Προφίλ του Castleton

Η αναπτυσσόμενη κοινότητα προσφέρει ψώνια, εστιατόρια και κατοικίες

Μόλις μια στάση σιδηρόδρομου, Castleton, Ιντιάνα έχει ανθίσει τις τελευταίες δεκαετίες σε μια από Indianapolis, πιο δημοφιλείς προαστιακές γειτονιές της Ιντιάνα. Ενώ φιλοξενεί περισσότερους από 40.000 κατοίκους Indy της Βορειοανατολικής Ευρώπης, το Castleton επηρεάζεται έντονα από τη λιανική βιομηχανία και προσφέρει επιλογές ψώνια εν αφθονία. Εξίσου στο σπίτι στο Castleton υπάρχουν γραφεία, εστιατόρια και πλήθος ξενοδοχείων.

Τοποθεσία:

Το Castleton βρίσκεται στη βορειοανατολική γωνία της Ινδιανάπολης, στο νότιο άκρο του Interstate 69. Είναι εύκολα προσβάσιμο από τα I-465 και I-69.

Δημογραφικά στοιχεία:

Με το 49% του πληθυσμού της να πέφτει στην ηλικιακή ομάδα των 25 έως 54 ετών, οι περισσότεροι κάτοικοι που αποκαλούν το Κάστον είναι ευγενώς εκπαιδευμένοι, μεσαίου και ανώτερου επιπέδου εργαζόμενοι. Πολλοί απασχολούνται στους κλάδους των επιχειρήσεων και του λιανικού εμπορίου.

Σύμφωνα με την Απογραφή των ΗΠΑ το 2000, ο πληθυσμός του Castleton ήταν 41.741, με την ακόλουθη κατανομή:

Ακίνητα και διαμερίσματα:

Η μέση τιμή κατοικίας στο Castleton είναι $ 205,450. Και δεδομένου ότι η αμερικανική απογραφή του 2000 ανέφερε ότι το 41% ​​των οικιστικών μονάδων του Castleton ήταν κατειλημμένες από τον ενοικιαστή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα βρείτε έλλειψη συγκροτημάτων διαμερισμάτων που προσφέρουν πληθώρα ανέσεων.

Δημόσια σχολεία:

Το Castleton εξυπηρετείται από τις Δημοτικές Σχολικές Επαρχίες του Lawrence Township και της Washington Township.

Ψώνια:

Τα ψώνια είναι το όνομα του παιχνιδιού στο Castleton Square Mall, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην πολιτεία της Ιντιάνα με πάνω από 130 λιανοπωλητές, συμπεριλαμβανομένων των Sears, JCPenney, Macy's και Von Maur.

Οι αγοραστές που αναζητούν μια πιο εξελιγμένη εμπειρία θα απολαύσουν το Fashion Mall στο Keystone, σε απόσταση τριών μιλίων δυτικά της πλατείας Castleton στην ανατολική 82η οδό. Το Fashion Mall φιλοξενεί τη Saks Fifth Avenue και τη Nordstrom, καθώς και πολλούς λιανοπωλητές πολυτελείας. Η λωρίδα μεταξύ των δύο εμπορικών κέντρων και των γύρω περιοχών διαθέτει μια πληθώρα εθνικών λιανοπωλητών, εκπτωτικών πολυκαταστημάτων και ειδικών καταστημάτων.

Θελγήτρα:

Δεν θα περάσετε ποτέ από πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Castleton. Μερικά από τα πολλά αξιοθέατα της περιοχής περιλαμβάνουν:

Νυχτερινή ζωή:

Το Castleton φιλοξενεί το δίκαιο μερίδιο των μπαρ, όπως:

Εστιατόρια:

Μπορείτε να βρείτε σχεδόν κάθε τύπο εστιατορίου που μπορείτε να φανταστείτε στο Castleton, από franchises fast-food μέχρι τα καλύτερα εστιατόρια. Τα παρακάτω είναι μόνο μια δειγματοληψία: