Ιούλιος σε δημοφιλείς προορισμούς στην Αργεντινή

Ενώ οι άνθρωποι στο βόρειο ημισφαίριο είναι πρησμένοι στον καλοκαιρινό ήλιο, εκείνοι στην Αργεντινή συνοδεύονται για χειμερινό Ιούλιο στο νότιο ημισφαίριο. Η γεωγραφία της χώρας εκτείνεται από τα σύνορα της τροπικής Βραζιλίας μέχρι την ψυχρή Ανταρκτική. Αυτό κάνει για ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών, ώστε να χρειαστεί να σχεδιάσετε ανάλογα αν ψάχνετε για ηλιόλουστες μέρες ή χιονισμένες πλαγιές. Εδώ είναι μια επισκόπηση των δημοφιλών προορισμών στην Αργεντινή που αναφέρονται από το θερμότερο στο πιο κρύο.

Οι καταρράκτες του Iguazu , στα σύνορα με τη Βραζιλία, είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να επισκεφτείτε τον Ιούλιο, με μέση χαμηλά στα 51 F και υψηλά 72 F. Έτσι κοντά στο τροπικό δάσος, υπάρχει πάντα μια πιθανότητα βροχής όταν επισκέπτεστε τις πτώσεις. Φέρτε μια ομπρέλα ή απλά να είστε έτοιμοι να απολαύσετε τη βροχή που αναμιγνύεται με το σπρέι καταρράκτη.

Η Salta βρίσκεται πιο νότια από τους καταρράκτες του Iguazu και προσφέρει ένα πιο ξηρό και δροσερό κλίμα. Η περιοχή είναι κατά μέσο όρο χαμηλότερα στα 37 F και τα υψηλά 68 F. Οι θερμοκρασίες μειώνονται σημαντικά το βράδυ, έτσι ακόμα και οι ήπιες μέρες μπορεί να μετατραπούν σε κρύα βράδια. Φέρτε ένα παλτό!

Το Μπουένος Άιρες σπάνια βλέπει παγετό και σπάνιο ακόμα χιόνι, αλλά οι θερμοκρασίες θα πέσουν στα 40's και 50's. Για τον Ιούλιο, ο μέσος όρος χαμηλού είναι 41 F και υψηλός είναι 59 F. Οι ψυχρές θερμοκρασίες δεν κάνουν τίποτα για να εμποδίσουν τις εκθέσεις δρόμου που βρέθηκαν σε όλη την πόλη. Τα περίπτερα είναι γεμάτα με μάλλινα και ζεστά πράγματα μόνο για εκείνους τους επισκέπτες που δεν περίμεναν να βρουν χειμώνα στη Νότια Αμερική.

Η Bariloche ονομάστηκε "Αργεντινή Ελβετία", δεδομένης της γραφικής λίμνης και των βουνών που περιβάλλουν την πόλη.

Βρίσκεται δίπλα στο κρύο νερό Lake Nahuel Huapi, η πόλη προσφέρει άφθονη χιονόπτωση, η οποία προσελκύει πολλούς Αργεντινούς και τουρίστες, για να απολαύσουν τις διακοπές τους σε σκι και πεζοπορία. Οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από τα μέσα μέγιστα των 43 F και τα χαμηλά των 29 F.

Η Ushuaia μπορεί να υπερηφανεύεται για την "πόλη στο τέλος του κόσμου". Βλέπει μια μέση χαμηλή θερμοκρασία 28 F και υψηλά μόλις 39 F.

Οι ψυχρικοί άνεμοι που απομακρύνονται από τα νερά της Ανταρκτικής καθιστούν την περιοχή πιο ψυχρή. Δεδομένου ότι ο Ιούλιος είναι ο ψυχρότερος μήνας σε αυτή τη νοτιότερη πόλη του κόσμου, δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι επιλογές ταξιδιού περιστρέφονται γύρω από τους παγετώνες, το χιόνι, το σκι και τις ζεστές εσωτερικές δραστηριότητες.