Αγορές χωρίς φόρους στη Νέα Υόρκη

Εξοικονομήστε φόρους όταν ψωνίζετε Smart στη Νέα Υόρκη

Κάθε μέρα προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για αγορές χωρίς φόρους στη Νέα Υόρκη. Στο παρελθόν, οι Νιούρκοι χρειάστηκε να περιμένουν για ειδικές εβδομάδες αγορών χωρίς φόρους, για να αποφύγουν να πληρώνουν φόρο επί των πωλήσεων για τα είδη ένδυσης και υποδημάτων κάτω των $ 110. Για μια δεκαετία τώρα, η πόλη της Νέας Υόρκης έχει καταργήσει οριστικά τον φόρο επί των πωλήσεων της πόλης κατά 4,5% για τις αγορές ρούχων και υποδημάτων κάτω από τα 110 δολάρια. το κράτος της Νέας Υόρκης ακολούθησε το παράπτωμα και απέρριψε το μερίδιο του φόρου επί των πωλήσεων (4%) στα ίδια αυτά στοιχεία.

Το αποτέλεσμα είναι ότι οι αγοραστές εντός των πέντε δήμων της Νέας Υόρκης απαλλάσσονται από το φόρο σχεδόν 9% όταν πραγματοποιούν αγορές που εμπίπτουν σε αυτό το εύρος. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πολύ περισσότερη αγοραστική δύναμη όταν θα ξεκινήσετε την επόμενη αγορά σας! Διαβάστε παρακάτω για όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αγορές χωρίς ΦΠΑ στη Νέα Υόρκη:

Τυπικές τιμές φόρου πωλήσεων της Νέας Υόρκης και της Νέας Υόρκης

Ο φόρος πωλήσεων της Νέας Υόρκης είναι 4,5%. Ο φόρος πωλήσεων και χρήσης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης είναι 4% και η πρόσθετη επιβάρυνση για το Metropolitan Commuter Transportation District (MCTD) είναι 0,375%. Αυτό καθιστά το συνολικό φόρο πωλήσεων και χρήσης 8,875% για αγορές με ειδίκευση στο Μανχάταν (και στην υπόλοιπη Νέα Υόρκη).

Ποια είδη κάτω από $ 110 απαλλάσσονται από το φόρο επί των πωλήσεων στη Νέα Υόρκη;

Όλα τα είδη ένδυσης και υπόδησης, τα είδη ένδυσης (ύφασμα, νήματα, κουμπιά, κλπ.), Καπέλα και neckwear (γραβάτες και κασκόλ), επίσημη φθορά και πολλά άλλα. Οι οικογένειες με βρέφη θα είναι ευτυχείς να γνωρίζουν ότι εδώ περιλαμβάνονται και οι πάνες (συμπεριλαμβανομένων των πάνες μιας χρήσης).

Απλά σημειώστε ότι πρόκειται για προσφορά μόνο για ανθρώπους, που σημαίνει ότι αποκλείονται τα ρούχα και τα παπούτσια για το Fido και το Fluffy.

Εκτός από τα ρούχα, τις πάνες και τα αξεσουάρ που αναφέρονται παραπάνω, σημειώνεται ότι η απαλλαγή από τον φόρο επί των πωλήσεων ισχύει και για τα ακόλουθα είδη:

Ποια είδη κάτω από $ 110 δεν απαλλάσσονται από το φόρο επί των πωλήσεων στη Νέα Υόρκη;

Κοσμήματα και ρολόγια, αξεσουάρ για τα μαλλιά, τσάντες, γυαλιά ηλίου χωρίς συνταγή, ομπρέλες, ενοικιαζόμενα επίσημα ενδύματα, αθλητικά είδη (μαξιλάρια, κράνη, παγοπέδιλα κ.λπ.), πορτοφόλια, αξεσουάρ ραπτικής, ρούχα για κατοικίδια ζώα ή κούκλες και πολλά άλλα.

Πού είναι μερικοί καλοί χώροι για να ψωνίσετε χωρίς Φόρο στη Νέα Υόρκη;

Ελέγξτε μερικά από αυτά τα δημοφιλή καταστήματα της Νέας Υόρκης για ευκαιρίες κάτω από $ 110: