Πολιτικές αεροπορικών εισιτηρίων για ταξίδια με ένα μωρό

Εάν το παιδί σας είναι κάτω των 2 ετών, έχετε μερικές επιλογές

Το να πετάς με ένα μωρό συχνά σημαίνει να μεταφέρετε ένα κάθισμα αυτοκινήτου και ένα καροτσάκι και αρκετούς άλλους αποσκευές για το μωρό. Αλλά εάν είστε ανυπόμονος και προγραμματίζετε να πετάξετε με ένα μωρό , είναι σημαντικό να ελέγξετε με τον μεταφορέα να κατανοήσει όλους τους κανόνες που ταξιδεύουν με ένα μικρό παιδί συνεπάγεται. Είναι πολύ γρηγορότερο από το να ταξιδεύεις με το μωρό, αλλά ταξιδεύεις αεροπορικώς είναι γεμάτο προβλήματα και δεν θέλεις να είσαι μία από αυτές.

Γενικοί κανόνες

Οι κανόνες μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών για ταξίδια με μωρό μπορεί να ποικίλλουν ανά αεροπορική εταιρεία και οι κανόνες μπορούν να αλλάξουν συχνά αλλά υπάρχουν γενικές γενικές οδηγίες σχετικά με τα εισιτήρια για βρέφη.

Βρεφικά ναύλα

Η Delta, η United Airlines, η JetBlue Airways, η Alaska Airlines, η Spirit Airlines, η Frontier Airlines, η Allegiant Airlines και η Virgin America δεν προσφέρουν τέλη νηπίων, οπότε αν πετάτε σε έναν από αυτούς τους αερομεταφορείς, θα πρέπει να πληρώσετε έναν πλήρη ναύλο μωρό αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα κάθισμα αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Η Southwest Airlines προσφέρει αυτό που αποκαλεί οικονομικά προσιτά ναύλα για παιδιά κάτω των 2 ετών όταν κάθεται σε εγκεκριμένο κάθισμα αυτοκινήτου.

Οι ναύλοι δεν είναι διαθέσιμοι στον ιστότοπο του μεταφορέα. οι γονείς πρέπει να καλέσουν 800-435-9792 για να κλείσουν τα εισιτήρια για βρέφη.

Η American Airlines προσφέρει εγχώριους και διεθνείς ναύλους για βρέφη. Οι διεθνείς ναύλοι των παιδιών μειώνονται κατά 90%. Οι γονείς πρέπει να καλέσουν 800-433-7300 για να κλείσουν τους ναύλους. δεν μπορεί να γίνει στον ιστότοπο.

Η Hawaiian Airlines χρεώνει τους ενήλικους ναύλους για τα παιδιά που ταξιδεύουν με πτήσεις εσωτερικού και προσφέρει ειδικό παιδικό ναύλο για διεθνείς πτήσεις. καλέστε 800-367-5320 για αυτά τα εισιτήρια.

Διεθνείς πτήσεις

Για όσους παίρνουν ένα βρέφος σε μια διεθνή πτήση ως παιδί, οι αεροπορικές εταιρείες έχουν διαφορετικές απαιτήσεις. Τα βρέφη που ταξιδεύουν χωρίς κάθισμα σε διεθνείς προορισμούς επιβαρύνονται με το 10% του ναύλου ενηλίκων. Τα μικρά παιδιά σε διεθνείς πτήσεις JetBlue υποχρεούνται να καταβάλλουν τα σχετικά τέλη και φόρους και πρέπει να εκδίδουν εισιτήριο που να δείχνει την είσπραξη αυτών των τελών και φόρων.

Στις αερογραμμές της Αλάσκας, τα βρεφικά κορίτσια χρεώνουν τέλη όταν ταξιδεύουν από διεθνή περιοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ερωτήσεις για να ρωτήσετε

Πέρα από το βασικό θέμα των αεροπορικών εισιτηρίων και των καθισμάτων αυτοκινήτων, υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που ίσως θέλετε να ρωτήσετε όταν κάνετε κράτηση της πτήσης σας. Μπορεί να θέλετε να μάθετε αν το κάθισμα αυτοκινήτου που φέρνετε για το μωρό μετράει ως carry-on για εσάς και για την προ-επιβίβαση και τις εγκαταστάσεις αλλαγή πάνες.