Ψάχνετε για μισή τιμή Λας Βέγκας Εμφάνιση Εισιτήρια;

Εξοικονόμηση χρημάτων στις εμφανίσεις στο Λας Βέγκας

Ψάχνετε για εισιτήρια για Λας Βέγκας;

Έτσι θέλετε να δείτε την Celine Dion στο Caesars Palace ή το "O" από το Cirque du Soliel στο Bellagio αλλά έχετε παρατηρήσει ότι όλα αυτά τα γεγονότα έχουν εξαντληθεί. Τι κάνεις τώρα? Υπάρχει μια τελευταία ευκαιρία να λάβετε αυτά τα εισιτήρια απευθείας από το box office, αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει κάμπινγκ έξω στο περίπτερο με γραμμή την ημέρα της επίδειξης. Μπορείτε επίσης να καλέσετε το box office ή το θυρωρείο στο ξενοδοχείο για προτάσεις.

Αυτές τις μέρες φαίνεται να υπάρχουν περισσότερα εισιτήρια για το Λας Βέγκας διαθέσιμα από ό, τι στο παρελθόν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε. Θα δείτε την εκπομπή που θέλετε να δείτε.


Ρίξτε μια ματιά σε περισσότερες εκθέσεις στο Λας Βέγκας για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε τις διακοπές σας.

Πρώτον, εδώ είναι μερικές συμβουλές για να πάρει εισιτήρια για το Λας Βέγκας δείχνει. Αν ψάχνετε για παρουσιάσεις μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε Best of Vegas. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό που προσφέρουν και αν σας ταιριάζει, μπορείτε εύκολα να εξοικονομήσετε μερικά δολάρια.

Αυτός ο κατάλογος των παρουσιάσεων του Λας Βέγκας θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τις επιλογές σας. Μπορεί να ψάχνετε για μια φιλική προς την οικογένεια επίδειξη ή μια ενήλικη παράσταση ή έναν μάγο ή έναν κωμικό. Το Λας Βέγκας έχει τόσες πολλές επιλογές που σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι ίσως χρειαστεί να παρατείνετε τη διαμονή σας για να δείτε όλη την εκπομπή που μπορείτε να βρείτε στη λωρίδα του Λας Βέγκας.

Εξετάστε άλλες εμφανίσεις που απελευθερώνουν εισιτήρια την ημέρα της εκδήλωσης και πωλούνται σε κέντρα εισιτηρίων με μισή τιμή στη λωρίδα. Χρησιμοποιήστε το Tix4tonight και κερδίστε εισιτήρια αξίας έξι λεπτών.

Έχουν 8 θέσεις στη λωρίδα έτσι θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε ένα από αυτά.

Τοποθεσίες Half Tix στη Λωρίδα του Λας Βέγκας


Αν ελέγχετε τις τιμές στο Ticker, προτού φτάσετε στην πόλη, μπορείτε να υπολογίσετε εάν παίρνετε μια καλή συμφωνία.

Παρόλο που προσφέρουν πολλά εισιτήρια για παρουσιάσεις στο Λας Βέγκας, δεν προσφέρουν πάντα αυτές τις εκπομπές που θέλετε πραγματικά να παρακολουθήσετε. Κάντε μια μικρή έρευνα πριν από το ταξίδι σας και ελέγξτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου για να δείτε εάν τα εισιτήρια είναι συνήθως διαθέσιμα την ίδια ημέρα με την εκπομπή. Καλέστε τους και ρωτήστε αν έχουν εισιτήρια. Αν καλέσετε μερικές φορές, θα έχετε καλή ιδέα για τη διαθεσιμότητα. Εάν τείνουν να πωλούνται έξω, ίσως να θέλετε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας προτού φτάσετε στην πόλη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Λας Βέγκας

Τι γίνεται αν δεν βρείτε εισιτήρια σε μια εκπομπή που πραγματικά θέλετε να δείτε;
Οι αξιόπιστοι μεσίτες εισιτηρίων είναι εκεί έξω και εργάζονται εδώ και χρόνια. Η αποκλειστική πρόσβασή τους στα δύσκολα εισιτήρια των εκδηλώσεων Vegas τους καθιστά πολύτιμο σύμμαχο για να έχουν στο πλευρό σας όταν χρειάζεστε πραγματικά εισιτήρια, αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη ότι θα πληρώσετε πολύ περισσότερο από ό, τι πραγματικά θέλετε για τα εισιτήρια της Λας Βέγκας. Η γνώση του σωστού μεσίτη καθιστά την αγορά εισιτηρίων εύκολη και ασφαλή. Επιλέξτε έναν καλά εδραιωμένο μεσίτη που βρίσκεται στην επιχείρηση μια στιγμή.

Οι μεγαλύτεροι μεσίτες προσφέρουν καλύτερες τιμές και αξιόπιστες υπηρεσίες, επειδή έχουν περάσει αρκετά για να εξομαλύνουν τη διαδικασία διαμεσολάβησης.

Θα πρέπει να σημειώσω ότι δεν είμαι οπαδός της αγοράς εισιτηρίων από το μεσιτικό γραφείο του Λας Βέγκας, επειδή καταλήγουν να σας κοστίζουν πάρα πολύ. Εντούτοις, καταλαβαίνω ότι υπάρχουν κάποια shows του Λας Βέγκας που πραγματικά θέλετε να δείτε και τα εισιτήρια μπορεί να είναι σπάνια. Μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε το θυρωρείο στο ξενοδοχείο, καθώς και για οποιαδήποτε επιπλέον εισιτήρια επίδειξης που μπορεί να έχουν. (Θα προτιμούσα να μιλήσω σε έναν υπάλληλο παρά να πληρώσω έναν μεσίτη)

Ελέγξτε τις τιμές των εισιτηρίων σας στο Λας Βέγκας πριν ψωνίσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πόσο θα ξοδέψετε.

Δοκιμάστε την τύχη σας με το stubhub.com, έχουν μια διαδικασία εγγύησης που σας επιτρέπει κάποια άνεση κατά την αγορά εισιτηρίων και συχνά έχουν λιγότερη σημείωση από τους μεσίτες εισιτηρίων.

Να είστε πολύ κουρασμένοι από την απάτη όταν χειρίζεστε μεμονωμένους πωλητές εισιτηρίων. Ποτέ μην αγοράζετε από έναν πωλητή εκτός αν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να εντοπίσετε τη φυσική διεύθυνση σε περίπτωση που τα εισιτήρια δεν έρθουν. Το Stubhub το έχει δημιουργήσει για εσάς, οπότε θα πρέπει να ανησυχείτε λιγότερο. Θα βρείτε συχνά μεσίτες σε αυτές τις τοποθεσίες επίσης. Είτε αγοράζετε από έναν μεσίτη είτε από ένα άτομο, κάνετε την εργασία σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι αξιόπιστες. Οι εγκατεστημένοι μεσίτες έχουν ένα πλεονέκτημα εδώ και οι αξιόπιστοι μεσίτες θα εμφανίζουν πάντα ένα λογότυπο BBB στον ιστότοπό τους και θα παρέχουν ασφαλή ασφαλή online συναλλαγές με κρυπτογράφηση δεδομένων.

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε εισιτήρια "στο δρόμο" από ένα "scalper εισιτηρίου" θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Scalping αποθαρρύνεται ιδιαίτερα στο Λας Βέγκας, καθώς και παράνομη. Αν είστε αρκετά τυχεροί για να δείτε κάποιον που πωλεί εισιτήρια έξω από τον χώρο την ημέρα που θέλετε να παρευρεθείτε, πιθανότατα θα υπάρχει ένας αξιωματικός που βρίσκεται κοντά του, περιμένοντας τον να προσπαθήσει να σας πουλήσει. Να είστε προσεκτικοί και αν το scalper είναι πολύ προσεκτικός είναι μάλλον legit, αν δεν έχει καμία ανησυχία να πουλήσει με τον καθένα να παρακολουθεί εσάς μπορεί να σας πουλήσει σκουπίδια.

Σχεδιάζω ένα ταξίδι? Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια συμφωνία είναι με τον σωστό Οδηγό για το Λας Βέγκας. Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα εισιτήρια, τις κρατήσεις και τους καλύτερους τρόπους για να συγκρίνετε τι θα κοστίσει στο Λας Βέγκας.

Πού πρέπει να πάτε στο Λας Βέγκας;