Θα πραγματοποιούσες μια αυτόματη περιήγηση με ποδήλατο;

Pure Adventures εκτελεί εκδρομές για πιο εύκολη πορεία

Η Pure Adventures έχει περάσει χρόνια τελειοποιώντας την τέχνη του αυτο-καθοδηγούμενου ταξιδιού, προσφέροντας ποδηλασία και περιπέτειες πολλαπλών σπορ σε όλο τον κόσμο. Τα πλεονεκτήματα για να ταξιδεύετε μόνοι σας είναι η οικονομική προσιτότητα και η ευελιξία αυτού του τύπου των ταξιδιών παρέχουν στον περίεργο ταξιδιώτη. Η ιδέα αυτών των περιηγήσεων με αυτοπεποίθηση έχει αποδειχτεί πραγματικά ως τάση τα τελευταία χρόνια όπως και οι περιηγήσεις με ποδήλατο γενικά, αλλά η συνεργασία με έναν ειδικό όπως το Pure Adventures είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για όσους θέλουν να αποκομίσουν τη μέγιστη αξία από την εμπειρία τους .

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας παρέχει πρόσβαση σε καταλύματα υψηλής ποιότητας, εγγυημένη υποστήριξη κατά μήκος του δρόμου και βοήθεια τόσο πριν όσο και μετά την εκδρομή.

Οι επισκέπτες έχουν πολλά πλεονεκτήματα όταν είναι στο δρόμο. Ταξιδεύουν στις ημερομηνίες που λειτουργούν καλύτερα για αυτούς και στη δική τους ομάδα από δύο μέχρι και 10 ταξιδιώτες. Η διαδρομή προγραμματίζεται από ειδικούς σε Pure Adventures και όλα τα καταλύματα φροντίζονται εκ των προτέρων, ωστόσο οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τις επιλογές του ξενοδοχείου που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό τους. Οι μεταφορές αποσκευών προετοιμάζονται επίσης με το Pure Adventures και υπάρχουν τοπικές υπηρεσίες υποστήριξης και έκτακτης ανάγκης όλο το 24ωρο.

Η μόνη μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε μια ξενάγηση και μια ξενάγηση είναι ότι είστε ο οδηγός σας. Μπορείτε να σταματήσετε όπου και όταν θέλετε και να κάνετε ό, τι σας αρέσει κατά μήκος του δρόμου, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την υπόλοιπη ομάδα - είναι μια πραγματικά ανεξάρτητη εμπειρία.

Το 2016, η Pure Adventures έχει εργαστεί για να τελειοποιήσει τα δρομολόγιά της και προσφέρουν τρεις νέες περιηγήσεις για τους ποδηλάτες.

Ιταλία-Τοσκάνη Οίνος & Ιστορία

Αυτή είναι μια περιήγηση οκτώ ημερών στους λόφους της Τοσκάνης, που παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς αυτοκινήτων. Με μικρότερες διαδρομές υπάρχει περισσότερος χρόνος για να απολαύσετε τα πολυτελή ξενοδοχεία σε αυτό το ιστορικό περιβάλλον. Η περιήγηση αρχίζει στην αναγεννησιακή πόλη Pienza, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Άλλα χωριά περιλαμβάνουν το Montepulciano, αναγνωρισμένο παγκοσμίως για το κρασί του και το Montalcino.

Η περιοδεία επισκέπτεται ένα κλασικό αγαπημένο της Τοσκάνης, τη Σιένα, τη μεσαιωνική πόλη των λόφων του San Gimignano και τη Volterra, έναν δήμο από τη Ρωμαϊκή περίοδο πριν σταματήσει στο Bon Viaggio, καθώς οι επισκέπτες μεταφέρονται στην κοντινή Φλωρεντία.

Ισπανία-Rioja Ποδηλασία Οίνου

Εάν ταξιδεύετε σε μέτριες αποστάσεις και προσελκύετε την υπαίθρια περιπέτεια, αυτή είναι η περιήγηση για εσάς. Το επταήμερο ταξίδι

ταξιδεύει μέσα από τα χωριά του κρασιού La Rioja Alavesa. Η διαδρομή ενθαρρύνει την ανακάλυψη της ιστορίας της περιοχής και την απόλαυση του ψηφιδωτού των τοπίων της νότιας περιοχής των Βάσκων στους πρόποδες των Πυρηναίων.

Τα κρασιά της La Rioja είναι παγκοσμίως γνωστά, αλλά ακόμα φτιαγμένα στους παλιούς παγκόσμιους τρόπους από πολλούς τοπικούς καλλιεργητές και παραγωγούς. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν ακόμη και τις πέτρινες λεκάνες στα χωράφια όπου τα σταφύλια κάποτε ήταν στρωμένα από τους εργάτες για να φτιάξουν το χυμό για κρασιά.

Γαλλία - το καλύτερο της περιοδείας ποδηλασίας Dordogne

Στη Γαλλία, οι επισκέπτες με ποδήλατο μπορούν να απολαύσουν την επταήμερη / έξι νυχτερινή περιήγηση που συνδυάζει τις καλύτερες της υπαίθρου του Dordogne και αναμιγνύεται με αμπέλια, chateaux και grottos της προϊστορίας. Οι επισκέπτες φθάνουν στο Souillac, όπου το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει παραδοσιακές σπεσιαλιτέ από το Quercy-Périgourdin με ένα σύγχρονο, καινοτόμο στρίψιμο. Το πρώτο ταξίδι είναι ένας κύκλος για τη Σαράτ, πόλη πολύ αντιπροσωπευτική της Γαλλίας του 14ου αιώνα.

Η τρίτη μέρα είναι μια βόλτα στο Montignac για να επισκεφθείτε τον προ-ιστορικό χώρο του Lascaux II που διασχίζει το Les Eyzies που ακολούθησε την τέταρτη ημέρα από το La Roque-Gageac στις όχθες του ποταμού Dordogne εναντίον ορισμένων μικρών βράχων και ψήφισε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Γαλλίας. Το Rocamadour έρχεται στη συνέχεια και η τελευταία βόλτα σταματά στο Grottoes του Padirac για μια υπόγεια βόλτα στα σπήλαια πριν φτάσει στο Carennac και ταξιδεύει στο Souillac.