες που διαχέονται στους γύρω δρόμους. Η νυχτερινή ζωή μπαίνει σε ταχύτητα γύρω στις 9:00 μ.μ. και συνεχίζει και το πρωί, με ευτυχισμένες ώρες που τρέχουν τη νύχτα.

Ορισμένα σημαντικά σημεία για να ελέγξετε έξω είναι το Δουβλίνο Jack , μια κομψή ιρλανδική παμπ όπου ο ιδιοκτήτης γνωρίζει τους προστάτες του από το όνομα? Το Brewhouse του Χονγκ Κονγκ, το οποίο διαθέτει μερικά από τα καλύτερα τοπικά παρασκευάσματα. και το Stormies, το σημείο εστίασης για μεθυσμένους θρήνους. Ένα must είναι ένα ποτό στην ταράτσα του Fringe Club , το οποίο προσφέρει μια ειρηνική πίντα στη μέση του χάους του Lan Kwai Fong.

Βρετανοί πότες συχνά αντιμετωπίζουν την Lan Kwai Fong ως παρατεταμένη προθέρμανση πριν προσκρούσουν στην περιοχή Wan Chai ( περιοχή κόκκινου φωτός του Χονγκ Κονγκ) αργότερα τη νύχτα. Αν είναι clubbing είστε μετά, Lan Kwai Fong φιλοξενεί τα καλύτερα πατώματα χορού της πόλης.

Εκλεπτυσμένο SoHo

Το μείγμα της κινεζικής κουλτούρας και της αποικιακής αρχιτεκτονικής με ένα άγγιγμα της σύγχρονης δημιουργίας για μια πιο κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα σε αυτή την κορυφαία περιοχή ψυχαγωγίας.

Θα βρείτε εστιατόρια, μπαρ, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, γκαλερί τέχνης και το πρώτο club κωμωδίας της Ασίας, καθώς και έναν από τους μεγαλύτερους ανελκυστήρες στον κόσμο. Ενώ το Lan Kwai Fong έχει περισσότερο από μια ατμόσφαιρα πάρτι, το SoHo προσελκύει ένα πλήθος εκπατρισμένων που είναι πιο εκλεπτυσμένο.

Αν ψάχνετε να χορέψετε τη νύχτα μακριά, αφήστε το Drop, το οποίο έχει κερδίσει τη φήμη ότι είναι το μέρος για να πιάσετε την καλύτερη οικιακή μουσική στην πόλη ενώ απολαμβάνετε μια οικεία ατμόσφαιρα. Για περίτεχνα παρασκευάσματα κοκτέιλ, κατευθυνθείτε στο Quinary, ένα είδος εργαστηρίου ανάμειξης του τρελλού επιστήμονα. Το Varga Lounge είναι το "must-experience μπαρ του Χονγκ Κονγκ", που χρονολογείται από τις δεκαετίες του 1950, με ρετρό μουσικό, ντεκόρ και ποτά. Για να καθίσετε και να απολαύσετε ποικιλία ποικιλιών, δοκιμάστε το Nocturne Wine και το Whiskey Bar, όπου θα έχετε πάνω από 250 κρασιά και 150 ουίσκι για να διαλέξετε.

Αν και η έλξη του Lan Kwai Fong δεν είναι πραγματικά η σκηνή του εστιατορίου, το SoHo είναι γνωστό για την μεγάλη ποικιλία ποιοτικών εστιατορίων του - τα πάντα, από ελαφρές εθνοτικές τσιμπήματα για να επεξεργαστούν κομψά γεύματα. Για μερικά εξωτικά παραδοσιακά λιβανέζικα τρόφιμα, κατευθυνθείτε στο Maison Libanaise και καθίστε στην ταράτσα για να κάνετε την παρακάτω ενέργεια. Ή να γνωρίσετε την παράδοση Bia Hoi του Βιετνάμ (πίνοντας μπύρα στις γωνίες του δρόμου) στο Chom Chom, όπου οι βιετναμέζικες ζυθοποιίες συνδυάζονται με το κλασικό φαγητό της οδού Hanoi.

Ανεξάρτητα από το γούστο ή τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλά εστιατόρια για να διαλέξετε.